ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ....ΣΤΑΛΙΝ.....!!!


 
 
Σαν σήμερα, το 1926, ήρθε στην ζωή η μονάκριβη κόρη του Στάλιν, Σβετλάνα. Αμέσως μετά τον θάνατο του πατέρα της, το 1953, πήρε το επίθετο της μητέρας της (Αλιλούγιεβα).
 
 Εικόνα
 
 Το 1963, γνώρισε στην Μόσχα τον Ινδό κομμουνιστή Kunwar Brajesh Singh & τον ερωτεύτηκε. Ζήτησε άδεια να τον παντρευτεί, αλλά οι σοβιετικές αρχές της το απαγόρευσαν.
 
 Ο αγαπημένος της πέθανε μετά από τρία χρόνια & οι Σοβιετικοί έδωσαν άδεια στην Σβετλάνα να ταξιδέψει στην Ινδία για να μεταφέρει τις στάχτες του στην οικογένειά του.
 
 Στις 9 Μαρτίου 1967, η Σβετλάνα πέρασε τις πύλες της αμερικάνικης πρεσβείας στο Νέο Δελχί & είπε στον πρώτο υπάλληλο που συνάντησε μπροστά της: "Τώρα βέβαια εσείς δεν θα με πιστέψετε, αλλά είμαι η κόρη του Στάλιν". Εν συνεχεία, ζήτησε από τον εμβρόντητο υπάλληλο, να υποβάλλει αίτημα πολιτικού ασύλου στις ΗΠΑ!
 
 Μετά από έντονο διπλωματικό παρασκήνιο, την 21η Απριλίου 1967 έφτασε στις ΗΠΑ & αφού πρώτα έκαψε δημοσίως το σοβιετικό της διαβατήριο, δήλωσε στους εκατοντάδες δημοσιογράφους που την περίμεναν: "Σιχαίνομαι τον κομμουνισμό, αγαπώ τον Θεό, την Αμερική και την μηλόπιτα", ενώ αποκάλεσε τον πατέρα της "ηθικό και πνευματικό τέρας"!
 
 Προφανώς, δεν του συγχώρεσε ποτέ, ότι ήταν υπεύθυνος για την αυτοκτονία της μητέρας της, το 1931, καθώς επίσης & για τις δολοφονίες της θείας & του εξαδέρφου της, αλλά & των δύο ετεροθαλών αδελφών της - που έγιναν φυσικά με εντολή του.
 
 Έζησε το υπόλοιπο της ζωής της στις ΗΠΑ & απεβίωσε το 2011.
 
 Η γυναίκα του (Στάλιν) αυτοκτόνησε, γιατί δεν άντεχε άλλο την τυραννική του συμπεριφορά. Και τα τρία παιδιά του τον απαρνήθηκαν! Κι έμειναν μόνο να τον μνημονεύουν & να τον δοξάζουν, ο Κουτσούμπας & τα διαδικτυακά τρολ του Περισσού.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
\
\
 
\
 
 
 
 




Σχόλια

  1. Έμειναν να τον δοξάζουν και να τον μνημονεύουν τα δικά μας παγκόσμια κοκκινοσκουπιδια.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κου ΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ κινημα στην χωρα ειναι απλα ενα βδελυγμα που βολευει κα συντηρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις