Η ARCYBER αξιολογεί την απόδοση του Dark Brandon "Biden" SOTU....Κλωνος η σωσιας....?

 

Πηγές της Διοίκησης Κυβερνοχώρου Στρατού

των ΗΠΑ δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει ιατροδικαστικά εάν το «Dark Brandon» της χθεσινής νύχτας ήταν ένας απατεώνας—σωσιας, κλώνος ή ολόγραμμα. Ωστόσο, εξέφρασαν τη βεβαιότητα για ένα πράγμα: αν ήταν ο γνήσιος Sleepy Joe, τον έδιωξαν από το παιδόφιλο μυαλό του στο Adrenochrome κατά τη διάρκεια της Ομιλίας για την κατάσταση της Ένωσης.

Φαινομενικά και αχαρακτήριστα γεμάτη με ζωντάνια και σθένος, ο Τζο επιτέθηκε στον νόμιμο πρόεδρο, Ντόναλντ Τζέι Τραμπ, δώδεκα φορές χωρίς να τον κατονομάσει, χαρακτηρίζοντάς τον Ρώσικο υποκείμενο και εχθρό της δημοκρατίας. Αναφέρθηκε επίσης στην Ουκρανία, εκλιπαρώντας τους νομοθέτες στο ακροατήριο να χρηματοδοτήσουν αφειδώς τον Zelenskyy, μια πράξη που θα χρεοκόπησε περαιτέρω τις ΗΠΑ και θα εξαντλουσε το στρατιωτικό οπλοστάσιο της χώρας. Επιπλέον, ο Τζο είπε ψέματα ότι ήθελε να τερματίσει τις εχθροπραξίες στη Μέση Ανατολή. Παίζει και στις δύο πλευρές του φράχτη, χρηματοδοτεί δυναμικά το Ισραήλ, ενώ υπόσχεται να στείλει προμήθειες στη Γάζα, και φοβάται μήπως αποξενώσει τη σιωνιστική και μουσουλμανική υποστήριξη.

Οι MSM και οι φιλελεύθεροι σχολιαστές χαρακτήρισαν την ομιλία του θριαμβευτική, γύρο νίκης. Η φλογερή απόδοση του Τζο, είπαν, αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι, παρά την ηλικία του, είναι έτοιμος και ικανός να κυβερνήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες για τα επόμενα τέσσερα χρόνια - και να νικήσει τον Τραμπ στις εκλογές του 2024.

Τα Λευκα Καπέλα στο ARCYBER, από την άλλη πλευρά, πιστεύουν ότι η χώρα είδε μια ψευδαίσθηση—ένα από τα πέντε γνωστά σωματικά διπλά του Μπάιντεν, έναν πρόσφατα εκκολαφθέντα κλώνο ή την πραγματική συμφωνία, έναν καλά ξεκούραστο Μπάιντεν που τροφοδοτείται από άφθονες ποσότητες Adrenochrome που διατρέχουν το σωμα του.

Η ιστοσελιδα έχει καταγράψει στο παρελθόν τον εθισμό του Μπάιντεν στο αδρενοχρωμιο. Τον Απρίλιο του 2021, ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας που είχε ανατεθεί στο σπίτι των Μπάιντεν στο Ντέλαγουερ είδε την Τζιλ να χορηγεί έγχυση αδρενοχρωμίου στον κατάκοιτο, αδυνατισμένο σύζυγό της. Το κοκτέιλ του εμφυσούσε ενέργεια: σηκώθηκε από το κρεβάτι, χόρεψε λίγο τζίγκ και ευχαρίστησε την Τζιλ και τον προσωπικό του γιατρό για την «καραμέλα», τη λέξη του Μπάιντεν για το Adrenochrome. Ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Μπάιντεν έπαιρνε ενέσεις και εγχύσεις Adrenochrome από τη δεκαετία του 1990, αλλά η ιστοσελιδα δεν έχει δει αποδείξεις που να τεκμηριώνουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Ωστόσο, οι ιδιότητες του φαρμακευτικού παρασκευάσματος είναι καλά εδραιωμένες. Προσδίδει προσωρινά εξαιρετική δύναμη, διανοητική οξυθυμία και οξύτητα, και, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, αυξημένη σεξουαλική ικανότητα. Οι παρενέργειές του είναι καταστροφικές. Το Adrenochrome είναι άμεσα εθιστικό, περισσότερο από την ηρωίνη και το κρακ. Δίνει φθίνουσες αποδόσεις: Όσο περισσότερα παίρνει κάποιος, τόσο περισσότερα χρειάζεται για να διατηρήσει το υψηλό ποσοστο. Τα συμπτώματα στέρησης περιλαμβάνουν σχιζοειδή ψύχωση και αδυσώπητη οργή, ακολουθούμενα, σε ορισμένες περιπτώσεις, από έντονη κακουχία και συστηματική ανεπάρκεια οργάνων. Μόνο μια νέα ένεση μειώνει την ταχεία επιδείνωση.

Αν ο άνθρωπος που αυτοαποκαλούσε τον εαυτό του Πρόεδρο Μπάιντεν χθες το βράδυ ήταν είτε ο αυθεντικός Μπάιντεν είτε ένας κλώνος, έδειξε αναμφισβήτητα σημάδια τρέλας του Adrenochrome.

«Στη φυσική του κατάσταση, ο Μπάιντεν είναι ένας ανόητος τυπος που μουρμουρίζει. Δεν μπορεί να συνδυάσει τέσσερις λέξεις χωρίς να μουρμουρίζει ασυναρτησίες. Οι χειριστές του τον έχουν στο υπόγειο ή στο κρεβάτι μέχρι τις 3:00 μ.μ. γιατί υποφέρει από τη δύση του ηλίου από Αλτσχάιμερ. Το Adrenochrome το ανακουφίζει. Όσο για τους κλώνους, το Deep State δεν έχει βρει, όπως γνωρίζουμε, τον τρόπο να απαλλάξει τον κλώνο από τις ασθένειες του οικοδεσπότη του. Έτσι, ο Μπάιντεν έχει άνοια, όπως και οι κλώνοι του. Και ένας κλώνος θα χρειαζόταν και το Adrenochrome. Αλλά ο μόνος τρόπος να το πούμε με βεβαιότητα είναι να ρίξουμε μια ματιά στο πίσω μέρος του στόματος, στα πόδια ή στα γεννητικά όργανα, τα οποία δεν βλέπουμε στην τηλεόραση. Η άλλη δυνατότητα είναι πολύ πιο απλή - μια όμοια με μια μάσκα λάτεξ», είπε η πηγή μας.

Ο ARCYBER, είπε, θα περάσει την επόμενη ή δύο ημέρες εξετάζοντας προσεκτικά πλάνα, συγκρίνοντας αυτό που προβλήθηκε στην τηλεόραση με το αποθηκευμένο υλικό τους.

«Θα ανακαλύψουμε την αλήθεια αρκετά σύντομα», είπε.

Επιπλέον, η ιστοσελιδα έχει λάβει είδηση για αρκετές συλλήψεις μετά τη διεύθυνση SOTU. Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτά αύριο.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Ξεκάθαρα υπάρχει ο Arthur Roberts πίσω από μία καλοφτιαγμένη μάσκα τύπου "Sleepy Joe" με φρεσκοεγχυμένο @δρ#νοχρΩμiο στις φλέβες του!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις