Τυφλός σκύλος βλέπει με τα μάτια της γάτας!!!

perierga.gr - Τυφλός σκύλος βλέπει με τα μάτια μιας... γάτας!Ο Terfel είναι ένα 8χρονο ημίαιμο λαμπραντόρ που ζει στη βόρεια Ουαλία, πανέξυπνο και υπερδραστήριο, μέχρι τη στιγμή που άρχισε να χάνει σταδιακά την όρασή του εξαιτίας του καταρράκτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί στο κρεβάτι του με το φόβο της πρόσκρουσης στα αντικείμενα του σπιτιού, ενώ η άρνησή του να βγει στον κήπο ήταν χαρακτηριστική.
 Τότε η ιδιοκτήτριά του Jane Godfrey-Brownσκέφτηκε κάτι καινοτόμο και… προκλητικό: Άφησε μια αδέσποτη γάτα στο σπίτι και περίμενε με υπομονή να δει τι θα συμβεί. Η Pwditat (η γάτα, όπως την ονόμασε στην πορεία η Jane) πλησίασε τον Terfel και φάνηκε αμέσως να καταλαβαίνει ότι δεν μπορούσε να δει καλά.
 Χρησιμοποιώντας τα πόδια της τον έπεισε να βγει από το καλάθι του και να την ακολουθήσει στον κήπο. Αυτό ήταν! Από τότε η γάτα αποτελεί τα… μάτια του Terfel, ενώ δεν διστάζουν να κοιμηθούν παρέα αλλά και να μοιραστούν τα παιχνίδια. Σήμερα, το απίθανο ζευγάρι είναι αχώριστο, αποδεικνύοντας ότι σκυλιά και γάτες μπορούν να γίνουν αληθινοί φίλοι.

perierga.gr - Τυφλός σκύλος βλέπει με τα μάτια μιας... γάτας!
πηγη
enallaktikidrasi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις