ΤΙ ΈΚΑΝΕ Ο DIDDY ΣΤΟΝ JUSTIN BIEBER & ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ Ο BIEBER ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙ ΌΤΙ Ο DIDDY ΕΊΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΈΝΟΣ ΣΤΟ PIZZAGATE...?

 

Ο πεθερός του Justin Bieber,

Stephen Baldwin, ζήτησε προσευχές για τον Justin και τη Hailey Bieber χθες, καθώς οι ισχυρισμοί για εγκλήματα τύπου Jeffrey Epstein συνεχίζουν να ξεχύνονται εναντίον του Diddy.

Η μητέρα του Justin, Pattie Mallette, αποκάλυψε σε ένα βίντεο του 2023 στο YouTube, με τίτλο Justin Bieber’s Mom Speaks Out: Usher & Diddy’s Impact on His Life Exposed, την ανάρμοστη συμπεριφορά του Diddy με τον γιο της. Στο βίντεο υποστηρίζει ότι ο Diddy πρόσφερε στον Bieber κοκαΐνη, μαριχουάνα και αλκοόλ στα πάρτι του. Είπε ότι τρομοκρατήθηκε και ότι αναγκάστηκε να επέμβει για να τον προστατεύσει.

Αυτό είναι το Pizzagate.

Σε ένα απόσπασμα που έχει κυκλοφορήσει ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Diddy φαίνεται να στέκεται δίπλα σε έναν 15χρονο Bieber λέγοντας: “Το τι κάναμε δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε, αλλά σίγουρα είναι το όνειρο ενός 15χρονου”.

Στο κλιπ που θα δείτε παρακάτω, ο Diddy έβαλε τον 15χρονο Bieber να τραυλίζει όταν τον πίεσε γιατί δεν ήθελε να κάνει πια παρέα μαζί του.

Fast forward στο 2020, ο Bieber κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο Yummy όπου δειπνεί με μια ομάδα ελίτ. Ο Μπίμπερ πόσταρε τότε στο Instagram του φωτογραφίες με μωρά και πίτσα για να προωθήσει το Yummy. Τώρα συνδυάστε όλα αυτά με όλες τις κατηγορίες που έρχονται εναντίον του Diddy και το γεγονός ότι ήταν φίλος με την φερόμενη ως διακινητή παιδιών του Epstein, Rachel Handler.

Σίγουρα δεν φαίνεται καλό για τον Diddy!

Ξέρετε ότι οι άνθρωποι με την υψηλότερη διαβάθμιση ασφαλείας στην Αμερική παρακολουθούν μικρά παιδιά να βιάζονται βάναυσα;;; Ξέρετε ότι ο Jeffrey Epstein είχε την υποστήριξη της CIA και ξέρετε ότι το Pizzagate από τον Podesta, τον Obama και τους Clintons ήταν αληθινό;;;

Ο P Diddy έκανε τον 15χρονο Justin Bieber να τραυλίζει όταν τον πίεσε γιατί δεν ήθελε να “κάνει παρέα” μαζί του πια. Ο Diddy ήταν 41 ετών στο βίντεο… φρικιά όπως ο Diddy που καταστρέφουν τις ζωές των ανθρώπων για πάντα διαπράττοντας τα πιο τρελά και κακά εγκλήματα κάποτε θα πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει…

 

 

Πιστεύετε ότι αυτός είναι ο λόγος που ο Justin δεν παράγει μουσική ή δεν εργάζεται πια σε περιοδείες; Ξέρουμε ότι είχε προβλήματα υγείας πριν από λίγο καιρό. Απλά θεωρούμε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο που τον αναγκάζει να ζει μια ζωή στο περιθώριο τώρα.

Αλήθεια γιατί η μητέρα του δεν τον προστάτευε εξαρχής; Είναι σχεδόν σαν να τον άφησε ελεύθερο στο Χόλιγουντ και να τους άφησε να κάνουν ό,τι θέλουν με τον γιο της. Τόσο πολύ πια σημασία έχει το χρήμα και η δόξα για αυτήν;;; Ή μήπως κάποιοι την κρατούσαν πολύ γερά εκβιάζοντας την;;; Και μήπως αυτός ο εκβιασμός είχε να κάνει ακόμα και με τη ζωή του γιου της;;; Είναι γενικά να μην μπλέξεις με δαύτους… Έτσι και μπλέξεις δεν ξεμπλέκεις εύκολα…

Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι πως είναι οδυνηρό να βλέπεις τους ανθρώπους να παριστάνουν τους σοκαρισμένους σε κάθε επιμέρους αποκάλυψη και να μην συνδέουν ποτέ τις τελείες για να δουν την ευρύτερη εικόνα. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσει κάποιος να δει την ευρύτερη εικόνα…

Ελπίζουμε σύντομα να βγει κάποιου είδους υπηρεσία επικήρυξης, όπου θα μπορεί κάποιος παθών να κυνηγήσει και να “ασχοληθεί” με τα σεξουαλικά αρπακτικά. Μέχρι τότε εμείς ενημερωνόμαστε, μαθαίνουμε την αλήθεια και όπως γράψαμε πριν, προσπαθούμε να δούμε την ευρύτερη εικόνα!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις