Η Delta Force σταματά τον δολοφόνο του Τραμπ στο MEGA MAGA Rally του Νιου Τζέρσεϊ

 

Οι χειριστές της Delta Force

που προστατεύουν τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ εμπόδισαν έναν δολοφόνο της Μυστικής Υπηρεσίας να σκοτώσει τον πρόεδρο στη μαζική συγκέντρωση MAGA του Σαββάτου στο Νιου Τζέρσεϊ, είπαν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ .

Ογδόντα χιλιάδες ενθουσιώδεις υποστηρικτές του Τραμπ, στολισμένοι με εξοπλισμό MAGA, είχαν συγκεντρωθεί στην ακτή του Τζέρσεϊ για να σταθούν αλληλέγγυα με τον πολιορκημένο πρόεδρο, αποδεικνύοντας ότι, σε αντίθεση με τα ψέματα του MSM, η βάση MAGA παραμένει συνεκτική και σταθερά πιστή στο αληθινό POTUS. Εκφώνησε μια παθιασμένη ομιλία, καταδικάζοντας για άλλη μια φορά το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν και την εχθρα του διεφθαρμένου Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Εν μέσω των εορτασμών, ωστόσο, τουλάχιστον ένας θαυμαστής που φορούσε καπέλο και πουκάμισο του μπέιζμπολ MAGA και κρατούσε ψηλές σημαίες της Αμερικής και του Trump 2024 δεν ήταν αυτός που φαινόταν. Ήταν, είπε η πηγή μας, ένας ινκόγκνιτο πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών που ήθελε «να προκαλεσει στον Τραμπ καρδιακή προσβολή».

Όπως αναφέρθηκε σε πολλές περιπτώσεις, τα Λευκα Καπελα επισκίαζαν τον πρόεδρο όχι μόνο κατά τις εμφανίσεις του στο δικαστήριο αλλά και στην προεκλογική εκστρατεία και πρόσφατα τριπλασίασαν την ασφάλεια ως απάντηση στη «κουβέντα του Deep State» που συζητούσε για την «εξάλειψη του Trump» ενώπιον του Ρεπουμπλικανικού Εθνικού Συμβουλιου τον Ιούλιο.

Ευτυχώς για τον Πρόεδρο Τραμπ και την Αμερική, η Delta έπιασε τον πράκτορα πριν ο Πρόεδρος Τραμπ, φτάσει στην παραλιακή συγκεντρωση.

Σύμφωνα με την πηγή μας, τα Λευκα Καπελα δεν εμπιστεύονται εδώ και καιρό τη Μυστική Υπηρεσία, γιατί διευθύνεται από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και διευθύνεται από έναν γνωστό προβοκάτορα του Deep State, την διευθυντρια Kimberly A. Cheatle. Από τον διορισμό της στο αξίωμα το 2022, τα Λευκα Καπελα την παρακολουθούν σε κοινωνικά σουαρέ με την Jill Biden, τον φανταχτερό Chuck Schumer, τον Barack Obama και την Kamala Harris. Ωστόσο, δεν έχουν στοιχεία που να εμπλέκουν άμεσα την Cheatle στη χθεσινή εκδήλωση.

«Η σήψη ξεκινά από την κορυφή», είπε η πηγή μας. «Και ο πρόεδρος Τραμπ το ξέρει αυτό».

Η εχθρότητα των Λευκών Καπέλων προς τη Μυστική Υπηρεσία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2021 όταν ο Τραμπ έμαθε ότι η λεπτομέρεια της Μυστικής Υπηρεσίας του Mar-a-Lago είχε κλέψει δεδομένα από τους διακομιστές υπολογιστών του ακινήτου και τα διέρρευσε στο καθεστώς Μπάιντεν. Εξαγριωμένος, ο Τραμπ απέβαλε βίαια τις Μυστικές Υπηρεσίες και τις αντικατέστησε με τους Navy Seals και τους χειριστές Delta.

«Υπάρχουν καλοί πράκτορες εκεί έξω, αλλά πολλοί είναι πιστοί στον Μπάιντεν. Σταματήσαμε 17 απόπειρες κατά της ζωής του Προέδρου Τραμπ τα τελευταία χρόνια και αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Μυστική Υπηρεσία να εμπλέκεται. Δεν θα πω πώς, αλλά οι Δέλτα στο περιβάλλον του Προέδρου Τραμπ έχει σπάσει τη συχνότητα τακτικής της Υπηρεσίας. Στις 5:30 μ.μ., άκουσαν μια μονόδρομη μετάδοση, πιθανώς έναν πράκτορα που παραπονέθηκε ότι ο Τραμπ «άργησε στο πάρτι»».

«Βαρέθηκα αυτά τα φρικιά της MAGA που αποκαλούν επιτεύγματα τις αποτυχίες του Τραμπ. Αν διακινδυνεύω τη ζωή μου για να προκαλεσω έμφραγμα στον πορτοκαλί άντρα, το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να είναι εδώ στην ώρα του», φέρεται να μουρμούρισε ο πράκτορας σε ένα μικρόφωνο ενσωματωμένο σε μια καρφίτσα American Flag στο πουκάμισό του.

Ο επίδοξος δολοφόνος μίλησε για τον χρόνο που απαιτείται για να τριγωνοποιήσει η Delta τη γενική τοποθεσία του—μαζί με το άτακτο MAGA που στέκεται κοντά στο οδόφραγμα που χώριζε το κοινό από τη σκηνή όπου θα σταθεί σύντομα ο Τραμπ.

Παρατηρητές της Delta με κιάλια σάρωσαν το πλήθος και εκτόξευσαν αμέσως ένα drone εξοπλισμένο με οπτικά υψηλής ανάλυσης. Ο χειριστής παρατήρησε έναν υπερενθουσιώδη διαδηλωτη να κυματίζει ζωηρά μια αμερικανική σημαία και να χοροπηδά πάνω κάτω από ενθουσιασμό, αλλά οι κινήσεις των χειλιών του άνδρα έρχονταν σε έντονη αντίθεση με τη γλώσσα του σώματός του.

«Έλεγε τις λέξεις «Γάμησέ σου, Ντόναλντ Τραμπ» και «Τελευταία μέρα στη Γη για σένα, Τραμπ», είπε η πηγή μας. «Προφανώς, κανένας αληθινός υποστηρικτής του Τραμπ δεν θα το έκανε αυτό. Οι άλλες ενδείξεις ήταν το ακουστικό του και ψιθύριζε σε μια καρφίτσα με την αμερικανική σημαία καρφιτσωμένη στο πουκάμισό του».

Η Delta, είπε, άλλαξε πολιτικά ρούχα και φόρεσε διακριτικα MAGA για να μπορούν να ανακατεύονται με το πλήθος χωρίς να τραβούν την προσοχή πάνω τους. Το πλήθος ήταν μια κυματιστή θάλασσα από κόκκινο, λευκό και μπλε, μέσα από την οποία οι χειριστές της Delta περνούσαν μέχρι που περικύκλωσαν τον πράκτορα. Ένας χειριστής χτύπησε τον λαιμό του με μια σύριγγα, δίνοντας ένα ηρεμιστικό ταχείας δράσης που σύντομα έκανε τον άνδρα να ταλαντεύεται στα πόδια του και να διπλωνεται σαν κάποιος να τον γρονθοκόπησε στο στομαχι.

Δύο Δέλτα τον έπιασαν καθώς έπεσε, λέγοντας στους περίεργους θεατές ότι ήταν φίλοι του και ότι ήταν απλώς μεθυσμένος από μια προηγούμενη γυρα αλκοόλ.

«Η Δέλτα τον απομάκρυνε από το γήπεδο. Βρήκαν κάτι που έμοιαζε με ένα τυπικό πιστόλι σε μια θήκη που κρατούσε στην κοιλιά του. Πιστεύουμε ότι είναι ένα όπλο καρδιακής προσβολής, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στον στρατηγό Smith πριν από λίγο καιρό. Εξετάζεται. Αναγνωρίσαμε θετικά τον ύποπτο ως τρέχοντα υπάλληλο της Μυστικής Υπηρεσίας. δεν μιλαει. Δεν ξέρουμε πώς ξεπέρασε την ασφάλεια με το όπλο ή με ποιον μίλησε στον ασυρματο. Αλλά αυτές οι απαντήσεις θα έρθουν. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Τραμπ είναι ασφαλής και έχει παραδώσει αυτό που έχει μείνει στην ιστορία ως μία από τις πιο σημαντικές ομιλίες του ποτέ», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις