Βίκτορ Ορμπάν: Ένας μεγάλος ηγέτης

 Βίκτορ Ορμπάν: Ένας μεγάλος ηγέτης απαριθμεί τα επιτεύγματά του

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Όρμπαν

αποδεικνύει πως είναι ένας μεγάλος ηγέτης και απαριθμεί τα σπουδαία επιτεύγματά του.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι «Αποκαταστήσαμε τη δημόσια ασφάλεια, δημιουργήσαμε ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας, προστατέψαμε τις οικογένειές μας από την προπαγάνδα των φύλων και τερματίσαμε τη μετανάστευση. Αυτό δεν είναι λαϊκισμός. Αυτό είναι ηγεσία».

 

 

Όρμπαν: Προτεκτοράτο της Ευρώπης η Ουκρανία – Δεν θα υπήρχε χωρίς τη βοήθεια της Δύσης

H Ουκρανία σήμερα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα «προτεκτοράτο της Ευρώπης» ανέφερε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Όρμπαν.

«Χωρίς βοήθεια από τη Δύση, η χώρα δεν θα υπήρχε πλέον, αλλά δεν είναι πια κυρίαρχο κράτος» συμπλήρωσε ο Βίκτορ Όρμπαν. Παράλληλα, σημείωσε ότι η ΕΕ κάνει στρατηγικό λάθος υποστηρίζοντας την Ουκρανία και θα έπραττε καλύτερα να εργαστεί για την ανάπτυξη μιας ειρηνευτικής διαδικασίας μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

 Τέλος, ο Ούγγρος πρωθυπουργός επισήμανε ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση γιατί δεν σκέφτεται την κατάπαυση του πυρός. Είμαστε πίσω από μια χώρα που δεν μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο. Δεν είναι θέμα συμμαχίας με τον Πούτιν, αλλά επίτευξης κατάπαυσης του πυρός και συμμόρφωσης με τη γεωπολιτική πραγματικότητα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Απλα Ηγετης.
    οχι σαν μερικες αρσενικες ανωμαλες εκει στο μαξιμου, εε;;;

    Αυτη η διαλεκτικη μεταλλαξη, που γινεται σε συγκεκριμενες λεξεις - βλεπε Εθνικισμος Λαικισμος ανδρας γυναικα ομοφυλοφιλια κλπ - με την παραποιηση των εννοιων τους, ειανι ενα ειδος ολοκληρωτισμος ενα ειδος δικτατοριας εναντιον των Λαων της Ευρωπης.

    Οπως ελεγε κι ο Γιωργος Οργουελ(Arthur Blair), παραφραζοντας "οταν εχεις το ελευθερο να λες δυο και δυο ισον 4, τοτε ολα τα αλλα θα ακολουθησουν"

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις