Ο Ρόμπερτ Φίτσο είχε «προβλέψει» την απόπειρα δολοφονίας του ένα μήνα πριν!


 Πριν από έναν μήνα,

ο Ρόμπερτ Φίτσο είχε αναρτήσει ένα βίντεο στα social media όπου είχε «προβλέψει» οτι θα δεχθει πυροβολισμους είτε ο ίδιος είτε κάποιο μέλος της κυβέρνησής του!

 Σε αυτό το βίντεο ανέφερε πως «περίμενε ότι ο ίδιος και όσοι συγκροτούν την κυβέρνησή του θα δεχόντουσαν πυροβολισμούς», κατηγορώντας ανοιχτά τα ΜΜΕ της χώρας, τα οποία τον χτυπούν αδιακρίτως, καθώς ακολουθούν καθαρά φιλοδυτική και φιλοευρωπαϊκή πολιτική.

 Στο σχετικό βίντεο, το οποίο αποτέλεσε μέρος της προεκλογικής του καμπάνιας, ο Ρόμπερτ Φίτσο είχε αναφέρει χαρακτηρστικά τα εξής:

 «Περιμένω απλώς να δω πότε αυτή η απογοήτευση, που τόσο έντονα εμβαθύνεται από το Denník N, το Smeček ή το Aktualite, θα μεταφραστεί σε δολοφονία ενός από τους κορυφαίους κυβερνητικούς πολιτικούς, και δεν υπερβάλλω ούτε χιλιοστό».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. DimitriBelissario16 Μαΐου, 2024 21:04

    Δεν γνωρίζω αν το είχε προβλέψει ή όχι . Εκείνο που ξέρω είναι ότι η p.s.d. αποτελείτω από ερασιτέχνες ή προδότες. Που είναι η advance team. ??Που είναι το bubble ?? Που το man formation???Και ένας μη ειδικός θα καταλάβαινε ότι οι άνθρωποι που τον φρουρούσαν ήταν απαράδεκτοι σε όλα τα επίπεδα. Το ότι τον σέρνουν σαν σακί με πατάτες χτυπημένο άνθρωπο το είδατε?? Ποιός είναι τελικά ο personal??? Δικιά του φρουρά ,δικιά του ευθύνη . Το ζητάς το παίρνεις τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις