Μελ Γκίμπσον: «Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ο Αντίχριστος»

 

Ο σταρ του Χόλιγουντ, Μελ Γκίμπσον,

φερεται να είπε στο προσωπικό και στους συνεργάτες του ότι ο

πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ο αντίχριστος και θα είναι ο μελλοντικός βασιλιάς μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που εγκαινιάστηκε από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Σύμφωνα με τον Γκίμπσον, η ελίτ των Ιλλουμινάτι έχει υπερβάλει την προώθηση της κακής τους ατζέντας στην παγκόσμια σκηνή, προετοιμάζοντας την ανθρωπότητα για το επόμενο στάδιο του Λουσιφεριανού κύριου σχεδίου τους.

 

Υπόθεση για τη δίωξη: Ο Ice Spice, ο οποίος συνόδευε την Taylor Swift στο Super Bowl, εκτοξεύοντας σατανικά σύμβολα χεριών φορώντας Balenciaga και έναν ανάποδο σταυρό. Το γεγονός ότι αυτή η σκηνή μοιάζει σχεδόν φυσιολογική λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εποχή που ζούμε. Τα σατανικά μηνύματα δεν ήταν ποτέ τόσο κραυγαλέα και πανταχού παρόντα και ο Gibson έχει μια προειδοποίηση για όσους πιστεύουν ότι αυτό είναι απλώς ένα παιχνίδι: τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πολύ τρελά, πολύ γρήγορα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΣΑΣ ΤΑΛΕΓΑ...

    ΕΊΣΤΕ ΈΤΟΙΜΟΙ???

    ΚΑΛΌ ΤΡΈΞΙΜΟ



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ19 Φεβρουαρίου, 2024 20:00

    Θα ήθελα να δείτε ένα βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=5wcjG6mAA-U το οποίο έχει ανέβει στο youtube στις 11 Νοεμβρίου 2022 (ένα χρόνο σχεδόν πρίν αρχίσει ο πόλεμος με την Χαμάς στο Ισραήλ). Από το 3:25 και μετά δείτε πως περιγράφει με λεπτομέρειες την έναρξη του 3ου παγκοσμίου πολέμου και πως μέχρι τώρα έχουν γίνει όλα ακριβώς όπως τα περιγράφει. Από κει και πέρα είναι συγκλονιστικά αυτά που περιγράφει για τα επόμενα στάδια του πολέμου όπως έκρηξη ατομικής βόμβας στη Δαμασκό, ανατίναξη του τεμένους του Ομάρ, 5000 τρομοκρατικά χτυπήματα μουσουλμάνων σε Αμερική και Ευρώπη, κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, σκηνοθετημένη δήθεν εισβολή εξωγήινων με ολογράμματα, παγκόσμια κυβέρνηση κλπ. Πάντως για τον Ουίλιαμ αμφιβάλλω άν θα είναι ο υποτιθέμενος μεσσίας τους, καθώς είναι ήδη 41 ετών ενώ θα έπρεπε να είναι 30 - 33.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουθενά στις Αγ Γραφές δεν αναφέρεται ότι θα έχει την ηλικία του Ιησού Χριστού!..
      Αλλά οι βασιλείς έχουν 2 ημερομηνιες γέννησης..
      Μια όταν γεννιέται καί μια όταν το δαιμόνιο εγκαθίσταται μέσα του μετά από μασονική τελετή... Μέσω αυτού θα προσκυνείται ο άρχων των δαιμονων...
      Αλλά έλαβε το χρίσμα του το 2014 στην Ν. Υόρκη..
      Το έγραψε το περιοδικό Οκ .. τότε ήταν 33 ετων

      Διαγραφή
  3. Αυτός είναι το 1ο θηρίο εκ της θαλάσσης, ο Αντι-χριστος, που θα καταφαει όλη τη γη θα την καταπατήσει και θα την κατακοψει!
    (Αποκ 13: 1-10, Δανιηλ 7: 23-27).

    Και το ξαδερφάκι του ο Παύλος Γλυξμπουργκ, το 2ο θηρίο εκ της γης, ο Ψευδο-προφήτης κατά μίμηση του Ιωάννου Προδρόμου, που θα υποχρεώσει όλους να τον προσκυνήσουν και θα δώσει το χαρα@μα του!
    (Αποκ 13: 11-18).

    Αυτή είναι η τελευταία βασιλεία επί της γης πριν από την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού!
    Η 4η βασιλεία (4ο Ράιχ= αυτοκρατορία, 4η βιομηχανικη επανάσταση)...
    Η εξουσία που θα τους δωθεί θα είναι για 3,5 χρονια κολοβα κατά το 1/3..
    (Δανιηλ 7: 23-27, Ματθ 24: 22, Μαρκ 13: 20, Αποκ 8:12, 11: 2-3, 12:6,14, 13: 5).
    Μην φοβηθεί κανείς και σφραγ@στει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις