Η ΡΩΣΙΑ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ


 Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σόιγκου ανακοίνωσε σε επιστολή του προς το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ

 ότι εάν το Ισραήλ πραγματοποιήσει

 μια πιθανή επίθεση αντιποίνων κατά του Ιράν, 

η Ρωσία θα συμμετάσχει επίσης στην ιρανική αντεπίθεση

Ανακοινωση των ΜΜΕ που συνδέονται με το ιρανικό κράτος.














ΠΗΓΗ

Σχόλια


  1. H MOSSAD (Israel's Secret Intelligence Service=ISIS), έχει ένα σύνθημα, πείτε το ύμνον εάν θελετε. Είναι ένας ΒΙΒΛΙΚΟΣ ΟΡΟΣ...που Λέει,
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ. Αυτό άλλωστε γίνεται φανερό στο Logo/έμβλημα. (Victor Ostrovsky, πρώην πράκτορας της Mossad). Μετά το 14:00 του βίντεο:

    https://ugetube.com/watch/when-israel-fakes-muslim-terrorism-a-history-documentary_QRetOGDUPmpDQrL.html

    Ξεκάθαρα πράγματα για να μην μας εξαπατούν οι παίχτες της μεγάλης σκακιέρας, οι οποίοι μας καταναλώνουν σε θετρικές παραστάσεις σκιών που παραπέμπουν στο σπήλαιον του Πλάτωνος.
    Να χαιρόμαστε λοιπόν όλους αυτούς (όλων ανεξαιρέτως των θρησκειών) που θεωρούν η μάλλον πιστεύουν ακόμη πως το "ιερό" τους βιβλίο είναι ο μόνος δρόμος για την σωτηρία της ανθρωπότητος.
    Μεταφέρω κάτι που διάβασα παλιότερα και το οποίον περιγράφει την τραγική ειρωνεία της δισχιλιετούς;!! κατάντιας του ανθρωπίνου είδους:
    Oι σιωνιστές δεν πιστεύουν στον Θεό,.. πιστεύουν όμως πως τους υποσχέθηκε την Γή της Επαγγελίας (Promised Land).
    Το τραγικότερο, είναι πως όλες οι γλώσσες του κόσμου γνωρίζουν καλλίτερα την σημασία των Ελληνικών λέξεων ενώ στην σημερινή Ελλάδα η πλειοψηφία αγνοεί τι σημαίνει επαγγέλομαι.
    Ο υπέρτατος σκοπός λοιπόν,...το χτίσιμο του ναού του Σολομώντα, αφού πρώτα συντριβούν όλα τα έθνη για να έρθει ο Μεσσίας τους.
    Ας είναι καλά οι τρομοκράτες, ντυμένοι με τις ρόμπες όπως είδαμε στο βίντεο.....ένα από τα αναρίθμητα που είναι στην διάθεση μας μέχρι τώρα.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις