ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ (DEWS) ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ

 

Τα Λευκα Καπέλα που ερευνούν

την αιτία των πυρκαγιών του Τέξας έχουν τώρα υλικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα Όπλα Άμεσης Ενέργειας (DEW) ξεκίνησαν τις μαινόμενες κολάσεις, οι οποίες περιέχονται μόνο το 30% μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο.

Τρεις ημέρες μετά την έναρξη της πυρκαγιάς στα τέλη Φεβρουαρίου, τα Λευκα Καπελα έστειλαν διάφορες ομάδες εύρεσης δεδομένων στο Texas Panhandle για να αναζητήσουν δείκτες προδοσίας του Deep State. Το US Army Twelve-Mikes, ο στρατιωτικός ορισμός του κλάδου για πυροσβέστες και φιλικούς ερευνητές εμπρησμών, αποτελούνταν από την ομάδα εργασίας 300 ατόμων, των οποίων οι αρμοδιότητες περιλάμβαναν συνεντεύξεις από ντόπιους και αναζήτηση ενδεικτικών ενδείξεων πυρκαγιάς που προκαλείται από λέιζερ.

Την 1η Μαρτίου, η Task Force Alpha, μία από τις οκτώ ομάδες, μίλησε με έναν κτηνοτρόφο του οποίου η πλέον καμένη ιδιοκτησία βρίσκεται ανατολικά του Borger του Τέξας, μέσα σε αυτό που ονομάζεται Smokehouse Creek Fire, η μεγαλύτερη από τις τέσσερις ενεργές πυρκαγιές. Είχε ζητήσει από τα Λευκα Καπελα να θωρακίσουν την ταυτότητά του υπό τον φόβο των κυβερνητικών αντιποίνων, οπότε θα τον ονομάσουμε «κ. Roberts” για ευκολία στην αναγνωσιμότητα. Καθώς η ιστορία συνεχίζει, ο κ. Ρόμπερτς είπε στην Task Force ότι μόλις είχε τελειώσει να περιποιείται το κοπάδι του και καθόταν στο σαλόνι όταν άκουσε αυτό που ακουγόταν σαν βίαιος άνεμος —«σχεδόν σαν ανεμοστρόβιλος», είπε— και είδε, μέσα από ένα μεγάλο παράθυρο, μια ράβδωση εκτυφλωτικού, πρισματικού φωτός να χτυπά σε ένα λιβάδι όπου το κοπάδι του που έβοσκε.

Ο κ. Ρόμπερτς είπε ότι η στήλη φωτός αστραψε στο πεδίο και «εξάτμισε» 50 αγελάδες.

Σύμφωνα με μια αναφορά περιστατικού, ο κ. Ρόμπερτς μετέφερε την ιστορία σε μια τοπική εφημερίδα, την Borger News-Herald, αλλά το μέρος που απαντούσε τον αποκάλεσε "crackpot" (ειρωνικη εκφραση για καποιον εκκεντρικο) και διέκοψε την κλήση. Συνάντησε παρόμοια αντίσταση από μια δεύτερη διαδικτυακή εφημερίδα. Είχε επίσης τηλεφωνήσει στο FOX 34, μια θυγατρική του FOX News στο Lubbock. ένας ελεγκτής κλήσης είπε: «Αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να συζητήσουμε και είναι κάτι που ίσως θέλετε να ξεχάσετε».

Η ομάδα εργασίας , είπε η πηγή μας, έμαθε για την απίστευτη ιστορία του κ. Roberts από έναν κάτοικο του Borger με δεσμούς με την κοινότητα απο τα Λευκα Καπελα.

Ο Ρόμπετς δεν ήθελε να μιλήσει με την ομάδα εργασίας γιατί νόμιζε ότι τους έστειλαν για να τον φιμώσουν», είπε η πηγή μας. «Με όποιον μίλησε στο FOX 34 έβαζε τον φόβο του Θεού μέσα του, για να μην αναφέρουμε τις ακτίνες φωτός. Πήρε το μεγαλυτερο μέρος της ημέρας για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του.»

Εκτός από την εξέταση των τέφρων υπολειμμάτων του σπιτιού του κ. Ρόμπερτς - και της καμένης γης που το περιβάλλει - η ομάδα εργασίας συνέλεξε δείγματα χώματος και βράχου, τα οποία στάλθηκαν σε γεωλόγους στο Σώμα Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ για τριαξονικές δοκιμές. Η έρευνά τους κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ψαμμίτης που βρέθηκε στην ιδιοκτησία του κ. Ρόμπερτς είχε υπερθερμανθεί στιγμιαία σε χαλαζίτη, μια μεταμόρφωση που εμφανίζεται στη φύση για χιλιάδες χρόνια. Ο ψαμμίτης μετατρέπεται σε χαλαζίτη μέσω θέρμανσης και πίεσης που συνήθως σχετίζεται με την τεκτονική συμπίεση εντός ορογενών ζωνών.

Μόνο ένα μη φυσικό, συνθετικό όπλο θα μπορούσε να συντομεύσει κατά πολύ αυτό που χρειάζονται χιλιετίες στη φύση για να το πετύχει, υπέθεσαν.

Άλλα στοιχεία περιελάμβαναν τις σκελετικές στάχτες "εξατμισμένων" βοοειδών.

«Η αποτέφρωση χρειάζεται θερμοκρασίες που ξεπερνούν τα 1.800 Φαρενάιτ. Το πιο hot που έχουμε δει στο Τέξας είναι 1.500. Τώρα, φαντάζομαι με την πάροδο του χρόνου, αρκετές ώρες ίσως, είναι αρκετά ζεστό για να κάψει κόκαλο, αλλά τα βοοειδή του κυρίου Ρόμπερτς έγιναν σκόνη σε ένα δευτερόλεπτο. Ξεσκονίστηκαν», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν τα Λευκα Καπελα θα μπορούσαν να εξηγήσουν τον αέρα που ακούγεται σαν ανεμοστρόβιλος που συνέπεσε με την έκρηξη του φωτός, είπε, «Δεν έχουμε υλικό για αυτό. Ωστόσο, οι ειδικοί εικάζουν ότι μια DEW θα μπορούσε να έχει υπερθερμάνει την ατμόσφαιρα και να προκαλέσει μια μικροέκρηξη που εξέπεμψε ένα κύμα πίεσης. Εξακολουθούμε να αναζητούμε περισσότερα στοιχεία. όλα τα σημάδια δείχνουν σε DEW, πιθανώς πολλαπλά σημεία πρόσκρουσης».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ07 Μαρτίου, 2024 07:29

    ΈΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΕΔΩ.
    ΧΑΒΑΗ ,ΤΕΞΑΣ ....
    ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΜΕ ΠΟΙΩΝ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
    ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΦΟΡΜΟΥΝ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ.
    ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ;
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΠΛΟ.
    ΝΟΜΙΖΩ ,ΕΧΕΙ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΑΚΟΜΑ......
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αυτά τα λευκά καπέλα δεν άκουσαν τον πρόεδρο (ακόμη και νεκρός που είναι) που εξηγεί πως αν πετάξετε πάνω απο μια καμμένη περιοχή και κοιτάξτε κάτω, ανάμεσα σε είκοσι καμμένα, εντελώς κατεστραμμένα σπίτια θα δείτε και κάποιο άθικτο, επειδή είχε την σωστή σκεπή;
    Bαμμένη με μπλε χρώμα εννοεί! Ακούστε και.....μετά το 3:00 εδώ:

    https://ugetube.com/watch/we-are-at-war-and-no-one-even-knows-it-yet-texas-directed-energy-weapon-attack_Ss9ZMYZ2vDEaIJ8.html

    Μην μου πείτε μετά ότι δεν ξέρατε πως να προστατεύεστε από την κλιματική αλλαγή!
    Αυτά τα όντα δίπλα του να είναι άραγε πιό ζωντανά από τον ίδιο;

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις