Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απίστευτο! Για ρατσιστική συμπεριφορά κινδυνεύει να κατηγορηθεί ο ΠΑΟΚ στο θέμα Κάτσε

katse_uck1
Επιστρέφει κανονικά, όπως όλα δείχνουν ο Αλβανός μέσος, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιογράφους, σαν παιδί έκανε ένα… λάθος σε αντίθεση με Κατίδη και Παπαχρήστου! Καλωσορίσατε στην εποχή των δύο μέτρων και δύο σταθμών!
Με ένα ποσό
των 10.000 ευρώ φαίνεται ότι θα την βγάλει καθαρή ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ, Έργκους Κάτσε, για την φωτογραφία με τη φανέλα της παραστρατιωτικής (δολοφονίες Σέρβων, εμπόριο παιδικών οργάνων) και ρατσιστικής (μίσος κατά Ελλήνων και Σέρβων) οργάνωσης UCK, κάτι πάντως για το οποίο θα χρειαστεί και τη συγκατάθεση της ΕΠΟ, αφού υπερβαίνει κατά πολύ το 3% του συμβολαίου του που προβλέπεται στον σχετικό κανονισμό. Να σημειωθεί ότι ο παίκτης έγραφε στο προφίλ του: «Δεν υπάρχει Τσαμουριά, Κόσοβο και Μακεδονία, υπάρχει μόνο μεγάλη Αλβανία!». Ευθεία αμφισβήτηση δηλαδή της εθνικής μας κυριαρχίας. 
Στο θέμα αναμείχθηκε ακόμα και η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία μάλιστα μάλιστα ρώτησε τους «ασπρόμαυρους» για την υπόθεση σύμφωνα με τη «Live Sport» και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, το θέμα έμεινε εκεί.
Το ανήκουστο είναι ότι υπήρχε(;) κίνδυνος να τιμωρηθεί ο Δικέφαλος του Βορρά για ρατσιστική συμπεριφορά (!!!) και να χάσει τον παίκτη, σε περίπτωση που η τιμωρία ξεπερνούσε τα όρια. Αξίζει να σημειωθεί πως η αλβανική ομοσπονδία ήταν αυτή που εμφανίζεται να πήγε το θέμα στη ΦΙΦΑ, αφού οι Αλβανοί δεν εγκαταλείπουν δικά τους παιδιά, όπως γίνεται στην Ελλάδα, όπου αθλητές καταβαραθρώθηκαν.
Μάλιστα ακούγαμε τόσο καιρό αθλητικούς συντάκτες εντός συνόρων μας να λένε ότι ο Κάτσε ως παιδί έκανε ένα λάθος, ενώ από την άλλη λίγοι δέχονταν ελαφρυντικά για Παπαχρήστου και Κατίδη έπρεπε να εξοντωθούν αθλητικά!
Τα σχόλια περιττά από την πλευρά μας! Τον λόγο έχει ο λαός του ΠΑΟΚ!

πηγη
pygmi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις