Ο 18χρονος Μπάρον Τραμπ ορκίζεται ότι θα καταστρέψει τη «νέα παγκόσμια τάξη» καθώς μπαίνει στην πολιτική αρένα

 

Ο Μπάρον Τραμπ

έχει ορκιστεί να συνεχίσει την πολιτική κληρονομιά του πατέρα του και να καταστρέψει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη καθώς μπαίνει στην πολιτική αρένα για πρώτη φορά σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Ο μικρότερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, δεν έχει αποφοιτήσει ακόμη από το γυμνάσιο, αλλά έχει ήδη μπει στα μεγάλα πολιτικά πρωταθλήματα και είναι αποφασισμένος να υποστηρίξει την πολιτική ατζέντα του πατέρα του.

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Φλόριντα ανακοίνωσε τον 18χρονο ως έναν από τους γενικούς αντιπροσώπους της πολιτείας στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, σύμφωνα με ένα αντίγραφο των αποτελεσμάτων .

Ένας αξιωματούχος της εκστρατείας του Τραμπ επιβεβαίωσε ότι ο Μπάρον «ενδιαφέρεται πολύ για την πολιτική διαδικασία του έθνους των ΗΠΑ».

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν στενοχωρημένος πρόσφατα που δεν θα μπορούσε να παρακολουθήσει το γυμνάσιο του Μπάρον Τραμπ, δεδομένης της δίκης του στο Μανχάταν, αλλά ο δικαστής υποχώρησε για να του επιτρέψει να παραστεί στην τελετή της επόμενης εβδομάδας στην Ακαδημία Oxbridge στο προάστιο West Palm Beach.

Ο Μπάρον Τραμπ δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις της σταδιοδρομίας του μετά την αποφοίτησή του, ωστόσο είναι κατανοητό ότι σκοπεύει να ακολουθήσει πολιτική καριέρα στη Φλόριντα για να στηρίξει τον πατέρα του.

Οι εκπρόσωποι του GOP συμπεριλαμβανομένου του Barron θα συγκεντρωθούν στο επερχόμενο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι τον Ιούλιο.

Ρεπορτάζ Politico : Ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Φλόριντα Έβαν Πάουερ είχε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Τετάρτης με τους ηγέτες των αντιπροσωπειών, συμπεριλαμβανομένης της Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και συμμετέχει στην επιτροπή πλατφόρμας για το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών.

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε μια μεγάλη ομάδα ηγετών της βάσης, εκλεγμένων αξιωματούχων και μελών της οικογένειας Τραμπ που εργάζονται μαζί ως μέρος της αντιπροσωπείας της Φλόριντα στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών του 2024», ανέφερε ο Πάουερ σε δήλωση.

Αν και η λίστα έχει πολλά μέλη της οικογένειας Τραμπ , περιλαμβάνει επίσης ηγέτες σε όλο το οικοσύστημα της Φλόριντα.

Ανάμεσά τους είναι αξιωματούχοι που ενέκριναν τον Κυβερνήτη Ρον Ντε Σάντις, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Εισαγγελέα της Φλόριντα Άσλεϊ Μούντι, του διορισμένου Προέδρου της πολιτείας Ντάνι Πέρεζ και του Προέδρου της Γερουσίας Μπεν Άλμπριτον. Η Παμ Μπόντι, ο πρώην γενικός εισαγγελέας της Φλόριντα που διηύθυνε τα σούπερ PAC που υποστηρίζουν τον Τραμπ, είναι γενικός εκπρόσωπος, όπως και ο γερουσιαστής της πολιτείας Ράντι Φάιν, ο οποίος άλλαξε την υποστήριξή του κατά τη διάρκεια των προεδρικών προεδρικών προκριματικών του GOP το 2024 από τον DeSantis στον Trump.

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται του προέδρου Τζο Μπάιντεν στη Φλόριντα με περισσότερες από 10 μονάδες. Ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε την πολιτεία το 2016 και το 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο Μπάρον Τραμπ στην πολιτική σκηνή...!!!!
    αυτό είναι βόμβα μεγατόνων..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις