Η JAG συλλαμβάνει την πρώην αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών Wendy Sherman

 

Οι ερευνητές της JAG

του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ συνέλαβαν την περασμένη εβδομάδα την πρώην αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών Wendy Sherman επειδή υποσχέθηκε παράνομα στον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας Dmytro Kuleba «απεριόριστους πόρους» για να καταπολεμήσει τη ρωσική καταπάτηση και ενδεχομένως να αναγκάσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να παραιτηθεί από το αξίωμα, είπαν πηγές της JAG.

Η πολιτική καριέρα της Σέρμαν ήταν γεμάτη δεσμούς με το Deep State. Το ταξίδι της προς τη σκοτεινή πλευρά ξεκίνησε το 1993 όταν ο Πρόεδρος Κλίντον την διόρισε σύμβουλό της στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, συνήθως μια τιμητική θέση που απονέμεται σε φίλους πολιτικών ελιτιστών. Η Σέρμαν και το αφεντικό της, η κατάπτυστη, αποκρουστική Μάντλιν Ολμπράιτ, ηταν το αυτί του Κλίντον και τον είχαν πείσει να βομβαρδίσει πολίτες της Γιουγκοσλαβίας κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κοσσυφοπεδίου το 1999.

Η Σέρμαν επανεμφανίστηκε στο πολιτικό κράτος το 2011 αφού ο εγκληματίας Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα την ονόμασε υφυπουργό Εξωτερικών για πολιτικές υποθέσεις, μια δουλειά στην οποία εδινε λογο στη δολοφονική υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, και στον διάδοχό της, τον δειλό Τζον Κέρι.

Το 2020, ο παράνομος Πρόεδρος Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν όρισε την Σέρμαν να υπηρετήσει ως αναπληρωτής διευθυντής του κράτους υπό τους βαθύτερους προδότες του Βαθεως Κράτους, τον Άντονι Μπλίνκεν, μια θέση που κράτησε μέχρι τις 28 Ιουλίου 2023.

Τον Απρίλιο του 2024, τα Λευκα Καπελα έλαβαν μια ηχογράφηση μιας τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ της Sherman και του Ουκρανού διπλωμάτη Dmytro Kuleba, του δεξί χέρι του Zelenskyy. Στο τηλεφώνημα, η Σέρμαν ακούγεται να λέει στον Κουλέμπα ότι ο Μπάιντεν ανήκει εξ ολοκλήρου στην ασφάλεια της Ουκρανίας και ανατρέπει τον Βλαντιμίρ Πούτιν και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χρηματοδοτούσαν αυτούς τους στόχους για να πραγματοποιηθούν, ανεξάρτητα από το κόστος.

«Πώς μπορείς να το υποσχεθείς αυτό;» Ο Kuleba είπε στην κλήση στις 22 Μαρτίου 2023. «Πολλοί στην κυβέρνησή σας δεν θέλουν να μας δίνουν χρήματα».

«Εσείς και ο Πρόεδρος Ζελένσκι έχετε την προσωπική μου υπόσχεση», απάντησε η Σέρμαν. «Όσα και αν χρειαστειτε, θα τα έχεις. Αυτό το ορκίζομαι."

Τα Λευκα Καπελα πήραν την ηχογράφηση από έναν εκπληκτικό πληροφοριοδότη.

Τον Αύγουστο του 2023, η ιστοσελιδα μάζεψε αποκλειστικά μια ιστορία για τον στρατηγό Σμιθ και τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου που σχηματίζουν μια προσεκτική ύφεση. δημιούργησαν μια κοινή ομάδα ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και της ρωσικής ομάδας κρούσης Spetsnaz για την εξάλειψη των διακινητών παιδιών στην Ουκρανία. Κατανοούμε ότι αυτή η ομάδα εξακολουθεί να λειτουργεί κάτω από ενα πεπλο μυστικότητας. Ο Σόιγκου αποδείχτηκε επίσης χρήσιμος τον Ιανουάριο: Παρείχε στα Λευκα Καπελα αποδεικτικά στοιχεία DNA που αποδεικνύουν ότι ο εγκληματίας πολέμου και μαζικός δολοφόνος Λόιντ Όστιν πέθανε σε μια ρωσική επίθεση σε καταφύγιο διοίκησης του Κιέβου.

Και τον περασμένο μήνα ο Σόιγκου έστειλε στον στρατηγό Σμιθ ένα .mp3 της τηλεφωνικής κλήσης Σέρμαν-Κουλέμπα.

«Ο Σεργκέι Σόιγκου δεν είπε πώς τα κατάφερε ή αν οι δικοί του ασχολήθηκαν με τον Κουλέμπα, αλλά ήθελε να μάθουμε για τη συμμετοχή της Σέρμαν. Ο Shoigu έχει αποδειχθεί αξιόπιστος, αλλά βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον όπου τα πάντα μπορούν να είναι Deep Faked. Έπρεπε να το επικυρώσουμε, ανεξάρτητα από τις διαβεβαιώσεις του Σόιγκου», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι ειδικοί στην ηχητική εγκληματολογία στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Σώματος Πεζοναυτών πραγματοποίησαν φασματογραφικές και ψηφιακές αναλύσεις ακεραιότητας στο αρχείο για να αναζητήσουν σημάδια επεξεργασίας ή χειραγώγησης.

«Είπαν ότι είχε 97% πιθανότητα γνησιότητας. Αυτό το ποσοστό ήταν αρκετά υψηλό για να το παραδώσει στον ναύαρχο Κράνταλ, και αποφάσισε ότι τα λαθραία υποσχόμενα μετρητά του Κουλέμπα ήταν εγκληματικα. Έχουμε καταδικάσει αρκετούς Deep Staters που έστειλαν κρυφά χρήματα από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ στην Ουκρανία, αλλά ήταν η πρώτη που απλώς το υποσχέθηκε», είπε η πηγή μας.

Οι ερευνητές της JAG συνέλαβαν τη Σέρμαν χωρίς επεισόδια στο σπίτι της στο Ρέστον της Βιρτζίνια το πρωί του Σαββάτου.

«Αυτό με εξέπληξε. Αλλά ο ναύαρχος δεν είναι γνωστός για την υπογραφή ενός εντάλματος εκτός αν πιστεύει ότι μπορεί να εξασφαλίσει μια καταδίκη», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις