ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η NULAND ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ...?

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν τη Δευτέρα την πολεμοκάπηλο και ανώτατη αξιωματούχο του Deep State Department Victoria Nuland, επιβάλλοντας στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που κατηγορεί την ποταπή γυναίκα για προδοσία και συνωμοσία, εγκλήματα για τα οποία πιθανότατα θα εκτελεστεί, εάν καταδικαστεί.

Η σύλληψη έγινε το πρωί της Δευτέρας στα περίχωρα της D.C. στο κτήμα της Nuland. Πηγές από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith είπαν ότι αυτή και ο σύζυγός της, ιστορικός Robert Kagan, είχαν μόλις κάτσει για πρωινό όταν μια ομάδα πεζοναυτών εισέβαλε στο σπίτι και συνέλαβαν και τους δύο. Η Nuland και ο Kagan, ο τελευταίος ως συν-συνωμότης της Nuland.

«Ο Κάγκαν είναι εγκληματικά συνένοχος», είπε η πηγή.

Σύμφωνα με μια έκθεση μετέπειτα δράσης που εξετάστηκε από την ιστοσελιδα, η Nuland παρακολούθησε τρομοκρατημένη καθώς οι φρουροί της έπεφταν ένας-ένας και μετά ζήτησε από τον Kagan, έναν 65χρονο μισάνθρωπο, να την προστατεύσει. Αλλά ο Κάγκαν δεν ένιωθε τόσο ιπποτικός. Αντί να υπερασπιστεί τη σύζυγό του, είπε «ω, σκατά» και προσπάθησε ανεπιτυχώς να φύγει από την κατοικία, εγκαταλείποντας τη σύζυγό του που φώναζε. Χτυπήθηκε στην πλάτη από Taser και βελακια ηρεμιστικού καθώς προσπαθησε να δραπετευσει απο την πίσω πόρτα. Η Νούλαντ κούνησε έκπληκτη το κεφαλι της καθώς ο δειλός σύζυγός της σωριάστηκε στο πάτωμα. Στη συνέχεια, επέλεξε τον πραγματισμό από τον ιδεαλισμό, κρατώντας τα άδεια χέρια της ψηλά πάνω από το κεφάλι της και παρακαλώντας τους πεζοναύτες να την πάρουν αβλαβή. Ωστόσο, δεν είχε παραιτηθεί εντελώς από μια αναπόφευκτη μοίρα. είπε στους πεζοναύτες ότι ο Μπάιντεν και ο Ομπάμα -ο προηγούμενος αφέντης της- θα την εσωζαν και θα επαιρναν εκδικηση. Οι πεζοναύτες υπέταξαν τη Nuland και καθάρισαν το σπίτι, αρπάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές πριν φύγουν με το αναίσθητο ζευγάρι. Άφησαν πίσω τους τρεις λιποθυμους φρουρους.

Σχεδόν αμέσως μετά τη σύλληψη, το Deep State Department ανακοίνωσε ότι η Nuland θα αποσυρθεί σύντομα από την πολιτική. Η πηγή μας είπε ότι η ανακοίνωση ήταν χαρακτηριστική του τρόπου με τον οποίο το Βαθύ Κράτος εκλογικεύει την ξαφνική εξαφάνιση υψηλόβαθμων αξιωματούχων στο κοινό.

«Η παράνομη διοίκηση δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι ο βάλτος στραγγίζεται. Και οι σύμμαχοί τους MSM δεν θα το κάνουν. Αν το έκαναν, θα φαίνονταν αδύναμοι, χωρίς πηδάλιο και αναποτελεσματικοι στους ψηφοφόρους τους. Έτσι, φτιάχνουν αυτές τις ιστορίες συνταξιοδότησης και νοσηλείας για να κρύψουν την αλήθεια. Το μόνο μέρος στο οποίο αποσύρεται η Nuland είναι το GITMO και ελπίζουμε η αγχόνη», είπε η πηγή μας.

Η Nuland, πρόσθεσε, ήταν τόσο εδραιωμένη στο Deep State που πιθανότατα θα τη σκότωναν αν έγραφε επιστολή παραίτησης.

Το κατηγορητήριο του στρατού κατά της Νούλαντ είναι εγκυκλοπαιδικό. Ισχυρίζεται ότι είχε επίβλεψη και μικροδιαχείριση εργαστηρίων βιοόπλων των ΗΠΑ στην Ουκρανία. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η Nuland και ο Kagen ήταν οι βασικοί άξονες στην παράνομη παραγωγή και διανομή του Adrenochrome που ρέει μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ανατολικής Ευρώπης. Εάν όλες οι κατηγορίες είναι έγκυρες, η Νούλαντ είχε επίσης ρόλο στην καταστροφή του αγωγού Nord Stream και, πριν από χρόνια  διαχειρίστηκε τη λίστα των διαβόητων εχθρών του Ομπάμα.

«Και υπάρχουν πολλά περισσότερα πέρα από αυτό, αλλά δεν ξέρω αν ο ναύαρχος Crandall θα παρουσιάσει κάθε έγκλημα που έχει διαπράξει. Ένα στρατιωτικό δικαστήριο όπως αυτό μπορεί να διαρκέσει ένα χρόνο! Ωστόσο, ξέρετε, δεν υπάρχει καμία δικαιολογια για αυτό που έκανε η Nuland και φαντάζομαι ότι οποιαδήποτε επιτροπή θα το δει γρήγορα», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, είπε ότι η Νούλαντ και ο Κάγκαν θα αντιμετωπίσουν μεμονωμένα δικαστήρια.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ,ΜΙΑ ΜΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ;

    ΑΥΤΗ ΚΙ Ο ΚΑΓΚΑΝ=ΧΑΓΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΆΣ ΡΟΜΠΕΡΤ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΚΑΥΣΗ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ" ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΆ ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕΣ ΕΡΠΕΤΟΨΥΧΕΣ.

    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ.ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ Η ΚΑΜΠΑΛ.

    ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΏΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ ΣΑΣ.

    ΟΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΕΔΊΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ.

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΥΠΝΊΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΎΤΙΚΑ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΜΑΣ ΤΑ'ΧΑΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟ

    ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΌ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ΟΔΕΣΣΑΣ.
    ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΤΗΝ ΑΚΡΙΔΟΦΑΓΙΑ,ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΆ ΑΜΑΞΙΑ,ΤΙΣ ΧΑΖΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΔΕΝ ΔΙΔΟΥΜΕ,ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ,ΡΕΤΑΡΕΙ.ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!!

    Ο ΠΛΗΘΥΣΜΌΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ;
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΒΉΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΌΤΗΤΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.
    ΕΝΑ ΚΤΊΡΙΟ ΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΊΤΑΙ Η ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΕΊΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΤΑΡΡΈΕΙ, ΣΩΣΤΑ;ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ Η ΤΟΥΣ ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΣΟΡΟΣ,ΚΑΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙ ΓΗ,ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΣΕΙΡΉΝΩΝ =TV,MME,CINEMA, KAI ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΔΌΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΈΣ ΣΥΝΕΙΔΉΣΕΩΣ ΦΩΤΟΣ.

    ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ,ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΕΙΔΩΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΤΩΣΗ,ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΡΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΆ ΗΜΕΤΕΡΟΙ,ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ.

    ΡΙΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις