ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


 Οι πρόγονοί μας γνώριζαν αυτή τη γνώση και χώρισαν το έτος σε 13 μήνες. Υπάρχουν, 13 αστερισμοί, 13 κύκλοι σελήνης σε ένα έτος & 27-29 ημέρες ανά κύκλο.

Όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν αυτό το ημερολόγιο, το οποίο ακολουθούσε τη φυσική τάξη της φύσης και του σύμπαντος και ήταν εξαιρετικά πιο εναρμονισμένο με τον βιορυθμό του σώματός μας.

Μπορείτε να φανταστείτε γιατί τα παράσιτα το άλλαξαν και αφαίρεσαν έναν μήνα, προκειμένου να διακόψουν τη σύνδεση των ανθρώπων με τον ήλιο, τη σελήνη & άλλα ουράνια σώματα, τα οποία έχουν τεράστια ενεργειακή επίδραση στην ευημερία μας.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Μα οι αρχαίοι δεν ήξεραν ήταν ειδωλολατρχαχαχα.Οτι πει ο ισαααακ ο αβρααααμ και η σαααααρα είναι σωστά μόνο
    Νικόλας Αστόρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ειναι προληπτικοι και το 13 είναι γρουζουζικο. Για το καλο μας το εκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο 13ος ΠΛΑΝΉΤΗΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑΡΟΣ ΠΛΑΝΉΤΗΣ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΚΡΥΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΈΣ ΠΟΥ ΘΑ ΈΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ/ΒΑΤΙΚΑΝΌ ΠΡΌΣΘΕΣΕ ΚΑΙ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΌΓΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 1724
    ΛΈΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΊΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2024.

    ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΣΕΙ ΟΤΑΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ=ΕΡΕΒΟΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ,ΑΜΟΡΦΩΣΙΆ ΚΥΝΉΓΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΎΝΤΩΝ ΚΑΎΣΗ ΑΙΡΕΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ,ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΦΌΒΟΣ ΕΠΙΒΛΉΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΔΑΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΈΘΑΝΑΝ ΟΠΩΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΠΆΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΒΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΟΤΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΏΣΗ ΚΑΊΓΟΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ,ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΈΡΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΎ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΓΝΩΣΗ,ΕΠΙΣΤΉΜΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΛΑΏΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.ΒΛΕΠΕ
    ΕΛΛΗΝΕΣ,ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ,ΑΣΙΑΤΕΣ,ΤΑΡΤΑΡΙΟΥΣ ΡΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΝΏΣΤΕΣ ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;ΕΠΙΤΗΔΕΣ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις