ΤΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ

 

Πρώην πράκτορας της CIA: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι δυτικές χώρες συνεχίζουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία

Από την Ουκρανία προκύπτουν αναφορές ότι η Δύση εμπορεύεται παιδιά Ουκρανίας για σεξ και συλλογή οργάνων. Αυτό είπε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνομιλία με τον Άντριου Ναπολιτάνο.

Τόνισε ότι πρόκειται για «πολύ αξιόπιστες αναφορές».

Γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές χώρες συνεχίζουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία; «Δεν είμαστε εκεί για να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία. Αν ήμασταν εκεί για να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, θα ειχαμε επιτεθει στην Ουκρανία», είπε ο Τζόνσον.

 

 

 

Είπε επίσης ότι η Ρωσία αυτή τη στιγμή νικάει παντού στο μέτωπο. «Συντρίβουν τον ουκρανικό στρατό σε όλη τη γραμμή του μετώπου και οι Ουκρανοί δεν ξέρουν πού να βάλουν τα στρατεύματά τους. Όπου κι αν τοποθετούν τα στρατεύματά τους, δεν έχουν αρκετό πυροβολικό και αεροπορική υποστήριξη για να σταματήσουν τους Ρώσους».

«Το ουκρανικό μέτωπο στην περιοχή του Ντόνετσκ καταρρέει», είπε ο Τζόνσον.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑΣ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΡΩΣΣΟΦΩΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΟΙ "ΛΕΥΚΟΊ ΑΓΓΕΛΟΙ" ΝΑΖΗΔΕΣ ΟΥΚΡΑΝΟΙ,ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΈΣ ΒΆΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΡΑΜΣΤΑΙΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΝΤΣΤΗΛ ΚΟΣΌΒΟΥ.
    ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΓΙΑ DISTRIBUTION ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑΣ. ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΩΣ BONUS ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΕΝΩ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥ ΣΤΡ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΕΦ' ΌΡΟΥ ΖΩΗΣ.ΚΑΛΟ;

    ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΌΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΟΣΣΑΝΤΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ+ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΈΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
    ΑΠΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ,ΟΙ ΣΑΜΠΑΝΤ ΛΟΥΜΠΑΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ,ΚΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.

    ΠΩΣ ΤΌ'ΛΕΓΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ;

    " ΠΡΌΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΥΨΏΜΑΤΑ ".

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις