ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ TRUMP

 

 Οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκληματικών Ερευνών

του Στρατού των ΗΠΑ συνέλαβαν την Τετάρτη δύο άνδρες που είναι ύποπτοι ότι σχεδίαζαν τη δολοφονία του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ στη διάσκεψη CPAC στο Εθνικό Χάρμπορ του Μέριλαντ, ανέφεραν πηγές στα κεντρικά γραφεία της CID .

Είπε ότι τα Λευκα Καπελα που φρουρουν τον Πρόεδρο Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία έμαθαν για το διαβολικό σχέδιο την Τρίτη το πρωί, όταν οι αξιωματικοί της CID εντόπισαν ένα ζευγάρι ύποπτων χαρακτήρων να παραμείνουν έξω από το Gaylord National Resort & Convention Center και να σχεδιάζουν έναν χάρτη του χώρου και των παράπλευρων δρόμων σε ένα φύλλο χαρτί μιλιμετρέ. Οι παρατηρητικοί άνδρες της CID είδαν έναν ύποπτο να σκιαγραφεί ένα περίγραμμα ενός γκαράζ πολλών επιπέδων στάθμευσης δίπλα και με θέα στην κύρια είσοδο του συνεδριακού κέντρου, μέσω του οποίου οι παρευρισκόμενοι και οι ομιλητές, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Τραμπ, έμπαιναν στο κτίριο αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Οι ύποπτοι τράβηξαν επίσης μια διακεκομμένη γραμμή που ακολούθησαν οι ερευνητές της CID ως το μονοπάτι πτήσης/το οπτικό πεδίο που θα έπαιρνε μια σφαίρα από το πάνω επίπεδο του γκαράζ μέχρι τις πόρτες που οδηγούσαν στο συνεδριακό κέντρο.

Οι ύποπτοι φαινόταν να είναι αλλοδαποί που μιλούσαν περιορισμένα αγγλικά με πυκνές ανατολικοευρωπαϊκές προφορές, που χαρακτηρίζονται από έντονη χρήση εντερικών και υπερώιων συμφώνων. Παρόλο που το δίδυμο συζήτησε τις ρυθμίσεις για το φαγητό και όχι ύπουλες λεπτομέρειες για τη δολοφονία του προέδρου, η ύπαρξη του χάρτη και των σκιερών καλλιτεχνικών του σήμανε συναγερμό και οι αξιωματικοί της CID, έχοντας ειδοποιήσει τον διοικητή τους και το γραφείο του στρατηγού Σμιθ, ζήτησαν άδεια να παρακολουθήσουν τους υπόπτους .

«Στείλαμε τέσσερα παιδιά να τους υποστηρίξουν, για κάθε ενδεχόμενο», είπε η πηγή μας. «Ήταν πολύ ύποπτο, αλλά το πάρκινγκ φαινόταν απίθανο πλεονέκτημα. Το συνέδριο διαρκεί αρκετές ημέρες και αυτό το γκαράζ θα ήταν γεμάτο με αυτοκίνητα και ανθρώπους που έρχονται και φεύγουν από το συνεδριακό κέντρο. Θα ήταν ένα εξαιρετικό μέρος για να τραβήξετε μια φωτογραφία—για κάποιον που θέλει να πιαστεί. Για να μην αναφέρουμε ότι είχε κάμερες ασφαλείας. Μπορώ να σας πω ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είχε προειδοποιηθεί να μην εμφανιστεί στην επικράτεια του Deep State —και δεν είχαμε καμία αξιόπιστη απειλή μέχρι εκείνο το σημείο—ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στο Deep State—δεν τους φοβόταν. Τέλος πάντων, παρακολουθήσαμε ήσυχα τους δύο».

Το CID έμαθε γρήγορα ότι οι ύποπτοι είχαν νοικιάσει ένα βαν και είχαν νοικιάσει ένα δωμάτιο στο MGM National Harbor Hotel & Casino, ένα μίλι βόρεια του συνεδριακού κέντρου. ΤαΛευκα Καπέλα στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ είχαν πρόσβαση στο μητρώο του ξενοδοχείου και ανακάλυψαν ότι οι άνδρες είχαν κλείσει ξεχωριστά δωμάτια χρησιμοποιώντας τα αναμφισβήτητα ψευδώνυμα των William Henry James και Stephen Butler.

Το βράδυ της Τρίτης, η CID σκέφτηκε να συλλάβει τους «Τζέιμς» και «Μπάτλερ», αλλά οι ανώτεροι στα κεντρικά γραφεία της CID συμβούλεψαν τους αστυνομικούς να συνεχίσουν να παρακολουθούν τους υπόπτους σε περίπτωση που ανήκαν σε μεγαλύτερο τρομοκρατικό πυρήνα. Η διάσκεψη της CPAC θα ξεκινήσει σε δύο ημέρες, με τον Πρόεδρο Τραμπ να μιλήσει το βράδυ του Σαββάτου.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ενώ ο ουρανός ήταν ακόμη μαύρος και οι «Τζέιμς» και «Μπάτλερ» κοιμόντουσαν ήσυχοι στα δωμάτιά τους, η ομάδα του CID εντόπισε το φορτηγό των υπόπτων, σταθμευμένο σε ένα σταυροδρόμι και ανακάλυψε ότι κάποιος είχε ανοίξει μια κυκλική τρύπα. —αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα τουφέκι με βεληνεκές—σε ένα γυάλινο τζάμι της πίσω πόρτας, το οποίο είχε επανατοποθετηθεί προσεκτικά χρησιμοποιώντας διαφανή ταινία.

Η πηγή μας είπε ότι η ομάδα παρέκαμψε τον συναγερμό του οχήματος. Το εσωτερικό είχε ηλεκτρονικό εξοπλισμό επιτήρησης και μια χαλύβδινη θήκη ασφαλισμένη με ένα λουκέτο, το οποίο διάλεξε η CID. Με το άνοιγμα της υπόθεσης, οι φόβοι τους έγιναν αντιληπτοί. κρατούσε ένα M2010 Enhanced Sniper Rifle, εξοπλισμένο με καταστολέα, ένα όπλο του αμερικανικού στρατού που συμπλήρωσε το αξιοσέβαστο σύστημα όπλων σκοπευτών M24 το 2010 και είδε μάχη στο Αφγανιστάν ένα χρόνο αργότερα. Η θήκη είχε επίσης δύο πιστόλια με σιγαστήρες, τον σχεδιασμένο χάρτη, πυρομαχικά και σημειώσεις στο δημοσιευμένο ταξιδιωτικό δρομολόγιο του Προέδρου Τραμπ.

«Αυτό σκοτωνει τα πάντα. Αυτοί οι τύποι σχεδίαζαν να οδηγήσουν στο ανώτατο επίπεδο του γκαράζ και να προσπαθούν με κάποιο τρόπο να χτυπήσουν τον Πρόεδρο Τραμπ, παρόλο που ήταν βαριά θωρακισμένος από την ασφάλεια. Οι πράκτορες ενημέρωσαν το Αρχηγείο, το οποίο συμβουλεύτηκε τον στρατηγό Σμιθ, και είπαν να κατασχεσουν το φορτηγό και να αρπάξουν τους υπόπτους το συντομότερο δυνατόν», είπε η πηγή μας.

Το CID δεν περίμενε πολύ. Στις 7:00 π.μ. της Τετάρτης, ο «Τζέιμς» και ο «Μπάτλερ» βγήκαν από το ξενοδοχείο και άρχισαν να βαδιζουν προς το βαν, χωρίς να γνωρίζουν ότι οι ερευνητές της CID περπατούσαν πίσω τους και στο φορτηγό, έτοιμοι να ορμήσουν. Το CID δραστηριοποιήθηκε όταν οι ύποπτοι άγγιξαν τα χερούλια των θυρών, χτυπώντας τους στο έδαφος και κρατώντας τους υπό την απειλή του όπλου ενώ τους εψαξαν για πυροβόλα όπλα ή χαρτιά που μπορεί να προδίδουν την πραγματική τους ταυτότητα.

 Η CID κατέλαβε το φορτηγό και μετέφερε τον "Τζέιμς" και τον "Μπάτλερ" σε άγνωστη τοποθεσία για ανάκριση, είπε η πηγή μας, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ ενημερώθηκε αμέσως για την κατάσταση και ενθαρρύνθηκε και πάλι να αναβάλει την ομιλία του - εάν παραμονεύουν άλλοι επιτιθέμενοι αλλού κοντά. Αλλά ο Τραμπ δεν φοβηθηκε τίποτα από αυτά. Συμφώνησε να προσθέσει προστασία, αλλά αρνήθηκε να αποφύγει τις ευθύνες του έναντι της MAGA και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Είπε ότι η ομιλία του θα συνεχιστεί όπως είχε προγραμματιστεί και θα μιλήσει απόψε, εκφωνώντας αυτό που λέει ο MAGA ότι θα είναι ένα παθιασμένο Magnum Opus.

Σύμφωνα με την πηγή μας,τα Λευκα Καπελα αναγνώρισαν έναν ύποπτο ως μέλος της Διεύθυνσης Πληροφοριών της Ουκρανίας που εισήλθε στις ΗΠΑ με πλαστά διαπιστευτήρια πριν από 10 ημέρες. Το πώς και το πού απέκτησαν το τουφέκι είναι ασαφές.

«Γνωρίζουμε ένα πράγμα σίγουρα, ο Πρόεδρος Τραμπ σχεδιάζει να σταματήσει να χρηματοδοτεί την επιθετικότητα της Ουκρανίας. Αυτό από μόνο του μπορεί να είναι αρκετός λόγος για να του ρίξουν μια θανατηφορα βολή. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε πλήρη ομολογία», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις