Ο στρατηγός Σμιθ ενημερώνει τον Πρόεδρο Τραμπ για τα Κόκκινα Καπέλα

 

 Ο στρατηγός Έρικ Μ. Σμιθ

επισκέφτηκε κρυφα τη Φλόριντα την περασμένη εβδομάδα για να ενημερώσει τον Πρόεδρο Τραμπ για την «υπαρξη των Κοκκινων Καπελων», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού.

Η πηγή είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ έφτασε στο Μαρ-α-Λάγκο την Παρασκευή, ενώ ο Τραμπ εμφανίστηκε δημόσια στο πλευρό του αντιμαχόμενου Προέδρου της Βουλής Μάικ Τζόνσον, τον οποίο τα Λευκα Καπελα δεν εμπιστεύονται και πιστευουν ότι υποστηρίζει μια εγκληματική χώρα που κυβερνάται από έναν πρόεδρο παιδεραστών. Η αυθόρμητη επίσκεψη του στρατηγού, ωστόσο, επικεντρώθηκε σε μια άλλη άμεση απειλή - την άνοδο των "Red Hats".

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός έμεινε στο παρασκηνιο έως ότου ο Τραμπ ολοκλήρωσε τις καθημερινές ομιλίες του και στη συνέχεια μίλησε ιδιωτικά μαζί του μέσα στο οχυρωμένο κέντρο διοίκησης του Μαρ-α-Λάγκο. Καθώς η συνομιλία τους ήταν εμπιστευτική και ο στρατηγός Smith δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες με τους βοηθούς του,η ιστοσελιδα μπορεί να αναφέρει μόνο όσα έμαθε η πηγή μας στην ενημέρωση που έδωσε ο στρατηγός Smith πριν από το ταξίδι του στη Φλόριντα.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο στρατηγός Smith έλαβε μια δεύτερη επιστολή από τον μυστηριώδη συνταγματάρχη Kurtz την περασμένη εβδομάδα, στην οποία ο Kurtz αρνήθηκε την ευθύνη για τη βάναυση σφαγή των τεσσάρων πρακτόρων της FEMA που είχαν βρει τα Λευκα Καπελα σε μια αποθήκη του Κάνσας στις 9 Απριλίου.

«Στρατηγε Σμιθ: Σε ξέρω, αλλά, προφανώς, δεν με ξέρεις ούτε πώς λειτουργώ. Πιστεύεις πραγματικά ότι θα διέταζα τους άνδρες να τριγυρνούν σε μια αποθήκη διαμελίζοντας πτώματα σε μικρά κομμάτια ή βασανίζοντάς τα αργά μέχρι θανάτου; Αυτή είναι η δουλειά των ερασιτεχνών—ερασιτέχνες που καθυστερούν και περιμένουν να τους πιάσουν. Εσύ και εγώ, Στρατηγέ Σμιθ, είμαστε επαγγελματίες. Μέσα και έξω. Κάνουμε τη δουλειά αποτελεσματικά και γρήγορα, αθόρυβα, χωρίς ακατάστατα υπολείμματα. Αυτά τα αρπακτικά πήραν αυτό που τους άξιζε, γι' αυτό επικροτώ τον θάνατό τους, αλλά δεν είχαμε καμία σχέση με αυτό», ανέφερε μέρος της επιστολής.

Στη συνέχεια, ο Κουρτς βούτηξε βαθιά μέσα στη βαση των θεωριών συνωμοσίας του τύπου CERN, προσπαθώντας να δικαιολογήσει «κατά λάθος» την πρόκληση του σεισμού που συγκλόνισε την τριπολιτεία στις 5 Απριλίου και τους 51 μετασεισμούς που ακολούθησαν. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Kurtz ήταν πεπεισμένος ότι το Deep State είχε κατασκευάσει για κακόβουλους λόγους έναν επιταχυντή αδρονίων κάτω από το επίκεντρο. Ισχυρίστηκε χωρίς αποδείξεις ότι οι άνδρες του, έχοντας διεισδύσει στο υπόγειο συγκρότημα, είχαν τοποθετήσει εκρηκτικά που κατέστρεψαν τον επιταχυντή και «κατά λάθος» προκάλεσαν τον σεισμό. Στην πιο πρόσφατη επιστολή του, ο Kurtz είπε ότι η καταστροφή του επιταχυντή, όχι το πυροβολικό του, προκάλεσε τον σεισμό.

«Δευτερεύουσα έκρηξη. Ο επιταχυντής εξερράγη καταστροφικά με περισσότερη ισχύ από ό,τι περίμενα και τόνισε τη ζώνη του ρήγματος Ramapo.» Ο Kurtz έγραψε, προσθέτοντας ότι το Deep State σκόπευε να χρησιμοποιήσει τον επιταχυντή για να ανοίξει μια πύλη σε μια σκοτεινή διάσταση και να ζητησει βοηθεια απο τους δαιμονικούς κατοίκους του.

«Ήθελαν να συνάψουν μια συμφωνία μαζί τους ή να πάρουν τη δύναμή τους και να τη χρησιμοποιήσουν για να αναδιατάξουν τη Γη σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Η ζωή, όπως την ξέρουμε, θα μπορούσε να τελειώσει σε μια στιγμή, Στρατηγέ Σμιθ. Ήταν απερίσκεπτες οι πράξεις μου; Η ιστορία θα αποφασίσει. Αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», συνέχισε ο Kurtz.

Το γράμμα του μεταφέρθηκε στους νεκρούς πράκτορες της FEMA. «Οι ανησυχίες μου είναι παγκόσμιες. Όσο απεχθής κι αν είναι η FEMA, δεν θα σπαταλούσα το ανθρώπινο δυναμικό κυνηγώντας τέσσερις πουθεναδες. Όταν ενεργήσουμε, θα το ξέρετε. Και κάτι ακόμα: ξέρω ότι στέλνεις άντρες στη Νέα Υόρκη. Θα είμαστε κι εμείς εκεί. Ας μην μπαίνουμε εμπόδιο ο ένας στον άλλον».

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ είπε στο συμβούλιο των Λευκων Καπέλων ότι θα έδειχνε την επιστολή του Κουρτς και θα περιέγραφε τον Κουρτς ως έναν ηθικά συμβιβασμένο πατριώτη του οποίου οι ακατάλληλες μέθοδοι έθεταν σε κίνδυνο αμάχους και απείλησαν τις επιχειρήσεις των Λευκων Καπέλων.

«Αυτός [Kurtz] είναι ένα χαλαρό κανόνι που λειτουργεί χωρίς κανένα περιορισμό. Ίσως δεν εμπλέκεται στο Κάνσας, αλλά είναι θέμα χρόνου η τρέλα του να μαζέψει κόσμο και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα σκοτωθούμε», είπε ο στρατηγός Σμιθ στο συμβούλιο πριν αναχωρήσει για τη Φλόριντα.

«Ο Smith ειχε ενα ψυχρο προσωπο όταν επέστρεψε, οπότε δεν ξέρω το βάθος της συνομιλίας τους. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να του είπε ο Πρόεδρος Τραμπ. Πιστεύει ότι ο Κουρτς είναι επικίνδυνος και ήθελε να διασφαλίσει ότι ο Τραμπ το γνώριζε αυτό», είπε η πηγή μας κλείνοντας.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις