Ο Πούτιν καταστρέφει τα αμερικανικά όπλα που προορίζονται για τον Ζελένσκι

 

Μια μονάδα Spetsnaz

που δραστηριοποιείται στην Ουκρανία κατέστρεψε ένα φορτίο αμερικανικών πυραύλων Stinger που είχε προγραμματίσει το καθεστώς Μπάιντεν για τον εγκληματία Volodymyr Zelenskyy, ο οποίος θα χρησιμοποιούσε τους πυραύλους εδάφους-αέρος που εκτοξεύονται στον ώμο για να καταρρίψουν ρωσικά αεροπλάνα και drones που στόχευαν το Deep State. περιουσιακά στοιχεία στην Ανατολική Ευρώπη, είπε ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ .

Την Τρίτη, 7 Μαΐου, η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR) άκουσε ένα τηλεφώνημα μεταξύ του υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας Rustem Umierov και του συνταγματάρχη Mykola Oleschuk, διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας. Ο Umierov είπε στον Oleschuk ότι είχε καταπληκτικά νέα: Stingers - μέρος του πρόσφατου πακέτου "πολεμικής βοήθειας" του Μπάιντεν 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων - θα έφταναν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Chopin της Βαρσοβίας, στην Πολωνία, μέσω Γερμανίας στις 10 Μαΐου, και μια συνοδεία από τον 43ο Πυραυλικό Στρατό της Ουκρανίας θα παραλάμβανε και φέρτε το φορτίο στο Κίεβο.

Ο Ζαχάρωφ είπε ότι ο στρατηγός Valery Gerasimov, Ήρωας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συνέταξε σχέδια για την αναχαίτιση και την εξάλειψη της «παράνομης» αποστολής όπλων μόλις εισέλθει στην Ουκρανία και για τη σφαγή όλων των εχθρικών δυνάμεων που ήταν παρόντες.

«Αυτό είναι το κυρίαρχο δικαίωμά μας», είπε ο Ζαχάροφ. «Ο βρωμερός Ζελένσκι θα χρησιμοποιούσε αυτά τα όπλα για να σταματήσει τις επιθέσεις μας σε διακινητές παιδιών και παιδεραστές, την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση του Προέδρου Πούτιν. Αφού η Ουκρανία αποκτήσει την κατοχή των Stingers, είναι δική τους. Δεν καταστρέφουμε περιουσίες των ΗΠΑ».

Ο Ζαχάρωφ είπε ότι ο στρατηγός Γκερασίμοφ προέβλεψε σωστά τη διαδρομή της συνοδείας—ταξίδεψε νότια προς την Κρακοβία και μετά ανατολικά προς τη συνοριακή διάβαση Korczowa-Krakovets. Είκοσι μίλια πιο κάτω στο δρόμο, οι Spetsnaz είχαν στήσει ενέδρα στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ του συνοριακού σταθμού και του Lviv. Εν τω μεταξύ, μια δεύτερη ομάδα άρχισε να κατασκευάζει έξι φορτηγά KrAZ-6322 - το καθένα μετέφερε 60 Stingers - τη στιγμή που οι τροχοί τους άγγιξαν το ουκρανικό έδαφος.

Στο σημείο αναχαίτισης, τα RPG του Spetsnaz χτύπησαν τα μολύβδινα και τα πίσω φορτηγά ταυτόχρονα, τυλίγοντας τα διαμερίσματα του πληρώματος σε επεκτεινόμενες βολίδες και σύννεφα από σκάγια. Τα Spetznas εκατέρωθεν του δρόμου έσπασαν το κάλυμμα και πέταξαν κόκκινα δοχεία στο μέγεθος κουτιών αναψυκτικού και στα έξι φορτηγά. Τα κάνιστρα ήταν λευκές φωσφορούχες χειροβομβίδες, αρκετά καυτες για να λιώσει το δέρμα μέχρι το κόκκαλο.

Οι Ουκρανοί που φρουρούσαν τα Stingers ετρεξαν εξω από τα φορτηγά. Μερικοί είχαν λιωμένα πρόσωπα και καμένο ύφασμα λιωμένο σε υγροποιημένο μυ. Ένας άλλος είχε δύο κοιλότητες εκεί που ήταν παλιά τα μάτια του. Έτρεξε στα τυφλά σε μια φάλαγγα πυρών Καλάσνικοφ.

Οι Spetsnaz, είπε ο Zakharov, έκοψαν τη μισή αντισταση σε λιγότερο από ένα λεπτό, οπότε οι 16 τραυματίες επιζώντες ικέτευσαν για έλεος και παραδόθηκαν, ο υψηλόβαθμος αξιωματικός παρακαλούσε για τη ζωή των ανδρών του και έλεγε ότι ακολουθούσε μόνο εντολές .

Αλλά οι Spetsnaz είχαν τις εντολές τους - κανένας επιζών.

«Σκότωσαν κάθε μία από αυτές τις βρωμιές», είπε ο Ζαχάροφ, «και άφησαν το τεμαχισμένο πτώμα τους στο δρόμο για να καθαρίσει ο Ζελένσκι. Αφού όλοι ήταν νεκροί, οι στρατιώτες μας τοποθέτησαν εκρηκτικά και ανατίναξαν όλα τα φορτηγά. Τίποτα δεν επέζησε».

Κλείνοντας, είπε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα χρησιμοποιήσει κάθε μέθοδο που έχει στη διάθεσή του για να κρατήσει τα όπλα των ΗΠΑ μακριά από τα πολεμοχαρή χέρια του Ζελένσκι.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Καλημέρα,
    Από χθες κάτι συμβαίνει με την σελίδα και δεν υπάρχει κάτω η ένδειξη “Παλαιότερες αναρτήσεις”, φαίνεται μόνον η αρχική.
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις