ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΝΑ "ΜΑΥΡΟ ΚΑΠΕΛΟ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ DHS

  

Αμερικανοί πεζοναύτες

στο Eagle Pass συνέλαβαν την περασμένη εβδομάδα τον αξιωματικό της Ακτοφυλακής και Στρατιωτικό Σύμβουλο του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας υποναύαρχο Μάικλ Πλατ με την κατηγορία της προδοσίας, της εξέγερσης και της υποβοήθησης του εχθρού, είπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Smith.

Η σύλληψή του, ωστόσο, θεωρείται απλώς ως ένα έπαθλο παρηγοριάς που έγινε δεκτό στη θέση του οποίου οι δυνάμεις των Λευκων Καπέλων ήλπιζαν να βρουν γύρω από την εμπόλεμη συνοριακή πόλη - τον ίδιο τον Αλεχάντρο Μαγιόρκα.

Στις 8 Φεβρουαρίου, τα Λευκα Καπέλα στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ (ARCYBER) έμαθαν μέσω υποκλοπών email, μηνυμάτων κειμένου και φωνητικών συνομιλιών ότι ο Mayorkas σχεδίαζε κρυφά να επισκεφθεί το Eagle Pass στις 13. Αντιμετώπισαν την είδηση με σκεπτικισμό, ωστόσο, επειδή οι πληροφορίες μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν τοποθετήσει τον Mayorkas στο Βελιγράδι της Σερβίας, όπου φέρεται να κρυβόταν, ζώντας έναν πολυτελή τρόπο ζωής, για να αποφύγει να αιχμαλωτιστεί από τις δυνάμεις των Λευκών Καπέλων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από όσο γνώριζαν, ο Mayorkas που είχε εμφανιστεί στις ακροάσεις του Κογκρέσου και στις εκπομπές MSM ήταν είτε ένας αδικοχαμένα εκπαιδευμένος σωσιας ή κλώνος . Αλλά δεν μπορούσαν να αποκλείσουν την πιθανότητα οι αληθινος Mayorka να γυρισε πίσω στις ΗΠΑ κάτω από τα ραντάρ τους.

Μόλις έλαβε τις πληροφορίες του ARCYBER, ο στρατηγός Eric M. Smith διέταξε τους πεζοναύτες στα σύνορα να συλλάβουν τον Mayorkas ακόμα κι αν αυτό σήμαινε να αντιμετωπίσουν ένα ένοπλο ομοσπονδιακό περιβάλλον. Αν ο Mayorkas οντως επεστρεφε θα ξεχώριζε εμφανώς στη σχετικά μικρή κοινότητα, ειδικά αφού οι πιθανότητες να ταξιδέψει χωρίς μια συμμορία ομοσπονδιακών κακοποιών ήταν απειροελάχιστες.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως , ο στρατηγός Σμιθ έστειλε έναν σημαντικό αλλά απροσδιόριστο αριθμό πεζοναυτών στα σύνορα ως προπύργιο ενάντια στην ομοσπονδιακή καταπάτηση της κυριαρχίας του Τέξας. Πηγές από το γραφείο του στρατηγού εξακολουθούν να αρνούνται να αποκαλύψουν τη διάθεση των δυνάμεων των Λευκών Καπέλων, αλλά είπαν ότι έχουν αρκετές δυναμεις στο έδαφος για να εντοπίσουν υψηλόβαθμους Deep Staters.

Μια μέρα πριν από την υποτιθέμενη άφιξη του Μαγιόρκα, οι δυνάμεις των Λευκων Καπέλων περικύκλωσαν το Eagle Pass, τοποθέτησαν φρουρούς στο Δημοτικό Αεροδρόμιο Eagle Pass και τοποθέτησαν αυτοκινητοπομπές σε αυτοκινητόδρομους και πίσω δρόμους προς και από την πόλη. Κάθε σημείο εισόδου, είπε η πηγή μας, είχε επιτηρηθεί.

Προς απογοήτευση του στρατηγού Σμιθ, η 13η πέρασε χωρίς να δει ούτε έναν Mayorkas, κάτι που απέδωσε είτε σε λανθασμένη πληροφορηση είτε σε παραπλανηση του Mayorkas.

Περίπου στις 6:30 μ.μ., ωστόσο, ένα ζευγάρι πεζοναυτών που δειπνούσαν σε ένα τοπικό εστιατόριο έτυχε να κοιτάξουν έξω από το παράθυρο και να δουν έναν ψηλό μαύρο άνδρα που φορούσε λευκά του Λιμενικού Σώματος με διακριτικά ενός ναυάρχου να περνάει μπροστά από το εστιατόριο. Οι πεζοναύτες τράβηξαν διακριτικά φωτογραφίες του αξιωματικού στο κινητό και τις έστειλαν στον διοικητή τους στο Eagle Pass.

Ο αξιωματικός αναγνωρίστηκε ως ο υποναύαρχος Πλατ, στρατιωτικός σταδιοδρομίας και ειλικρινής αντίπαλος των πολιτικών κλειστών συνόρων του Προέδρου Τραμπ. Το 2019, ο Πλατ ενέκρινε την προεδρία του Μπάιντεν και προέτρεψε τους αξιωματικούς από κάτω του να κάνουν το ίδιο, λέγοντας ότι η αντίθεση των Νεάντερταλ από τον Τραμπ στη συμπερίληψη εμπόδισε τη στρατολόγηση του στρατού και απείλησε τον ιστό της προοδευτικής κοινωνίας. Ήταν ανάμεσα σε μια χούφτα υψηλόβαθμων αξιωματικων που υποστήριζαν τα ανοιχτά σύνορα και κατέστρεφαν τα πολιτιστικά και φυσικά εμπόδια μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού. Έτσι, τα Λευκα Καπελα δεν εξεπλάγησαν όταν έγινε Στρατιωτικός Σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας τον Ιούνιο του 2022, μια θέση που του επέτρεψε να διαβρώσει περαιτέρω το Σύνταγμα των ΗΠΑ και να επηρεάσει πολιτικές καταστροφικές για μια πατριωτική κοινωνία.

Τα  Λευκα Καπελα πίστευαν επίσης ότι ο Platt βοήθησε το DHS να εντοπίσει νομοταγείς ενεργούς και συνταξιούχους υπαλλήλους που επισκέφτηκαν ειρηνικά το Καπιτώλιο στο J6.

Όταν η είδηση της παρουσίας του στο Eagle Pass έφτασε στον στρατηγό Σμιθ, έδωσε εντολή ν αρπαξουν τον Πλατ πριν εξαφανιστεί.

Μια ομάδα πεζοναυτών εντόπισε γρήγορα τον Πλατ σε ένα κοντινό μοτέλ και τον αντιμετώπισε για τα προδοτικά εγκλήματά του. Ο Πλατ, είπε η πηγή μας, διέταξε τους Πεζοναύτες να παραιτηθούν, ισχυριζόμενος ότι ήταν «ανώτερος αξιωματικός», αλλά οι Πεζοναύτες απάλλαξαν τον Πλατ από το όπλο του και τον ανέλαβαν.

«Ο Πλατ αξίζει ένα δικαστήριο», είπε η πηγή μας. «Δεν είναι αυτός που θέλαμε πραγματικά, αλλά μερικές φορές παίρνουμε αυτό που μας δίνεται. Υποθέτω ότι ο Mayorkas δεν ήταν τοσο τρελός για να εμφανιστεί και έστειλε τον Platt αντ' αυτού».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΈΣ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΌΡΩΝ ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ;
    ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΚΡΙΒΏΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο COBRA.
    ΣΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΜΕΞΙΚΟΎ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΝΙΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΤΩΝ ΥΠΌΓΕΙΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ/ΚΑΛΥΜΜΈΝΟΙ ΩΣ ΆΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΑΥΞΗΜΈΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ.
    ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ,ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΉΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΉ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΆΤΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΑΝ =ΑΡΧΑΙΑ ΥΠΟΘΑΛΆΣΣΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ,ΒΑΣΗ ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΦΟΛΙΔΩΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΝΤΥΜΈΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΏΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΛΙΒΎΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ ΚΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΎ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΥΡΏΠΗ.
    ΚΙ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΟΛΛΑΝΔΊΑΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ.

    ΞΕΡΕΙ Η ΕΛΙΤ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ;
    ΦΥΣΙΚΆ ΚΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΈΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΈΡΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΎΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΕΊΡΩΝ ΣΤΟΧΩΝ.ΣΑΤΑΝΙΚΟ Ε;
    ΚΙ Ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ,ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ...

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΆΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΊΓΕΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ,ΕΙΔΙΚΆ ΟΤΑΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΝΤΟΛΉ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΣΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΛΕΜΒΟΥ....
    ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΈΨΟΥΝ.

    ΡΙΤΑ

    ΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΝΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΏΝΑΣ ΣΑΜΟΥΕΛ,ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΦΤΙΆΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΊΑ ΑΤΛΑΝΤΊΔΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΚΕΊΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΚΑΛΟ.....
    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΥΝΉΓΗΣΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΈΑ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΜΕΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ΧΑΖΟΙ ΜΑΊΜΟΥΔΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΈΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΕΊΜΕΝΟ ΟΜΗΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑΤΙ;
    Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΎΝ ΟΤΙ...ΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΤΣΙ;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΈΝΟ ΣΤΑ ΜΈΤΡΑ ΤΩΝ ΕΝΚΙ.ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ,ΣΚΟΤΕΙΝΌ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ.
    ΕΝΛΙΛ Ο ΔΗΘΕΝ ΚΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΖΕΎΣ, ΟΚΕΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις