ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ...!!!


 Το τραπεζικό σύστημα της Κούβας

φέρεται να έχει καταρρεύσει.

Οι Κουβανοί αναφέρουν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όλα


τα χρήματά τους έχουν φύγει από τους λογαριασμούς τους και όλα τα Αυτοματοποιημένα Ταμειακά Μηχανήματα (ΑΤΜ) έχουν αδειάσει.

Αυτή η είδηση ​​αποσιωπάται έντονα, αλλά βγαίνει σιγά σιγά.

Σε τράπεζες σε όλη τη χώρα, οργισμένοι όχλοι έπεσαν στις τράπεζες όπου η αστυνομία προσπάθησε να τους απομακρύνει. Αντίθετα, οι όχλοι ανέτρεψαν αυτοκίνητα της αστυνομίας και έστειλαν τους αστυνομικούς να τρέξουν.

Όλα για το τίποτα. Όχι μόνο έκλεισαν οι τράπεζες, ήταν και άδειες. Οι άνθρωποι που έμπαιναν βρήκαν ανοιχτούς θησαυρούς - ούτε καν τους είχαν παραβιάσει - και καθόλου μετρητά σε αυτά.

Ο λαός της Κούβας δεν έχει μείνει χωρίς οικονομικούς πόρους, δεν έχει μέσα να αγοράσει τρόφιμα…είναι απελπισμένος και φοβάται.

Πολλοί λένε «Αυτός είναι ο τελικός προορισμός, εδώ θέλει η παγκοσμιοποίηση να οδηγήσει στην αποκάλυψη».

Οι Κουβανοί αναγκάστηκαν να υιοθετήσουν το ψηφιακό τραπεζικό σύστημα και τώρα έχουν καταστραφεί οικονομικά, δεν έχουν καμία προσφυγή.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. . . .

Παρατηρήσεις Hal Turner

Αν το έκαναν αυτό στους Κουβανούς, τι θα τους εμπόδιζε να το κάνουν σε εμάς τους υπόλοιπους;

Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσετε να βγάζετε ΜΕΤΡΗΤΑ από τις τράπεζες. Αυτοί οι τραπεζίτες είναι παγκοσμιοποιητές. Αν το έκανε στην Κούβα, νομίζω ότι θα δοκιμάσει εδώ -- και που άλλου.

Νομίζω ότι το έχει κάνει αυτό σε ένα νοητικό έθνος για να καταλάβετε πόσο άσχημα θα είναι η αντίδραση. Αν είναι διαχειρίσιμο, νομίζω ότι θα κάνει σε όλους μας. Και αν η κυβέρνηση είναι «μέσα σε αυτό» τι θα μπορούσε να κάνει οποιοσδήποτε ;   

Ευτυχώς για τα άτομα, όταν αρκετά θύματα, τα άτομα γίνονται μεγάλες ομάδες. . . και γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε μεγάλες ΟΜΑΔΕΣ σε τράπεζες, τραπεζίτες και κυβερνήσεις, γι' αυτό έχετε υπόψη σας αυτές τις δυνατότητες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις