Η οργάνωση Black Sun εκδίδει τελεσίγραφο: ανακοινώστε την παγκόσμια ομοσπονδία ή αντιμετωπίστε το πυρηνικό ολοκαύτωμα


 Αντιμετωπίζοντας μια συνολική στρατιωτική και γεωπολιτική ήττα, η οργάνωση Black Sun -οι απόλυτοι ελεγκτές του δυτικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος- έχουν εκδώσει τελεσίγραφο στις ασιατικές μυστικές εταιρείες: Πρέπει είτε να συμφωνήσουν σε μια παγκόσμια ομοσπονδία είτε να αντιμετωπίσουν έναν ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο.

Αυτό το τελεσίγραφο προήλθε από τον Vincenzo Mazzara, έναν Καβαλάρη των Τεύτονων Ιπποτών και ανώτερο αξιωματικό του Black Sun. Έρχεται στον απόηχο μιας συνολικής εκκαθάρισης των ηγετών της Χαζαρικής Μαφίας υψηλού επιπέδου και της στρατιωτικής ήττας στην Ουκρανία.

Η KM και η Black Sun εργάζονταν σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο που περιελάμβανε τη χρήση της Ουκρανίας για την καταστροφή της Ρωσίας και τη διάσπασή της σε πολλά υποτελή κράτη. Μετά από αυτό, σχεδίαζαν να εισβάλουν στην Κίνα και να τη χωρίσουν σε 5 εμπόλεμες πολιτείες. Στη συνέχεια επρόκειτο να διορίσουν τον «Μεσσία» τους ως δικτάτορα βασιλιά του παγκόσμιου θεού Βαβυλωνιακού τύπου.

Η Εταιρεία White Dragon και οι Ασιάτες σύμμαχοί τους τους σταμάτησαν νεκρούς στα ίχνη τους. Τώρα αντιμετωπίζουν τη χρεοκοπία της Δύσης, την ολοκληρωτική στρατιωτική ήττα και μια συνεχή εκκαθάριση της ηγεσίας τους υψηλού επιπέδου. Αυτός είναι ο λόγος που ο Μαύρος Ήλιος συμφωνεί τώρα σε μια πολυπολική νέα, και δίκαιη, παγκόσμια διευθέτηση. Ωστόσο, η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Για να καταλάβουμε με τι έχουμε να κάνουμε, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο ΠΟΥ, η BIS, το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα κ.λπ. είναι μη κυβερνητικές οργανώσεις ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Οι ίδιοι άνθρωποι που τα κατέχουν κατέχουν το 90% των μεγάλων εταιρειών. «Η πλειοψηφία των χωρών του κόσμου δεν ελέγχουν τους δικούς τους φυσικούς πόρους. Οι ολιγάρχες ελέγχουν όλους τους ορατούς ηγέτες. Οι ηγέτες δεν είναι υπάλληλοι του λαού, είναι υπάλληλοι των ολιγαρχών», λέει ο Calin Georgescu, πρώην πρόεδρος της Ευρώπης για τη Λέσχη της Ρώμης και κορυφαίος αξιωματούχος του ΟΗΕ. «Η δουλεία δεν εξαφανίστηκε ποτέ, είναι πιο ισχυρή από ποτέ μέσω της πλύσης εγκεφάλου», προσθέτει.

Αυτοί οι άνθρωποι σκόπευαν να μετατρέψουν ολόκληρο τον πλανήτη σε φάρμα ανθρώπων-ζώων που θα ελεγχόταν από μέλη της φυλής τους. Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω, αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι Εβραίοι, είναι σατανιστές. Δεν υπάρχει καμία αναφορά στη λέξη Εβραίος στη Βίβλο, παρά μόνο η Συναγωγή του Σατανά. Για να εισέλθουν στην ομάδα τους ως υπηρέτες υψηλού επιπέδου, οι τέκτονες 33ου βαθμού πρέπει να περάσουν από μια τελετή όπου βασανίζουν ένα παιδί μέχρι θανάτου και καταναλώνουν το αίμα του.

«Όλοι αυτοί οι ολιγάρχες σχετίζονται με το σύστημα της παιδεραστίας γιατί γνωρίζουμε ότι υπάρχουν περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια παιδιά ετησίως που εξαφανίζονται χωρίς καμία ενημέρωση. Αυτή η εγκληματική πράξη είναι υπερανθρωπισμός», επιβεβαιώνει ο Georgescu.

«Από την αρχαιότητα οι ελίτ θυσίαζαν τα παιδιά τους στον «Κύριο» (Βάαλ). Πολλές ελίτ είχαν παιδιά που πέθαναν μυστηριωδώς επειδή θυσιάστηκαν. Η Madeline McCann ήταν η βιολογική κόρη του George Soros που μεγάλωσε από τη λατρεία του για να θυσιαστεί σε ένα τελετουργικό», λέει μια πηγή της Καναδικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Το WDS και άλλες ομάδες λευκών καπέλων έχουν πάρει τους κορυφαίους σατανιστές με επιταχυνόμενο ρυθμό. Τους τελευταίους δύο μήνες:

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η βασίλισσα Καμίλα ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ο διάδοχος πρίγκιπας Γουίλιαμ εξαφανίστηκε.

Η Κέιτ Μίντλετον έχει κάνει επέμβαση στην κοιλιά και δεν έχει εμφανιστεί από τον Δεκέμβριο.

Η Σάρα, Δούκισσα του Γιορκ διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος.

Ο Πρίγκιπας Εδουάρδος «αποχωρεί» από τα Βασιλικά καθήκοντα.

Ο Τόμας Κίνγκστον, ο οποίος παντρεύτηκε τη βρετανική βασιλική οικογένεια, πέθανε ξαφνικά.

Ο Τζέικομπ Ρότσιλντ πέθανε.

Ο βασιλιάς της Νορβηγίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη.

Ο Πάπας Φραγκίσκος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η βασίλισσα της Δανίας ανακοίνωσε την παραίτησή της από το θρόνο.

Δύο Μαύρα Άλογα εντοπίστηκαν με ένα «αιχμάλωτο» Λευκό Άλογο και Μαύρη Σημαία έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Το έθιμο των βασιλικών καβαλάρηδων είναι να μην φέρνουν ποτέ λευκό άλογο χωρίς την παρουσία του βασιλιά και της βασίλισσας. Η παρουσία ενός λευκού αλόγου σημαίνει την παρουσία του βασιλιά. Όταν ο βασιλιάς Κάρολος δεν είναι παρών σε αυτό το Ιππικό, σημαίνει ότι είναι νεκρός», λέει μια πηγή της MI6.

 

 Δεδομένου ότι αυτό συνέβη όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του Jacob Rothschild, σημαίνει ότι ήταν ο πραγματικός βασιλιάς της Αγγλίας. Ενημερωθήκαμε επίσης από την πολωνική υπηρεσία πληροφοριών ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πραγματικά ο γιος του Τζέικομπ Ρότσιλντ. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και αποφασίστε μόνοι σας.

 

 Οι Rothschild (Roth=κόκκινο, schild=ασπίδα του Σατανά) κυνηγούνται όλοι από τους γνωστικούς Illuminati.

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

Σχόλια

  1. Βενιαμίν, όλα καλά, αλλά eκείνες οι Επιστολές προς εβραίους στην Βίβλο, που στέλνονταν στους αγγέλους, η στους θεούς;
    Οι θυσίες προς τον "Kύριο" στο ακόλουθο Documentary, τίνων έργον είναι:

    https://odysee.com/@FraudInc:7/Jewish-Ritual-Murder-the-Full-Original-Banned-Documentary:3

    Νεκρή βρέθηκε και η γνωστή για την σειρά των βίντεο "THE FALL OF THE CABAL" Janet Ossebaard........Αυτοκτονία την είπαν!
    Δείτε εδώ με όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά:

    https://ugetube.com/watch/hdic-bites-the-dust-western-nations-039-collapse-moral-perversion_tZPiw5RLELkBtkO.html

    Τώρα για τον "Μεσσία" και τους ακολούθους του, μην ξεχνάμε πως μας έπαιξαν μεταχειριζοντάς μας, χειρότερα κι από έντομα.
    Τέσσερα τουλάχιστον χρόνια πέρασαν από τότε που οι υπεύθυνοι της Δημοκτονίας, μας έφτυναν κατάμουτρα, κάνοντας το "Υπουργίον Αμύνης να χαίρεται" για τις υπηρεσίες του και όλους της ιδίας επιφανείας που ενδιαφέρθηκαν να νικήσουν τον θανατηφόρο εχθρό.
    Θαυμάστε τους καραγκιόζηδες της παράστασης και τον τρόπο με τον οποίο απαντούν στις ερωτήσεις οι χυδαίοι,....

    https://ugetube.com/watch/3yrs-ago-5-15-20-president-trump-delivers-remarks-on-operation-warp-speed-vaccine-development-mp4_UO14Q17e9ftXBs9.html

    Κι ο απώτερος στόχος όλων αυτών των εκληματικών συνωμοσιών είναι ο περιορισμός και η αφαίρεση των ανθρωπίνων ελευθεριών.
    Καιρός για δράση, μας καλεί ο Dr DAVID MARTIN.
    Μία από τις πιο ενημερωτικές συνεντεύξεις του.

    https://ugetube.com/watch/dr-david-martin-striking-a-death-blow-to-the-global-war-on-humanity-mp4_JzNZski2umwSArP.html

    Δείτε και την μούρη του τέρατος Ralph Baric:
    https://www.technologyreview.com/2021/07/26/1030043/gain-of-function-research-coronavirus-ralph-baric-vaccines/

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις