ΤΡΕΜΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ


 Ο Τραμπ δεν θα

μπορέσει να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία σε 24 ώρες, όπως υποσχέθηκε αν εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Την άποψη αυτή εξέφρασε σε συνέντευξή του στο Fox News ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι.

«Δεν μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα, αυτή την τραγωδία μαζί μου», είπε ο Ζελένσκι. Είπε ότι θα προσκαλούσε τον πρώην πρόεδρο στην πρώτη γραμμή, όπου θα «εξηγούσε τα πάντα και θα του εξηγούσε ποιες είναι οι σκέψεις του, ίσως έχει κάποιες ιδέες. Δεν ξέρω».

Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, εάν ο Τραμπ δει τι συμβαίνει, «νομίζω ότι θα αλλάξει γνώμη και όλοι θα καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν δύο πλευρές σε αυτόν τον πόλεμο: υπάρχει μόνο ένας εχθρός, και αυτός είναι ο Πούτιν».

 Ο Ζελένσκι, στη συνέντευξή του στο Fox News , είπε επίσης ότι η Ουκρανία εξακολουθεί να υπολογίζει σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις στη Ρωσία.

Είπε ότι η θέση του Πούτιν μπορεί να κλονιστεί εάν υπάρξουν πολλά θύματα.

"Η θέση του θα είναι πιο αδύναμη εάν, με ολοένα και μεγαλύτερες θυσίες, οι άνθρωποι στη Ρωσία δουν τις αμφιβολίες που θα είναι ενάντια σε αυτόν τον πόλεμο. Αυτό το κύμα είναι αυτό που χρειαζόμαστε", είπε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Ταυτόχρονα, όπως προσθέτει το Fox News, «σε ερώτηση για τις απώλειες που υπέστησαν τα στρατεύματά του, ο Ζελένσκι απάντησε αόριστα, αναφέροντας «δεκάδες χιλιάδες», αλλά παρουσίασε τις απώλειες ως λιγότερες από αυτές που υπέστη η Ρωσία».

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΎ ΕΝΩ Ο ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΗΣ ΆΠΛΗΣΤΟΣ ΤΡΕΛΛΑΡΑΣ ΤΡΈΜΕΙ ΣTΗΝ ΙΔΈΑ ΑΥΤΗ,Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΠΉΚΕ ΣΤΟ ΤU 160M,TON ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ "ΛΕΥΚΟ ΚΥΚΝΟ" ΚΑΙ ΠΈΤΑΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΠΛΉΡΩΜΑ.

    ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΦΑΔΙ ΜΑΣ,Ο ΕΒΡΑΪΚΉΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΔΕΝ-ΔΙΑΣ,Ο ΔΙΚΗΓΌΡΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΒΛΟΝΤΥΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΛΗ ΠΙΛΟΤΟΥ,ΜΠΟΥΚΆΡΙΣΕ Ο αντρακλας ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΉΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΌΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΕΚΡΑΞΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΝΑΙ ΒΡΕ;ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ,ΝΑ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΕΣ.ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΑΑΑΑ!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΤΩ ΑΛΛΙΏΣ ΑΠ'ΤΑ ΓΈΛΙΑ ΘΑ ΜΟΥ'ΠΕΦΤΕ....

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΗΜΙΓΥΜΝΟ ΣΕ ΑΛΟΓΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΒΌΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΌΠΛΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΚΟΜΠΟΣΤΑ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΆΣΤΕ ΘΑ ΝΤΎΝΟΝΤΑΙ Α ΛΑ ΠΟΥΤΙΝ,ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ Α ΛΑ ΠΟΥΤΙΝ,ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΆΝΕ Α ΛΑ ΠΟΥΤΙΝ(ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ο ΓΕΡΟ ΔΈΝΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ...) ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ Α ΛΑ ΠΟΥΤΙΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΒΑΡΌ ΛΟΓΟ,ΜΠΕΣΑ,ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΡΩΣΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ.ΚΛΑΣΣΙΚΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΓΊΝΕΣΑΙ ΟΝ CAMERA,ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ....

    ΡΙΤΑ
    (ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ'ΔΙΝΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ TU161!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις