Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer καυχιέται ότι «Ο καρκίνος είναι ο νέος Covid» καθώς προετοιμάζει τη νέα κυκλοφορία του mRNA Cancer-jab

 

Ο διευθύνων σύμβουλος

της Pfizer, Albert Bourla, καυχήθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι «ο καρκίνος είναι ο νέος Covid» από τον οποίο η Big Pharma σκοπεύει να αποκομίσει τεράστια κέρδη μέσω της πώλησης αντικαρκινικών φαρμάκων.

«Ογκολογία, είναι ο νέος μας Covid», είπε ο Μπουρλά σε συνέντευξή του στο Fox Business. «Κάναμε ό,τι κάναμε με τον Covid. Είμαστε πολύ περήφανοι που σώσαμε τον κόσμο, αλλά είναι πίσω μας τώρα, θέλουμε να το κάνουμε άλλη μια φορά και νομίζω ότι η ογκολογία είναι η καλύτερη ευκαιρία μας να το κάνουμε».

Ο οικοδεσπότης του Fox Business ρώτησε πώς η Pfizer θα κερδίσει σημαντικά στην ογκολογία, για την οποία ο Μπουρλά είπε ότι τα φάρμακα της εταιρείας του θα αυξήσουν σημαντικά το ποσοστό επιβίωσης των ασθενών με καρκίνο.

 

Η ειρωνεία δεν χάνεται στον ενημερωμένο θεατή, καθώς έχει αναφερθεί ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid, τον οποίο η Pfizer είναι ο επικεφαλής μεταξύ των κατασκευαστών της, προκαλεί καρκίνο.

Ενώ το εμβόλιο Covid ενδείκνυται ότι προκαλεί καρκίνο, η πρόσφατη ώθηση για χημικά τρανσέξουαλ περισσότερα παιδιά είναι μια άλλη πιθανή πηγή νέων πελατών, καθώς έχει τεκμηριωθεί ότι τα τρανς φάρμακα  προκαλούν  επίσης καρκίνο .

Οι δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου χρησιμεύουν μόνο για να επιβεβαιώσουν το πρόβλημα της εταιρείας, την αντίδραση, την επιχειρηματική τακτική λύσης, καθώς αναφέρθηκε πριν από μήνες ότι η εταιρεία είχε επενδύσει μεγάλα ποσά σε αντικαρκινικά φάρμακα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ08 Μαΐου, 2024 00:03

    Α ΡΕ ΣΕΙΣ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ !
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ;;;;;;;
    ΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΟΤΖΑΜ " ΕΛΛΗΝΑΣ "' ΧΑΖΑΡΟ ΦΙΔΙΑΣ ΗΤΑΝ !
    ΤΩΡΑ ,ΤΙ ΚΛΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ;;;;
    ΜΜΜΜΜΜ.....ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ; ΑΛΗΘΕΙΕΣ.....
    ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ !
    ΑΜΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ....ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ .
    ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ,Ο ΟΦΙΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις