Το Deep State δεν θα δει ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα του Τραμπ

 

 Όταν ο δικαστής του Deep State,

Άρθουρ Ενγκορόν - ένας άνθρωπος που μοιάζει με το θάνατο - αποφάσισε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ πρέπει να πληρώσει 355 εκατομμύρια δολάρια σε πρόστιμα για υποτιθέμενη υπερτίμηση ακινήτων του Οργανισμού Trump για να εξασφαλίσει τραπεζικά δάνεια χαμηλού επιτοκίου, ο Τραμπ εξέφρασε φυσικά το σοκ και την οργή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του , Truth Social. Η φλογερή επίπληξή του, είπαν πηγές του Mar-a-Lago, ήταν μια γραπτή απάντηση σε μια ετυμηγορία που είχε διαισθανθεί. Τη στιγμή που η φυλακισμένη πλέον Γενική Εισαγγελέας Λετίσια Τζέιμς του απήγγειλε πλαστές κατηγορίες, ήξερε ότι οι πιθανότητες ήταν εις βάρος του και ότι δεν θα είχε μια δίκαιη δίκη σε μια πόλη γεμάτη διαφθορά στο Deep State. Γνώριζε επίσης με απόλυτη σαφήνεια ότι το deep state δεν θα έβλεπε ποτέ ούτε μια δεκάρα από την τεράστια περιουσία του.

«Αν νομίζουν ότι παίρνουν κάποια από τα χρήματα του Προέδρου Τραμπ, κάνουν μεγάλο λάθος. Μπήκε σε αυτό το οκτάγωνο μιας μάχης έχοντας επίγνωση ότι θα τον έβρισκαν ένοχο — στην πραγματικότητα, ήθελε αυτό το αποτέλεσμα να τους εκθέσει ως εγκληματίες του Deep State που είναι. Όσο τον κυνηγούν, τόσο πιο δημοφιλής γίνεται. Δεν μπορούν να μάθουν από τα λάθη τους ότι το να κυνηγούν τον Τραμπ μόνο τους βλάπτει. Και τα περιουσιακά στοιχεία του Τραμπ είναι ασφαλή», είπε μια πηγή του Mar-a-Lago.

Ανεξάρτητα από αυτό, οι δικηγόροι του Τραμπ υποσχέθηκαν να ασκήσουν έφεση κατά της ετυμηγορίας στο Εφετείο της Νέας Υόρκης, το Πρώτο Δικαστικό Τμήμα, λέγοντας ότι εάν ισχύει η απόφαση, άλλες εταιρείες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, φοβούμενες παρόμοια κακοποίηση, θα εγκατέλειπαν τη Νέα Υόρκη για ασφαλέστερο έδαφος, η πόλη του Deep State βρίσκεται ήδη στα όρια της καταστροφής.

Σύμφωνα με μια πηγή, ο πολιορκημένος πρόεδρος και οι στενότεροι σύμβουλοί του συναντήθηκαν στο εσωτερικό ιερό του Mar-a-Lago λίγο μετά την ετυμηγορία. Ο Τραμπ φέρεται να τους διαβεβαίωσε ότι παρόλο που είχε επαρκή ρευστότητα για να καλύψει τα άδικα πρόστιμα χωρίς να δημοπρατήσει ακίνητα, όπως ο Πύργος Τραμπ, «ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια» δεν θα διέλυε την αυτοκρατορία του ή θα υποκύψει στη διαφθορά του Deep State.

«Ο πρόεδρος γνωρίζει, επίσης, ότι εάν συνθηκολογήσει και πληρώσει, τα χρήματά του θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσει το Deep State να στοχεύσει άλλους πατριώτες, κάτι που οι υποστηρικτές του δεν θα εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Χωρίς να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, μπορώ να πω ότι οι περιουσίες και τα περιουσιακά του στοιχεία είναι απρόσβλητα στην κατάσχεση του Deep State», είπε η πηγή μας.

Εάν ο Τραμπ, για οποιονδήποτε λόγο, αποφασίσει να πληρώσει, θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να θυσιάσει κανενα ακινητο.

Μια πηγή της JAG στην Πενσακόλα της Φλόριντα, είπε ότι ο Τραμπ απέκτησε έναν απροσδόκητο ευεργέτη: την Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Ενημερώσαμε τον πρόεδρο ότι έχουμε κατασχέσει περισσότερα από αρκετά περιουσιακά στοιχεία της Oprah για να καλύψουμε το κόστος», είπε η πηγή.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένα στρατιωτικό δικαστήριο αυτόν τον μήνα καταδίκασε τη Γουίνφρεϊ σε θάνατο για το ρόλο της στη διάπραξη της κόλασης του Μάουι το περασμένο καλοκαίρι. Αμέσως μετά την καταδίκη της, η JAG άρχισε να αναγνωρίζει και να κατάσχει τα περιουσιακά στοιχεία της Winfrey, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων ακινήτων σε τρεις πολιτείες, 34 εκατομμυρίων δολαρίων μετρητά, ενός στόλου πολυτελών οχημάτων, 25 εκατομμυρίων δολαρίων σε κοσμήματα και άλλων απροσδιόριστων πόρων.

«Έχουμε χτυπήσει μόνο στην κορυφή του παγόβουνου. Έχει βγαλει πολλα στο εξωτερικό. Μπορώ όμως να πω ότι έχουμε προχωρήσει. Ο Τραμπ είπε ότι τα μετρητά της Όπρα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να πολεμήσουν το βαθύ κράτος, όχι να το χρηματοδοτήσουν, και γι' αυτό θα τα χρησιμοποιήσουμε», είπε η πηγή μας στο JAG.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ουτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα διέλυε η αυτοκρατορία του Τράμπ!
    Φανταστείτε πόσο "μεγάλη" θα ξαναγίνει η ήδη τελειωμένη και παραδομένη από τους Rothschild στην Κίνα, Αμερική. Έτσι σχεδίαζαν τουλάχιστον.
    Τι κι αν έσβηναν η σβήσουν απο τον Πλανήτη μερικά δισεκατομμύρια αθώων αλλά άχρήστων φαγάδων, είτε απο εγχύσεις είτε από 5G, είτε από Ντίζιζ (προφορά τέντρος) X (τυχαίο;), αφήστε τα περί διατροφής και χίλια άλλα.
    Ο Θεός λοιπόν ας ευλογεί τους δισεκατομμυριούχους και ειδικά κάποιους που ετοιμάζει για αντίχριστους και Μεσσίες. Ας ελπίζουν ότι θα τους βγεί.
    Ας δούμε τώρα και ποίοι άλλοι θεωρούνται πατριώτες που γνωρίζουν πολύ καλά πως να προστατεύονται:

    https://ugetube.com/watch/5g-towers-not-installed-in-rich-areas_6GI6F9AaUTPhwvM.html

    Eμείς όλοι οι άλλοι μην χάσουμε την ευκαιρία να τρυπηθούμε και να συνδεθούμε με τα ΑΙ, γιατί θα ταν κρίμα να πήγαιναν χαμενα τα δικά μας χρήματα που μοίραζε σε τρισεκατομμύρια στους εξ ίσου καλούς πατριώτες, όπου και να βρίσκονται....οι κοσμοπολίτες με τα πολλαπλά διαβατήρια......
    γνωστοί και άγνωστοι πολλοί ακόμη, που άρχισαν να ταξιδεύουν αρκετοί από δαύτους στα μακρυνά ταξίδια τους χωρίς τον γυρισμό.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις