Aaron Rodgers «Ο Fauci δημιούργησε το AIDS τη δεκαετία του '80 ως μέρος του πειράματος αποπληθυσμού»

Aaron Rodgers claims Fauci created AIDS in a lab in the 1980's as part of a sick depopulation experiment. 

Σύμφωνα με τον Rodgers,

το AIDS ήταν το σχέδιο για την ελίτ να δοκιμάσει διάφορες μεθόδους ερήμωσης του πλανήτη.

Dailymail.co.uk Ο Φάουτσι, ο οποίος ηγήθηκε της αντίδρασης των ΗΠΑ στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεων Τραμπ και Μπάιντεν, αντιμετώπισε στο παρελθόν την επιδημία του AIDS τη δεκαετία του 1980. Ήταν κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου που δεχόταν συχνά κριτική για την απάντηση της κυβέρνησης στον ιό, καθώς περισσότερα από 100.000 θύματα θα πέθαιναν μεταξύ 1981 και 1990.

 «Δημιουργήστε μια πανδημία, με έναν ιό που εξαπλώνεται», συνέχισε. «Ο Fauci έλαβε πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια για να το ερευνήσει, να βρει φάρμακα, νέα ή επανασχεδιασμένα για να αντιμετωπίσει την πανδημία του AIDS. Και το μόνο που κατέληξαν ήταν το AZT», συνέχισε ο Rodgers.

«Και αν κάνετε έστω και μια μικρή έρευνα - και ξέρω, δεν είμαι επιδημιολόγος, δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι ανοσολόγος, ό,τι κι αν είναι - μπορώ να διαβάσω, όμως. Και μπορώ να μάθω και να κοιτάξω τα πράγματα όπως κάθε κανονικός άνθρωπος. Μπορώ να κάνω τη δική μου έρευνα, η οποία είναι τόσο προσβλητική, ώστε να αμφισβητήσω ακόμη και την εξουσία».

 


 Στη συνέχεια, ο Rodgers συνέδεσε τις προηγούμενες διαμάχες του Fauci με την επιδημία HIV/AIDS με την απάντηση της κυβέρνησης στον κορωνοϊό, ο οποίος κατηγορείται για περισσότερους από ένα εκατομμύριο Αμερικανικούς θανάτους.

«Αλλά αυτό ήταν το σχέδιο παιχνιδιού τότε: δημιουργήστε ένα περιβάλλον όπου μόνο ένα πράγμα λειτουργεί. Τότε, ΑΖΤ. Τώρα? Remdesivir», συνέχισε ο Rodgers, αναφερόμενος σε ένα αντιικό φάρμακο που δημιουργήθηκε στον απόηχο της πανδημίας COVID-19 του 2020.

Ο Rodgers κατηγόρησε επίσης τον Fauci ότι είχε «μερίδιο στο εμβόλιο Moderna», αν και δεν ανέφερε καμία πηγή για τις πληροφορίες του.

«Και ξέρουμε ότι η Pfizer είναι μια από τις πιο διεφθαρμένες εγκληματικά οργανώσεις όλων των εποχών», συνέχισε ο Rodgers. «Το πρόστιμο που πλήρωσαν ήταν το μεγαλύτερο στην ιστορία του DOJ [Department of Justice] το 2009. Για ποιο πράγμα μιλάμε; Θα δώσουμε την πλήρη εμπιστοσύνη μας στην επιστήμη που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί».

Υπήρξαν πολλοί ψευδείς ισχυρισμοί για τον Fauci σχετικά με το έργο του για την καταπολέμηση της κρίσης του AIDS στη δεκαετία του 1980 και της πανδημίας COVID-19 το 2020 έως το 2022.

Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι η πλειονότητα των ασθενών με AIDS πέθαναν από φαρμακευτική αγωγή που αναπτύχθηκε όταν ο Fauci ηγήθηκε της αντίδρασης του έθνους στην αναδυόμενη επιδημία – και όχι από τον ίδιο τον ιό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εικόνα 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις