Η JAG ανακαλυψε και "βουτηξε" τον ΤΡΙΤΟ ποινικό δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Κολοράντο

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού

των Ηνωμένων Πολιτειών έχει τώρα την επιμέλεια τριών από τους τέσσερις δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Κολοράντο που προσπάθησαν να διαγράψουν το όνομα του προέδρου Τραμπ από το προκριματικό ψηφοδέλτιο της πολιτείας, δήλωσε πηγή της JAG.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν τους δικαστές Monica Marquez και William Hood, αντίστοιχα, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, λέγοντας σε μια ποινική ένορκη κατάθεση ότι το παράλογο μίσος τους για τον Πρόεδρο Τραμπ δημιούργησε μια ατμόσφαιρα ριζοσπαστισμού και συνταγματικού μίσους στα δικαστήρια της πολιτείας. Κατηγορούμενοι για προδοσία και εξέγερση, στάλθηκαν στον Κόλπο του Γκουαντάναμο για να περιμένουν ένα στρατιωτικό δικαστήριο, καθώς τα Λευκα Καπελα συνέχισαν να κυνηγούν τους ακόμη συνωμότες τους, τους δικαστές Melissa Heart και Richard Gabriel, ο τελευταίος από τους οποίους τα Λευκα Καπελα συνελαβαν στις 23 Φεβρουαρίου. .

Σύμφωνα με την πηγή μας και ένα υπόμνημα της JAG, ο Γκάμπριελ είχε διαφύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες για το Βέλγιο τον Ιανουάριο μετά τη σύλληψη του Χουντ, για την οποία προφανώς είχε ενημερωθεί. Τα Λευκα Καπελα επέλεξαν να μην τον ακολουθήσουν στο εξωτερικό, επειδή είχαν προβλέψει ότι θα επέστρεφε στην πατρίδα, όπως και πολλοί Deep Staters που νοσταλγούν, και στα μέσα Φεβρουαρίου, έμαθαν ότι ο Gabriel θα έμπαινε ξανά στις ΗΠΑ στο τέλος του μήνα.

Αν και δεκάδες Deep Staters πιάστηκαν μετά την επιστροφή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες για να δουν αγαπημένα πρόσωπα -ή σχέσεις με συντρόφους- η αγάπη του Γκάμπριελ για την τζαζ (φαντάζεται τον εαυτό του μουσικό· «τρομπετίστας», διασκεδαστικά)- έπαιξε ρόλο στη σύλληψή του. Στις 13 Φεβρουαρίου, έγραψε ένα email στον οποίο νόμιζε ότι ήταν μακροχρόνιος φίλος και μέλος του ερασιτεχνικού συγκροτήματος τζαζ στο οποίο ανήκαν. Αλλά ο παραλήπτης που διάβαζε και ανταποκρινόταν στην αλληλογραφια του Γκάμπριελ ήταν ένας Ι.Τ. ειδικός στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ, απαντώντας με έναν συνδυασμό ανθρώπινης ευρηματικότητας και προγνωστικής τεχνητής νοημοσύνης.

«Κάναμε ψηφιακή επιτήρηση στις γνωστές του επαφές και μπορούμε να ανακατευθύνουμε την ηλεκτρονική αλληλογραφία. Ο Richard Gabriel έγραψε στον φίλο του ότι του έλειπε να παίζει μουσική με τα αγόρια και ανησυχούσε ότι το συγκρότημα μπορεί να τον αντικαταστήσει με κάποιον άλλο. Η Cyber Command τον διαβεβαίωσε προσεκτικά ότι το συγκρότημα του έλειπε και προσπάθησε να τον πείσει να επιστρέψει στο σπίτι, παριστάνοντας τον φίλο του. Έκαναν μερικούς γύρους μπρος-πίσω, και ο Γκάμπριελ άφησε να εννοηθεί ότι ήταν έτοιμος να γυρίσει σπίτι, αλλά ακόμα δίσταζε. Δεν ανέφερε τίποτα για τον Τραμπ ή το δικαστήριο στον σύντροφό του, αλλά το έκανε στο επόμενο άτομο με το οποίο επικοινώνησε», είπε η πηγή μας.

Αυτό το άτομο ήταν -ή έτσι νόμιζε- ο επικεφαλής δικαστής του δεύτερου δικαστικού κυκλώματος του Ντένβερ, Κρίστοφερ Μπάουμαν, ένας μακροχρόνιος φίλος του που δεν είχε μουσική τάση και ένας μαινόμενος ακτιβιστής με την τάση να υποστηρίζει τη φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο (χημικός ευνουχισμός) για ανηλίκους. Χωρίς να εξηγήσει την τεχνολογία, η πηγή μας είπε ότι το ARCYBER άλλαξε τις κλήσεις του Gabriel προς τον Baumann στα κεντρικά γραφεία του ARCYBER's Fort Gordon και απάντησε στις ερωτήσεις του Gabriel χρησιμοποιώντας τη φωνή του Baumann και την ευθεια γλώσσα του, και μάλιστα δημιούργησε ένα cgi του Baumann όταν ο Gabriel ζήτησε μια κλήση προσωπο με προσωπο.

«Έχουμε μάθει να υιοθετούμε τις λιγότερο ηθικές τακτικές του Deep State», είπε η πηγή μας. «Τελικά η συζήτηση έφτασε στον Γκάμπριελ που ρώτησε για τον Χουντ και τον Μάρκες, αν είχαν συλληφθεί πραγματικά. Ο ARCYBER τον εμπόδισε να πιστεύει ότι ήταν ψευδείς ειδήσεις, ότι πραγματικά κρύφτηκαν για να αποφύγουν τους ανθρώπους του Τραμπ και τώρα επέστρεψαν και τον αναζητουσαν. Ο ARCYBER του είπε ότι ήταν ασφαλές να επιστρέψει γιατί ο Τραμπ ήταν σε βαθιά χάλια και δεν είχε πλέον την πολυτέλεια να κυνηγάει τους εχθρούς του και ο Γκάμπριελ εφαγε το τέχνασμα».

Στις 23 Φεβρουαρίου, ο Γκάμπριελ επέστρεψε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ, όπου τον περίμεναν οι αστυνομικοί της JAG. Του επέτρεψαν να φύγει από το αεροδρόμιο και να νοικιάσει αυτοκίνητο πριν τον καταδιώξουν κατά μήκος της λεωφόρου Pena προς το κέντρο του Ντένβερ. Είχαν προετοιμαστεί να τον παρασύρουν, να στείλουν το αυτοκίνητό του να φύγει από το δρόμο, αλλά ο Γκάμπριελ απλοποίησε την αποστολή τους σταματώντας σε ένα ψιλικατζίδικο ένα μίλι από το αεροδρόμιο, στο βορειοανατολικό προάστιο του Μονμπέλο. Πέρασε πέντε λεπτά στο μαγαζί και επέστρεψε, αλλά βρέθηκε να κοιτάζει σε ένα ανοιχτό παράθυρο, πίσω από το οποίο καθόταν, στη θέση του οδηγού, ένας ερευνητής της JAG στρέφοντας ένα πιστόλι στο μέτωπο του Γκάμπριελ. Καθώς έστριψε για να τραπεί σε φυγή με τα πόδια, τρεις ακόμη ανακριτές προχώρησαν από πίσω και του έβαλαν χειροπέδες.

Η πηγή μας είπε ότι ο Γκάμπριελ θα ενωθεί σύντομα με τον Χουντ και τον Μάρκεζ στο Γκουαντάναμο.

Ρωτήσαμε την πηγή μας γιατί η JAG δεν έχει ακόμη διεξαγάγει δικαστήρια για τα άλλα δύο ατομα.

«Επειδή ο ναύαρχος Κράνταλ θα τα δοκιμάσει από κοινού. Και αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε και τα τέσσερα, και θα έχουμε τη Melissa Heart αρκετά σύντομα», είπε.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Μαρτίου, 2024 22:05

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ .ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ...ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ κ.τ.λ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις