ΒΟΜΒΑ


 Οπως αναφερει το "thepeoplevoice"

Σύμφωνα με τον υπάλληλο, η «ειδική παρτίδα» του εμβολίου Covid ήταν «ξεχωριστή» από το πειραματικό εμβόλιο που πωλήθηκε σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιήθηκε για τον μαζικό εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ένα email που διέρρευσε από τον Ιανουάριο του 2021 εξήγησε σε συναδέλφους και πωλητες στον ερευνητικό ιστότοπο της Pfizer's Pearl River ότι στους ανώτερους υπαλλήλους θα προσφερόταν η «ειδική παρτίδα», ενώ θα παρείχαν λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να εξασφαλίσουν ότι έλαβαν αυτήν την έκδοση του εμβολίου.

Ενώ οι λεγόμενοι «ελεγκτές δεδομένων» θα προδώσουν την ατζέντα τους και θα δοκιμάσουν κάθε κόλπο στο βιβλίο για να αρνηθούν αυτόν τον ισχυρισμό και να προστατεύσουν τη φήμη της Pfizer, τα στοιχεία είναι ασπρόμαυρα σε αυτό το email του προσωπικού που διέρρευσε.


 

 Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας υπάλληλος της Pfizer παραδέχεται ότι η εταιρεία παρήγαγε ειδικές παρτίδες του εμβολίου Covid για το προσωπικό και τα ελίτ VIP.

Ένας εκπρόσωπος της Pfizer Australia παραδέχτηκε προηγουμένως ότι στους υπαλλήλους της εταιρείας δόθηκε μια «ειδική παρτίδα», ουσιαστικά διαφορετική από το εμβόλιο που απαιτείται για τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Η σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε κατά τη διάρκεια ακρόασης στη Γερουσία στην Αυστραλία, όταν ο εκπρόσωπος της Pfizer αποκάλυψε ότι ο κολοσσός της Big Pharma εισήγαγε μια «ειδική παρτίδα» εμβολίων κατά του COVID-19 αποκλειστικά για το πρόγραμμα εμβολιασμού των εργαζομένων της.

Γιατί οι υπάλληλοί τους δεν μπορούσαν να εμβολιαστούν με το ίδιο εμβόλιο με το ευρύ κοινό;

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Malcolm Roberts οδήγησε την ανάκριση του ιατρικού διευθυντή της Pfizer Australia, Dr. Krishan Thiru, και του επικεφαλής των ρυθμιστικών επιστημών, Dr. Brian Hewitt, με τις έντονες έρευνες του να οδήγησαν τελικά στον Δρ. Thiru να παραδεχτεί ότι οι υπάλληλοι της Pfizer δεν έλαβαν το κανονικό εμβόλιο. 

 

 

 Η είδηση ότι οι υπάλληλοι της Pfizer δεν δέχτηκαν το κανονικό εμβόλιο της Pfizer Covid-19 που επιβλήθηκε στο κοινό, δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Δρ Ugur Sahin, Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech, της εταιρείας που συνεργάστηκε με την Pfizer για την ανάπτυξη του εμβολίου, παραδέχτηκε στην κάμερα ότι δεν "τρυπήθηκε" με το εμβόλιο Covid.

Εν τω μεταξύ, το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας χορήγησε εξαιρέσεις εμβολίων κατά του Covid σε ανώτερα στελέχη, επιτρέποντάς τους να παρακάμψουν τη γονιδιακή θεραπεία, ενώ διαθέτουν τις πιο δρακόντειες εντολές εμβολίων στον κόσμο στο κοινό.

Οι εξαιρέσεις εμβολίων για την ελίτ χορηγήθηκαν από την κυβέρνηση της πρώην πρωθυπουργού Jacinda Ardern προτού αποχωρήσει και αποδεχτεί έναν νέο ρόλο ως ο παγκόσμιος «τσάρος παραπληροφόρησης» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

 Η απόφαση του Άρντερν να επιτρέψει στην ελίτ να αρνηθεί το εμβόλιο ενώ εξαναγκάζει το εμβόλιο στους απλούς ανθρώπους αποκαλύφθηκε από ένα αίτημα επίσημων πληροφοριών (OIA) HNZ00023978 με ημερομηνία 2 Αυγούστου 2023, το οποίο έθεσε την ακόλουθη ερώτηση:

«Σύμφωνα με τη νομοθεσία της εποχής το 2021, υπήρχαν διαθέσιμες λειτουργικές εξαιρέσεις για όσους δεν εμβολιάζονταν κατά του Covid 19. Ο ιστότοπός σας περιγράφει τη διαδικασία υποβολής αίτησης για εξαίρεση λειτουργίας σύμφωνα με την ρήτρα 12α. Πόσα αιτήματα ελήφθησαν; Πόσοι εγκρίθηκαν από το υπουργείο;»

Ο Matt Hannant, προσωρινός διευθυντής, Πρόληψη, Εθνική Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας, Te Whatu Ora απάντησε:

«Από τις 13 Νοεμβρίου 2021 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2022, ελήφθησαν συνολικά 478 αιτήσεις για εξαίρεση σημαντικής διακοπής υπηρεσιών (SSD). Εγκρίθηκαν 103 αιτήσεις, καλύπτοντας περίπου 11.005 εργαζομένους. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι δυνατό να παρέχετε τον ακριβή αριθμό των εργαζομένων που καλύπτονταν από SSD. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν δυνατό για έναν οργανισμό να υποβάλει αίτηση για την κάλυψη περισσότερων του ενός εργαζομένων».

 Πολλοί άνθρωποι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν, ενώ θα έπρεπε να είναι ζωντανοί και καλά

Οι κορυφαίες χώρες στον ΟΟΣΑ που έχουν εμβολιαστεί με τον κορωνοϊό είναι κατά σειρά η Πορτογαλία, η Χιλή, ο Καναδάς, η Ισλανδία, η Νέα Ζηλανδία, η Ισπανία και η Αυστραλία. Το μέσο ποσοστό τους στον πληθυσμό που εμβολιάστηκε είναι 91%. Το μέσο ποσοστό υπερβολικών θανάτων τους μέχρι στιγμής το 2023 είναι 12% υψηλότερο από τον ιστορικό μέσο όρο των πέντε ετών.

Οι λιγότερο εμβολιασμένες χώρες στον ΟΟΣΑ είναι η Σλοβακία, η Σλοβενία, η Πολωνία, η Εσθονία, η Τσεχία, η Ουγγαρία και η Ελβετία. Το μέσο ποσοστό τους στον πληθυσμό που εμβολιάστηκε είναι μόλις 63%. Το μέσο ποσοστό υπερβολικών θανάτων τους μέχρι στιγμής το 2023 είναι 0% σε σύγκριση με τον ιστορικό μέσο όρο των πέντε ετών. Με άλλα λόγια, έχουν κατά μέσο όρο ένα φυσιολογικό ποσοστό θνησιμότητας.

Όποιος προτείνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των μη εμβολιασμένων είναι υψηλότερο από τους εμβολιασμένους, έρχεται σε αντίθεση με το κύμα αποδείξεων. Αυτή η άποψη δεν ταιριάζει με τα διεθνή δεδομένα.

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Διαβαστε και διαδωστε γιατι οι κ@λοτρυπιδες θα το κατεβασουν με καποια γελοια δικαιολογια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις