ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ

 tempi-mnimi8

Με πόνο ψυχής,

αναφιλητά και λουλούδια στην αγκαλιά τους συγγενείς των 57 θυμάτων που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο της 28ης Φεβρουαρίου βρέθηκαν στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη για να τιμήσουν την μνήμη των νεκρών τους προσώπων, που ένα χρόνο αργότερα αναζητούν την δικαίωση.

Εκεί το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ μέσω βαριού κλίματος, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο. Με το βλέμμα στραμμένο στο τόπο της τραγωδίας συγγενείς και φίλοι ξεσπούν σε δάκρυα, ανάβουν κεριά στη μνήμη των αδικοχαμένων και αφήνουν πανό για τον κάθε αδικοχαμένο.

tempi-mnimi

«Το σπίτι μας έγινε δεύτερο νεκροταφείο. Σου ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη που σε έφερα σε αυτόν τον απάνθρωπο κόσμο και δεν κατάφερα να σε σώσω. Είχες τη δίψα για ζωή και όλοι αυτοί δε σ’ άφησαν. Πριγκίπισσά μου θα τραγουδάς στους ουρανούς με τους αγγέλους.»

tempi-mnimi1

Τραγική η φιγούρα μητέρας που σπαράζει πάνω από τα δεντράκια, φωνάζοντας: «Αγάπη μου, δεν το πιστεύω ότι δε θα σε ξαναδώ.. Πού είσαι;».

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 23χρονου Ντένη Ρούτση, ενός από τα 57 θύματα της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, που βρέθηκε ανήμερα της «μαύρης» επετείου στο σημείο μηδέν για να τιμήσει τη μνήμη του γιου της και να ζητήσει για ακόμη μια φορά δικαίωση.

tempi-mnimi2

«Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Αν δεν την βρούμε εδώ τη δικαίωση θα τη βρούμε αλλού. Δεν συγχωρείται η δολοφονία των παιδιών μας, μια προδιαγεγραμμένη δολοφονία. Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό» τόνισε προς τους δημοσιογράφους εμφανώς συγκινημένη.

 tempi-mnimi7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. Δύο ειδη δικαιοσύνης υπάρχουν πλέον στο γελαδισταν. Το πρώτο η δικαιοσύνη του Θεού, του Χριστού. Το δεύτερο η ανθρώπινη. Η ένοπλη δικαιοσύνη, ή αλλιώς η εκτέλεση όλων των υπευθύνων.
    Οτιδήποτε άλλο είναι άνευ σημασίας.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
    ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ .ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ .
    ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΛΕΞΗ .ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ .
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.
    ΟΤΑΝ ΕΞΑΥΛΩΘΗ ΟΛΗ Η ΝΤΟΠΙΑ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν είσαι στοιχειωδώς άνθρωπος, γενετικά.., δεν αντέχεις τίς τύψεις ή έστω τίς άδικες κατηγορίες μετά από ένα τέτοιο έγκλημα.. Αναφέρομαι στο πολιτικό προσωπικό στην πλειοψηφία του..
    Οπότε ακολουθεί το ερώτημα: μήπως δεν είναι άνθρωποι αυτοί.;.. Ακούγεται χαζό αλλά δώστε μου μια λογική εξήγηση για την προκλητική απάθεια των υπευθύνων.. Ναι, έχουμε όλοι ευθύνη.., αλλά κουφάλες, δεν θα πάρουμε και πάνω μας τις συμπαντικές αμαρτίες σας .. sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις