Ο Πούτιν χτυπά την παιδοφιλια στην Ουκρανία


 Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την Τετάρτη επίθεση με πυραύλους σε ουκρανικό συγκρότημα παιδεραστών στην ιστορική πόλη Τσερνίγκιβ της χώρας, σκοτώνοντας διακινητές παιδιών που συνδέονται με την εξαφάνιση Ρώσικων παιδιών, δήλωσε ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ.

Η άτρακτο των ρωσικών πυραύλων ανέτρεψε μια πολυκατοικία, κατέστρεψε ένα ξενοδοχείο και κατέστρεψε τις γειτονικές κατασκευές. αρκετοί πεζοί, παράπλευρες ζημιές, τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν από συντρίμμια που καταστρεψαν δρόμους και πεζοδρόμια.

Αμέσως μετά τις βολές που έπληξαν το Τσερνιγκίβ, η Δύση χαρακτήρισε και πάλι τον Πούτιν εγκληματία πολέμου και επανειλημμένες εκκλήσεις για περαιτέρω χρηματοδότηση του ταχέως αποτυχημένου στρατιωτικού μηχανισμού του Zelenskyy, καθώς αυτός, σε μια χορογραφημένη ομιλία, επέπληξε τους συμμάχους ότι κατέρριψαν το μπαράζ πυραύλων του Ιράν εναντίον του Ισραήλ. επιτρέποντας στους ρωσικούς βομβαρδισμούς ανεμπόδιστη πρόσβαση στον ουκρανικό εναέριο χώρο.

«Αυτό δεν θα είχε συμβεί αν η Ουκρανία είχε λάβει επαρκή εξοπλισμό αεράμυνας και αν η αποφασιστικότητα του κόσμου να αντισταθεί στη ρωσική τρομοκρατία ήταν επαρκής», είπε ο Ζελένσκι για την επίθεση στο Τσερνίγκιβ.

Ωστόσο, ο Ζαχάρωφ είπε ότι ο Πούτιν είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο Άμυνας του Ζελένσκι για το επικείμενο χτύπημα αφού πράκτορες της FSB που δρούσαν κρυφά στην Ουκρανία εντόπισαν τέσσερα διαβόητα καθαρματα απαγωγεις παιδιών που χρησιμοποιούν ένα ξενοδοχείο ως κάλυψη για τις προσπάθειές τους για εμπορία παιδιών.

«Γνωρίζαμε αυτούς τους άνδρες. Κλέβουν παιδιά από τα παραμεθόρια χωριά μας. Μερικά από αυτά το γουρούνι Zelenskyy παίρνει για τον εαυτό του. Τα υπόλοιπα πωλούνται. Πολεμάμε αυτά τα τέρατα τώρα για δύο χρόνια και κάθε φορά που σκοτώνουμε κάποια υπάρχουν πάντα περισσότερα. Εξαπλώνονται σαν αρρώστια. Όταν μάθαμε ότι αυτά τα ζώα ήταν στο Chernihiv, είπαμε στον Zelenskyy να μας τα δώσει διαφορετικά θα επιτεθούμε. Αν και προσπάθησε να τους μετακινήσει, προλαβαμε κι επιτεθηκαμε. Αλλά ο Ζελένσκι, όπως και ο Τζόζεφ Μπάιντεν, είναι και ο ίδιος παιδόφιλος και άφησε τους πολίτες να γίνουν ανθρώπινες ασπίδες αντί να μας παραδώσει τους εγκληματίες. Δεν μας άφησε άλλη επιλογή», είπε ο Ζαχάροφ.

Οι πράκτορες της FSB στο Chernigiv, πρόσθεσε, επιτηρούσαν το ξενοδοχείο πριν από τον βομβαρδισμο για να εξασφαλίσουν ότι οι διακινητές παιδιών ήταν παρόντες και ο λιγότερος δυνατός αριθμός επισκεπτών ήταν στα δωμάτιά τους, με την ελπίδα να μετριαστούν οι άσκοπες απώλειες ζωών. Εκτός από τους διακινητές, μόνο τέσσερις καλεσμένοι και έξι υπάλληλοι βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις όταν έπεσαν βροχή οι πύραυλοι, είπε ο Ζαχάροφ, επικαλούμενος εκτίμηση ζημιών από τη μάχη.

Είπε ότι η επίθεση σκότωσε τα αρπακτικά και ότι ο Πούτιν δε θα εκανε πισω.

«Αυτό που δεν καταλαβαίνει η Δύση είναι ότι ο Πρόεδρος Πούτιν είναι ανθρωπιστής. Προστατεύει τα παιδιά μας. Ο Ζελένσκι τον έβαλε να το κάνει αυτό. Αν ο βρωμερός Ζελένσκι παραδοθεί και μας δώσει τα ονόματα όλων των εγκληματιών σεξουαλικών φίλων του στην Ανατολική Ευρώπη, αυτή η Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση θα τελειώσει αύριο. Αλλά, όχι, προστατεύει τους φίλους του και αφήνει τους αμάχους να πεθάνουν», είπε ο Ζαχάροφ.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η επίθεση σκότωσε 17 και τραυμάτισε 77, μεταξύ των οποίων παιδιά, ο Ζαχάρωφ είπε: «Πρόκειται για ψεύτικη προπαγάνδα της CIA και της MI6. Οι φωτογραφίες που βλέπετε στα fake news σας είναι αλλοιωμένες ή, όπως λέτε, φτιαγμένες με CGI. Ναι, μερικές φορές οι περαστικοί πεθαίνουν και αυτό είναι λυπηρό, αλλά φταίει ο Ζελένσκι, όχι ο Πρόεδρος Πούτιν».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΙ ΈΤΣΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΌΚΚΙΝΑ ΚΑΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΟΣΟ

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ;ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΟΤΏ.
    ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ.
    ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΕΙΣ ΑΝΉΛΙΚΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΦΕΡΕΙΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟ DNA ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ,Η ΒΙΑΖΟΥΝ,Η ΠΊΝΟΥΝ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΙ ΤΟ DNA ,ΕΙΤΕ ΤΡΏΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΟΠΟΥ ΣΟΚΑΡΙΣΜΈΝΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΠΟΔΙ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΊΝΟΥ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΊΕΣ ΚΙ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΎΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΩΜΌ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ!!!!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝ ΕΙΝΑΙ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΗΣ" ΠΈΡΑΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΠΗΚΕ ΑΜΕΡΙΚΉ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΙΑ=ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ=ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΛΑΤΙΝΟ ,ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΒΆΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΌΤΙΑ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    Ο ΣΜΙΘ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΊ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ.
    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΏΝΕΣ ΤΙ ΠΟΛΕΜΆΝΕ.

    Ή ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΛΑΦΙΗΛ=ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΆΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,ΑΚΟΝΊΖΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΈΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΕΝ ΤΗ ΓΗ.
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΈΨΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ ΑΠΟ ΕΔΏ.
    ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΑΣ-ΜΑΛΛ=ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ,ΣΥΝΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΜΕ NAVY SEALS,DELTA FORCE KAI ΑΛΛΕΣ ΟΜΆΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΡΥΦΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΜΑΖΙ ΚΑΤΕΒΑΊΝΟΥΝ ΣΤΑ DUMBS KAI ΚΛΑΔΕΥΟΥΝ ΤΑ "ΖΙΖΑΝΙΑ".
    ΝΑ'ΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ.ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις