Η Τέιλορ Σουίφτ κατηγορείται ότι εκτέλεσε «δαιμονικές» τελετουργίες στις συναυλίες της από τον Ιρλανδό τραγουδιστή Shane Lynch.

 

Η ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ

κατηγορήθηκε ότι έκανε «Δαιμονικές» τελετουργίες στις συναυλίες της κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Eras από τον Ιρλανδό τραγουδιστή Shane Lynch, ο οποίος είπε ότι η τραγουδίστρια του «Bad Blood» μπορεί να μην έχει καν συνειδητοποιήσει τι κάνει.

 «Νομίζω ότι όταν κοιτάς πολλούς καλλιτέχνες εκεί έξω, πολλές από τις σκηνικές παραστάσεις τους είναι σατανικές τελετουργίες μπροστά σε 20.000 ανθρώπους χωρίς να το καταλαβαίνουν και να το αναγνωρίζουν»,  είπε ο Lynch στο  Ireland's Sunday World .

Ο πρώην τραγουδιστής των Boyzone πρόσθεσε: «Θα δείτε πολλές κουκούλες, μάσκες και τελετές φωτιάς».

«Ακόμα και μέχρι την Τέιλορ Σουίφτ - μια από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνες στον κόσμο - παρακολουθείς μια από τις συναυλίες της και έχει δύο ή τρεις διαφορετικές δαιμονικές τελετουργίες με τα πεντάγραμμα στο έδαφος, με όλα τα είδη στη σκηνή της. ," αυτός είπε.

«Αλλά για πολλούς ανθρώπους είναι απλώς τέχνη και έτσι το βλέπει ο κόσμος, δυστυχώς», πρόσθεσε ο Lynch.

Ο Χριστιανός είπε επίσης στο  Sunday World ότι ορισμένη μουσική αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία, επειδή οι μουσικοί διοχετεύουν τον Διάβολο μπροστά στα μάτια όλων.

Ο Lynch σημείωσε επίσης ότι έχει δει προσωπικά σατανικά τελετουργικά κατά τη διάρκεια του χρόνου του στη μουσική βιομηχανία που περιελάμβαναν προσευχή πάνω σε άλμπουμ για να διασφαλιστεί ότι θα είναι επιτυχημένα.

Ο πρώην τραγουδιστής των Boyzone συνέχισε λέγοντας ότι ο ίδιος έχει σταματήσει να ακούει συγκεκριμένη μουσική, καθώς πιστεύει ότι συγκεκριμένα beats μπορούν να έχουν αντίκτυπο στους ανθρώπους.

«Όταν πρόκειται για πολλή μουσική που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή - περισσότερο από την πλευρά των πραγμάτων της hip-hop - υπάρχει πολύς κρυμμένος σατανικός και πολύ κακός μέσα τους, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμών. Είναι πολύ αληθινό», είπε.

«Η μουσική συνδέεται με τα συναισθήματά σου», πρόσθεσε ο Lynch, «Έχει μια σύνδεση με το πνεύμα σου και το πώς νιώθεις. Γι' αυτό έχω σταματήσει να ακούω αυτά τα είδη μουσικής γιατί δεν ταιριάζει στο πνεύμα μου».

Ο Lynch ισχυρίστηκε επίσης ότι ορισμένες μουσικές είναι επιζήμιες για την κοινωνία γενικά - ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά.

«Έχει 100 τοις εκατό επίδραση στην κοινωνία», είπε. «Νομίζω ότι η κοινωνία μας δεν ήταν ποτέ χειρότερη σε πολλούς τομείς και ξεκινά από τα παιδιά μας».

«Έρχεται στα παιδιά μας από την αρχή για να τα κάνει να απομακρυνθούν από οτιδήποτε θεϊκό, οτιδήποτε ελεγχόμενο ή πειθαρχημένο», πρόσθεσε ο Lynch. «Γίνεται όλο και πιο άγριο εκεί έξω για κάποιο λόγο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Lynch κάνει τέτοιου είδους ισχυρισμούς.

Πέρυσι, ο τραγουδιστής είπε ότι ο Sam Smith και η Beyonce είναι «τόσο δαιμονικοί που είναι απίστευτο».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. 209Α ΠΟΙΝΙΚΟΎ ΚΏΔΙΚΑ

    ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΆ...!!!
    ΜΛkEs...

    ΌΧΙ???
    ΞΑΝΆ ΣΚΈΨΟΥ ΤΟ



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις