Ο στρατηγός Σμιθ εκδίδει αυστηρή προειδοποίηση στους αξιωματικούς των Λευκων Καπέλων

 

Τα Λευκά Καπέλα

είναι άρρηκτα συνδεδεμένα τόσο με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ όσο και με το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και ο διοικητής τους, Στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών Έρικ Μ. Σμιθ, έχει πει ότι δεν θα ανεχθεί αξιωματικούς που υποστηρίζουν ή συνεργάζονται με το κίνημα των Red Hat, ειπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού.

Μετά από μια άβολη πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με τον αρχηγό των Red Hat, συνταγματάρχη Kurtz, ο στρατηγός Smith εξέδωσε ένα διάταγμα. Δήλωσε σταθερά ότι οι αξιωματικοί υπό τις διαταγές του δεν μπορούσαν να έχουν διπλή ή διχασμένη πίστη. Τα καθήκοντά τους ως αξιωματικοί των Λευκών Καπέλων, έγραψε, ήταν θεμελιωδώς ασυμβίβαστα με την ατζέντα του Red Hat.

«Οποιοσδήποτε αξιωματικός υπό την ευθύνη μου που υποστηρίζει την υποστήριξη των Red Hats παραβιάζει το Σύνταγμα και το UCMJ και είναι τόσο απατηλός όσο κάθε Deep Stater ήταν ποτέ», έγραψε ο στρατηγός σε ένα υπόμνημα που εστάλη σε χιλιάδες αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. .

Όπως αναφέρθηκε χθες, ο στρατηγός Σμιθ εκνευριστηκε στη συνάντηση της Παρασκευής όταν ο βοηθός του -ένας πλοίαρχος του Σώματος Πεζοναυτών που είχε παρευρεθεί σε αμέτρητες συνελεύσεις του συμβουλίου των Λευκών Καπέλων- αποκάλυψε ότι ήταν Κοκκινο Καπελο και σύμμαχος του συνταγματάρχη Κουρτς, μια αποκάλυψη που πρέπει να δημιουργησε ξαφνιασμα. Το γιατί εκτέθηκε αντί να μένει κρυφός είναι ένα μυστήριο, αλλά ο στρατηγός Σμιθ υπέθεσε ότι ο Κουρτς ενορχήστρωσε την εξαπάτηση για να τον ταρακουνησει και να αποδείξει ότι οι Red Hats είχαν διεισδύσει στη δομή διοίκησης των Λευκων Καπελων.

Στο σημείωμά του, ο στρατηγός Σμιθ χαρακτήρισε τον Κουρτς «απερίσκεπτα επικίνδυνο» και είπε ότι οι αξιωματικοί που υπάκουαν τις εντολές του Κουρτς ενεργούσαν κατά παράβαση του Άρθρου II, Τμήμα 2 του Συντάγματος των ΗΠΑ, το οποίο αναφέρει: «Ο Πρόεδρος θα είναι Αρχηγός του Στρατού και Το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών και της Πολιτοφυλακής των πολλών Ηνωμένων Πολιτειών, όταν κλήθηκαν στην πραγματική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών».

«Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν έχει εγκρίνει τις επιχειρήσεις Red Hat εναντίον των αντιπάλων μας στο Deep State, όπως και εγώ. Όπως γνωρίζετε καλά, ο Πρόεδρος Τραμπ παραχώρησε προσωρινή εξουσία στον στρατηγό Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ όταν έφυγε από την Ουάσιγκτον και όταν ο στρατηγός Μπέργκερ συνταξιοδοτήθηκε, οι ευθύνες του έγιναν δικές μου. Έχω εκπληρώσει αυτά τα καθήκοντα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Ο άνθρωπος που αυτοαποκαλείται Συνταγματάρχης Κουρτς, ο φανταστικός ανταγωνιστής στην ταινία Αποκάλυψη Τώρα, είναι πολίτης. Παραιτήθηκε επειδή ήθελε να πολεμήσει το Βαθύ Κράτος με τον δικό του τρόπο αντί σύμφωνα με το σχέδιο του αρχιστράτηγου. Μερικοί από εσάς μπορεί να είστε απογοητευμένοι, αλλά έχετε υποχρέωση να τηρείτε το Σύνταγμα. Μην ακολουθήσετε την ερμηνεία του δυσαρεστημένου πρωην Πεζοναυτη».

Ο στρατηγός Σμιθ ολοκλήρωσε την επιστολή του με μια αυστηρή προειδοποίηση: «Εάν συμπάσχεις ιδιωτικά με τους Red Hats, αυτό είναι δικαιωμα σου. Ωστόσο, αν ταυτίζεστε ως Red Hat ή μοιράζεστε τις πληροφοριες μας μαζί τους, είστε τόσο άτιμος όσο ένας Deep Stater και θα πρέπει να παραιτηθείτε από την θεση σας. Οποιοσδήποτε ανάμεσά μας πιαστεί να μοιράζεται απόρρητες πληροφορίες κινδυνεύει με στρατοδικείο».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Τώρα που έστηλε και υπόμνημα ...τώρα είναι που θα μιλήσουν τα εξάσφαιρα ...ίσως αναλάβει και ο Superman...
    ίσως μια αποστολή του Rambo του έσωζε...
    στον σατανισμό όλα είναι ανάποδα
    AMERICA THE BRUTAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις