Tα Λευκα Καπελα ερευνούν την απειλή θανάτου του Τραμπ και τη "Λευκή Σκόνη"

 

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

ζήτησε από τα Λευκα Καπελα να διερευνήσουν την προέλευση μιας ύποπτης επιστολής «απειλής για θάνατο» που περιείχε λευκή σκόνη που έφτασε στο γραμματοκιβώτιο του μεγαλύτερου γιου του στη Φλόριντα, τη Δευτέρα το απόγευμα, είπε  πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.


Όπως αναφέρθηκε αρχικά από την Daily Caller, το Palm Beach Sherriff και η Πυροσβεστική απάντησαν στην ανησυχητική απειλή στέλνοντας αντιπροσώπους και μια ομάδα HAZMAT στο κτήμα εννέα εκατομμυρίων δολαρίων του Don Jr. και της Kimberly Guilfoyle, το οποίο απέχει μόλις λίγα μίλια από το Κέντρο διοίκησης Mar-a-Lago. Η ομάδα HAZMAT εκκαθάρισε προσωρινά το σπίτι και ανέλαβε την επιμέλεια του απειλητικού σημειώματος, φωτογραφίες του οποίου ο Ντον Τζούνιορ δημοσίευσε στην Daily Caller. Μέσα σε λίγες ώρες, ένας εκπρόσωπος του Don Jr. πρότεινε ότι η λευκή σκόνη ήταν καλοήθης, λέγοντας: «Τα αποτελέσματα των δοκιμών της ουσίας δεν κατέληξαν σε οριστικά για το τι ακριβώς ήταν, αλλά οι αξιωματούχοι δεν πιστεύουν ότι είναι θανατηφόρος», ενώ ο Don Jr. εγκαλεσε την κραυγαλέα υποκρισία των MSM: «Σαφώς, εάν αυτό συνέβαινε σε έναν εξέχοντα Δημοκρατικό, δεν θα γινόταν ανεκτό και θα οδηγούσε στην κάλυψη ειδήσεων για εβδομάδες. Τα ΜΜΕ θα κατηγορούσαν όλους τους Ρεπουμπλικάνους και θα τους ανάγκαζαν να απαντήσουν γι' αυτό, αλλά επειδή είμαι εγώ, οι ριζοσπάστες μισητές στα αριστερά θα λάβουν σε μεγάλο βαθμό ένα ελεύθερο πέρασμα και τα ΜΜΕ μετά βίας θα πτοηθούν», είπε, συνοψίζοντας με ακρίβεια τη στάση των MSM απέναντι στους συντηρητικούς.

  

Ωστόσο,  τα Λευκα Καπελα έχουν ανησυχίες που υπερβαίνουν την πολιτικοποίηση της απειλής και πιστεύουν ότι ο Don Jr. έκανε ένος πρωτάρη λάθος ειδοποιώντας τις δημόσιες αρχές πριν πρώτα ειδοποιήσει τον πατέρα του για τον δυσοίωνο κίνδυνο. Παρόλο που η επιστολή και η μυστηριώδης σκόνη θα μπορούσαν να προέρχονται από έναν δυσαρεστημένο, διαταραγμένο Δημοκρατικό ή φιλελεύθερο τρελό,  τα Λευκα Καπελα, έχοντας εξετάσει φωτογραφίες και βίντεο του περιστατικού, πιστεύουν ότι η απαίσια επιστολή μπορεί να ήταν μέρος μιας βαθύτερης πλοκής Deep State για πρόσβαση στον Ντον Τζούνιορ και το σπίτι της Κίμπερλι, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους.

Η πηγή μας είπε ότι δεν ήταν όλοι οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν όπως φαινόταν. Ισχυρίζεται ότι δύο άτομα που μπήκαν στην κατοικία με εξοπλισμό HAZMAT ήταν στην πραγματικότητα μέλη της ομάδας ταχείας αντίδρασης του CDC και φίλοι της μανιακής ηγεμόνας του CDC, διευθύντριας Mandy Cohen, μιας κακής γυναίκας χωρίς αξιοπρέπεια που έχει ορκιστεί να ανανεώσει την υποχρεωτική μάσκα και τον COVID-19 με προγράμματα εμβολιασμού.

Σύμφωνα με την πηγή μας, τα δύο μέλη του CDC παρέμειναν στο σπίτι για 15 λεπτά, εκ των οποίων τα 10 πέρασαν σε περιοχές χωρίς κάλυψη από κάμερα.

Όταν ρωτήθηκαν πώς  τα Λευκα Καπελα καθόρισαν την ταυτότητά τους, λαμβάνοντας υπόψη ότι φορούσαν προστατευτικά ρούχα που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά και τα πρόσωπα, η πηγή μας είπε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τώρα μπορούμε να ξερουμε. Και είμαστε 100% βέβαιοι ότι είναι CDC. Το πώς ενσωματώθηκαν εκεί δεν γνωρίζουμε ακόμη».

Το βράδυ της Δευτέρας, ο στρατηγός Σμιθ ενημέρωσε προσωπικά τον Πρόεδρο Τραμπ για την εξέλιξη, ρωτώντας τον αν ήθελε  τα Λευκα Καπελα να συνεχίσουν την έρευνα. Η πηγή μας είπε ότι ο πρόεδρος έδωσε το πράσινο φως στον στρατηγό Σμιθ.

«Δεν είναι μυστικό ότι το CDC έχει βεντέτα εναντίον του προέδρου Τραμπ. Έπαιξε ρόλο στη σύλληψη και τη δίωξη πολλών από αυτούς και στην εκτέλεση της Rochelle Walensky. Είναι πιθανό ότι επειδή είναι τόσο καλά προστατευμένος, να αναζητούν εκδίκηση από την οικογένειά του. Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχουμε είναι θεωρία, αλλά ελπίζουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα σύντομα», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις