Ο JAG "φοραει γραβατα" στην επικεφαλη επιστήμονα του Μπάιντεν για προδοσία

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα

Δικαστών του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών εκτέλεσε την Τρίτη την πρώην Επικεφαλή Επιστημονικής Διοίκησης Αράτι Πραμπχάκαρ, την οποία μια ομάδα εντεταλμένων αξιωματικών καταδίκασε σε θάνατο για προδοσία τον περασμένο μήνα, δήλωσε πηγή του GITMO.

Όπως αναφέρθηκε, το διαταραγμένο και ίσως τρελό μυαλό της Prabhakar είχε ονειρευτεί την ιδέα να δηλητηριάσει τις δεξαμενές πόσιμου νερού με εμβόλια COVID-19 σε μια απελπισμένη προσπάθεια να εμβολιάζεται συνεχώς ο πληθυσμός ενάντια σε φανταστικά, αναδυόμενα στελέχη της υποτιθέμενης ασθένειας. Αν και η JAG κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η στρεβλή ιδέα της ήταν και ανέφικτη, θεώρησαν ότι η προσκόλληση της Prabhakar στην ιδεολογία του Deep State και η προθυμία να προτείνει μια τέτοια άδικη πλοκή ήταν αρκετός λόγος για να την κρεμάσει - ακόμα κι αν ήταν εγκληματικά παράφρων, κάτι που μπορεί να συνέβαινε.

Κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου της, η Prabhakar ακουγόταν απόμακρη, περιγράφοντας το μανιφέστο της για δηλητηρίαση από το νερό ως ένα αβλαβές σενάριο ρόλων ανάμεσα σε αυτήν και την Kamala Harris - μια υπεράσπιση που αγνοησε η επιτροπή. Σχεδόν αμέσως μετά την καταδίκη, η Prabhakar φαινόταν να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα, με το μυαλό της να διαπερνά τη στενή διχοτόμηση που χωρίζει την πραγματικότητα από τη φαντασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, χαμογέλασε στον αντιναύαρχο Darse E. Crandall, λέγοντας: «Λοιπόν, θα με εκτελέσουν. Όλα αυτά είναι πολύ συναρπαστικά», ενώ χαμογελουσε και κουναγε το κεφάλι της. Λίγο μετά, βυθίστηκε σε κρίσεις απόγνωσης και ικέτευσε για έλεος, αποδίδοντας την περιοδική της «αδιαφορία για την ηθική» σε ψυχολογικά πειράματα στα οποία είχε υποβληθεί ενώ εργαζόταν στο DARPA από το 2012-2016. Συνέχισε να ζει ανάμεσα σε καταστάσεις ήπιας διανοητικής οξυθυμίας και απόλυτης παραφροσύνης.

«Έχουμε δει αυτά τα Deep Staters να παίζουν θεατρικά στο παρελθόν, από τον Newsom να εκτοξεύει δαιμονικές κατάρες μέχρι τον Baldwin να ξετυλίγεται και να σκουληκίζει στο έδαφος πριν κρεμαστεί. Στον κόσμο μας, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η άμυνα της παραφροσύνης, και η Prabhakar δεν ήταν εξαίρεση, αλλά θέλαμε να μάθουμε αν έπαιζε ή ήταν πραγματικά χυδαία παρατραγουδα. Θα μπορούσε να βοηθήσει στην κατανόηση του μυαλού των μελλοντικών επισκεπτών εδώ, καθώς αυτή η υποτιθέμενη παραφροσύνη είναι τόσο συνηθισμένη. Ο ναύαρχος Crandall ήθελε έναν ψυχίατρο για να την δει», είπε η πηγή μας.

Οι εξετάσεις, είπε, καθυστέρησαν την εκτέλεση. Η Prabhakar ήταν αρχικά προγραμματισμένη να κρεμαστεί στις 30 Ιανουαρίου.

Τρεις ψυχίατροι την αξιολόγησαν επτά φορές τον Φεβρουάριο και συλλογικά δεν μπόρεσαν να αποφασίσουν αν έψαχναν ένα μυαλό τρέλας ή αν άκουγαν τη ρητορική μιας επιδέξιας ηθοποιού. Ένας συνέστησε να κρατηθεί στη ζωή για περαιτέρω αξιολόγηση. Αλλά ο ναύαρχος Κράνταλ την έκρινε κατάλληλη για εκτέλεση.

Αυτή η ποινή επηρεάστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης. Τα τελευταία λόγια της Prabhakar: «Αντίο, ναύαρχε Crandall, θα μου λείψεις και μην ξεχάσεις να πάρεις μια ενισχυτικη δοση. Είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να αποφύγετε τη νοσηλεία για τον COVID-19».

Σημείωση: Τα Λευκα Καπελα που ερευνούν τις ύποπτες πυρκαγιές στο Texas Panhandle φέρεται να είχαν εμπλοκή με τη FEMA στην περιοχή. 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Μαρτίου, 2024 22:11

    ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ! ΤΡΕΛΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ;
    ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΤΑΣΗ ;;;;
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις