Η αποτυχία της Συνθήκης για την Πανδημία του ΠΟΥ σημαίνει ότι τα πρόβατα θα απελευθερωθούν σύντομα από τη φάρμα των ανθρώπινων ζώων

 


Η νίκη των  Λευκων Καπέλων στη μάχη για τον πλανήτη Γη γίνεται πλέον εμφανής με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, όπως αναφέρει το Reuters: «Οι συνομιλίες για τη σύνταξη ενός παγκόσμιου συμφώνου για την καταπολέμηση μελλοντικών πανδημιών ολοκληρώθηκαν χωρίς σχέδιο συμφωνίας εντός της αναμενόμενης προθεσμίας… είπε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας την Παρασκευή».

 https://gazette.com/news/us-world/pandemic-treaty-talks-to-the-wire-likely-to-miss-first-deadline-sources-say/article_8342a6e0-0569-5c86-963a-6b261ec8a260.html

 Επιβεβαιώσαμε επίσης τώρα από πηγές του Πενταγώνου ότι τα εκατομμύρια ανδρών παράνομων μεταναστών σε ηλικία στρατιωτικής ηλικίας που ήρθαν στις ΗΠΑ από το 2021 εισήχθησαν για να επιβάλουν την προγραμματισμένη εφαρμογή της (τώρα αποτυχημένης) συνθήκης πανδημίας του ΠΟΥ για τη Χαζαρική Μαφία. Αυτοί οι άνδρες θα συγκεντρωθούν τώρα και θα σταλούν σπίτι τους.

Υπάρχουν πολλά άλλα σημάδια ήττας του KM που θα συζητήσουμε παρακάτω. Οι συνέπειες αυτού είναι πολύ μεγαλύτερες από ό,τι αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι. Μια καλή μεταφορά για το τι πρόκειται να συμβεί είναι η ταινία «The Island». Σε αυτή την ταινία, οι άνθρωποι ζούσαν σε ένα υπόγειο καταφύγιο και τους είπαν ότι βρίσκονταν καταφύγιο από μια φυσική καταστροφή. Ωστόσο, οι τυχεροί θα μπορούσαν να πάνε σύντομα σε έναν «παράδεισο του νησιού». Η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν κλώνοι που σκοπός τους ήταν να προμηθεύουν όργανα σε πλούσια πελατεία. Το ταξίδι στο «The Island» σήμαινε αφαίρεση οργάνων και θάνατο. Στο τέλος της ταινίας, οι κλώνοι αφέθηκαν ελεύθεροι να ζήσουν τη φυσική τους ζωή.

Το αντίστοιχο πρόκειται να συμβεί σε όλους μας. Τώρα ζούμε σύντομες, μίζερες ζωές και κυριολεκτικά μας δουλεύουν μέχρι θανάτου πολύ πριν από τη φυσική μας διάρκεια ζωής. Σύντομα θα είμαστε όλοι ελεύθεροι, θα δουλεύουμε 20 ώρες την εβδομάδα ή λιγότερο και θα ζούμε σαν εκατομμυριούχοι για χιλιάδες χρόνια.

Εάν ακούγεται απίθανο, σκεφτείτε τις συνέπειες αυτής της ακόλουθης είδησης:

Μια Βρετανίδα αποκαταστάθηκε η ακοή της αφού έγινε το πρώτο άτομο παγκοσμίως που συμμετείχε σε μια πρωτοποριακή νέα δοκιμή γονιδιακής θεραπείας.

 https://news.sky.com/story/british-girls-hearing-restored-in-pioneering-gene-therapy-trial-13131548

 Αυτό επιτεύχθηκε προσθέτοντας μερικά γονίδια στην περιοχή του αυτιού της. Αυτή είναι μόνο μια απόδειξη του γεγονότος ότι έχουμε τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε τα γονίδιά μας με όποιον τρόπο θέλουμε. Σημαίνει ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα γονίδια που μειώνουν τη διάρκεια ζωής μας. Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε υπερδυνάμεις όπως οι ικανότητες ραντάρ μιας νυχτερίδας ή τα μάτια ενός αετού.

 

 Μέχρι τώρα, οι ελεγκτές του πλανήτη απαγόρευαν τη χρήση της ιατρικής για την ενίσχυση των ανθρώπων. Το μόνο πράγμα που επιτρέπεται να κάνει η ιατρική κοινότητα είναι να θεραπεύσει την ασθένεια. Το αποτέλεσμα ήταν να δοθούν στις φαρμακευτικές εταιρείες κίνητρα πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων για να δημιουργήσουν ασθένειες προκειμένου να κερδίσουν χρήματα θεραπεύοντάς τις.

Οι Ροκφέλερ και άλλοι ιδιοκτήτες της ιδιωτικής μη κυβερνητικής οργάνωσης ΠΟΥ έχουν δημιουργήσει καρκίνο, HIV και αμέτρητες άλλες ασθένειες για να κάνουν ακριβώς αυτό. Φανταστείτε αν μπορούσαν αντί αυτού να βγάλουν τρισεκατομμύρια δολάρια ενισχύοντας τους ανθρώπους.

Το παλιό κατεστημένο έδινε κάθε λογής δικαιολογίες για το γιατί πρέπει να απαγορεύσουμε στους ανθρώπους να ενισχύσουν τα γονίδιά τους. Είναι και ψεύτικοι. Για παράδειγμα, λένε ότι θα δημιουργούσε γενετικά κενά μεταξύ των πλουσίων και των φτωχών. Η απάντηση σε αυτό είναι να γίνει διαθέσιμη αυτή η τεχνολογία σε όποιον τη θέλει. Λένε ότι θα μπορούσε να προκαλέσει μόνιμες γενετικές αλλαγές που θα μεταδίδονταν στα παιδιά. Αυτό είναι ψέμα γιατί έχουμε τη δυνατότητα να αναιρέσουμε αυτές τις αλλαγές αν θέλουμε. Το μόνο εύλογο επιχείρημα που προβάλλουν είναι ότι πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν έχει απροσδόκητες παρενέργειες. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται προσεκτικός έλεγχος.

Επίσης, θα είναι εντελώς θέμα ελεύθερης επιλογής. Σίγουρα, όπως ακριβώς οι Amish επέλεξαν να παραμείνουν στην τεχνολογία του 19ου αιώνα, πολλοί άνθρωποι θα επιλέξουν να συνεχίσουν να ζουν σύντομες, γενετικά μη βελτιωμένες ζωές. Αυτή θα ήταν η επιλογή τους και ποιος ξέρει, ίσως η εξέλιξη τους αποδείξει ότι έχουν δίκιο.

Ωστόσο, πολλοί από εμάς θα θέλουν να γίνουν ουσιαστικά αθάνατοι υπεράνθρωποι. Η δική μου επιθυμία είναι κάποια μέρα να μπορέσω να μετατρέψω το σώμα μου σε κάτι σαν δελφίνι για να μπορέσω να εξερευνήσω τον ωκεανό. Όταν τελειώσω την εξερεύνηση, μπορώ να επιστρέψω στην ανθρώπινη μορφή. Αυτό είναι κυριολεκτικά τεχνικά εφικτό τώρα.

Οι ιδιοκτήτες της Χαζαρικής Μαφίας του ΠΟΥ είχαν πολύ διαφορετικά σχέδια. Ήθελαν να γίνουμε γενετικά ανίκανοι να αντισταθούμε στην κυριαρχία τους. Τα σχέδιά τους απαιτούσαν τη δολοφονία του 90% της ανθρωπότητας. Σε όλους τους επιζώντες (εκτός από τα μέλη του KM) θα δοθούν ψηφιακές ταυτότητες που θα συνέδεαν την πρόσβασή τους σε τρόφιμα και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για την επιβίωση με μια βαθμολογία υπακοής (κοινωνική πίστωση). Είχαν επίσης φάρμες αναπαραγωγής ανθρώπων στην Ουκρανία και αλλού. Εδώ τα ανθρώπινα θηλυκά θα κρατούνταν ως σκλάβες του σεξ μέχρι την απόρριψή τους σε ηλικία περίπου 25 ετών. Θα γεννούσαν βρέφη για να βασανίζονται για αδρενοχρώμιο και να τα χρησιμοποιούν ως κρέας. Θα δημιουργούσαν επίσης υπάκουους υπερστρατιώτες για να επιβάλουν την κυριαρχία τους.

Η μυστική μάχη για τον πλανήτη Γη ήταν μεταξύ αυτών των δύο εναλλακτικών χρονοδιαγραμμάτων για το μέλλον. Το ένα ήταν η απελευθέρωση της ανθρωπότητας για να εξελιχθεί όπως επιλέγει και έτσι να ξεκινήσει μια νέα έκρηξη της Κάμβριας. Το άλλο ήταν η μόνιμη υποδούλωση της ανθρωπότητας στην υπηρεσία μιας αυτοαποκαλούμενης ναζιστικής σούπερ φυλής.

Οι Ναζί έχουν πλέον ηττηθεί ολοκληρωτικά. Ο θάνατος του Klaus Schwab Rothschild, του Bill Gates, της Hillary Clinton Rockefeller και άλλων το εξασφάλισε. Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερα ντόμινο KM.


 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις