Προσέφεραν ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ σε θύμα του εμβολίου!


Συγκλονιστικά νέα

Η ζωή της Kayla Pollock, μιας 37χρονης αθλήτριας μητέρας από το Οντάριο του Καναδά, πήρε δραματική τροπή, αφότου έκανε εμβόλιο για τον COVID! Έμεινε παράλυτη από τον λαιμό και κάτω.

Η Kayla έκανε δύο εμβόλια το 2021. Ο πατέρας της βρισκόταν σε οίκο ευγηρίας και για να τον επισκεφτεί έπρεπε να εμβολιαστεί.

Η Kayla αποφάσισε επίσης να κάνει και ενισχυτική δόση. Στις 11 Ιανουαρίου 2022, εμβολιάστηκε και τέσσερις μέρες αργότερα, τα πόδια της «έσβησαν» ξαφνικά. Εννέα μέρες αργότερα, συνέβη ξανά.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2022, δεν μπορούσε να κουνήσει το σώμα της όταν ξύπνησε. Στο νοσοκομείο, ο γιατρός της είπε ότι ήταν όλα στο κεφάλι της και ότι ήταν τρελή, σχολιάζεται από ΜΜΕ!

Ωστόσο, μια μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι ο νωτιαίος μυελός της είχε μια πολύ μεγάλη βλάβη. Ένας νευρολόγος της συνταγογράφησε τα στεροειδή, τα οποία της επέτρεψαν να κουνήσει ξανά λίγο τα χέρια και τα δάχτυλά της.

Η Kayla ρώτησε τον νευρολόγο εάν η βλάβη μπορεί να είναι όγκος. Σε μια ηχογράφηση που κατέγραψε ο φίλος της Kayla, ο νευρολόγος απάντησε: «Είναι λιγότερο πιθανό να είναι όγκος» και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι προκλήθηκε από το εμβόλιο με βάση την διαίσθησή του. Όταν η Kayla ρώτησε για την ύπαρξη παρόμοιων περιστατικών, ο γιατρός φέρεται να απάντησε καταφατικά, δηλώνοντας ότι «πολλοί άνθρωποι το είχαν πάθει».

Η Kayla ανακάλυψε αργότερα ότι είχε εγκάρσια μυελίτιδα, μια οξεία φλεγμονή του νωτιαίου μυελού. Είναι μια γνωστή παρενέργεια μετά το εμβόλιο κατά του Covid.

Πέρασε μήνες στο νοσοκομείο, όπου λέει ότι της προσφέρθηκε ευθανασία, ή αυτό που ο Καναδάς αποκαλεί Ιατρική Βοήθεια στο Θάνατο (MAiD), δύο φορές αλλά αρνήθηκε.

Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο, παίρνει πλέον μια μακρά λίστα φαρμάκων καθημερινά. Κατέληξε να χάσει όλα όσα εργάστηκε σκληρά – το σπίτι της, την ικανότητα να αναθρέψει τον γιο της και την δουλειά της. Η Kayla αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από το Mount Albert, όπου ζει ο γιος της, σε ένα διαμέρισμα ειδικό, ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της για πρόσβαση με αναπηρικό αμαξίδιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΆΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ/ΔΕΙ...!/ΔΟΥΝ
    ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ ΌΤΑΝ
    ΘΑ ΜΕΊΝΕΤΕ ΠΊΣΩ...
    ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΟΥΛΙΔΕΣ
    ΘΑΝ ΑΛΛΟΎ...
    (ΧΩΡΊΖΟΥΝ ΣΙΤΆΡΙ ΑΠΟ ΚΡΙΘΆΡΙ)
    ΑΛΛΆ!!!

    ΞΕΚΙΝΉΣΤΕ ΑΓΑΠΆΤΕ!
    ΜΕ
    ΑΝΗΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ...
    ΨΤ!ΣΑΣ ΕΊΠΕ ΚΆΠΟΙΟΣ
    ΌΤΙ ΜΕΡΙΚΆ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ
    ΠΊΣΩ...???
    ΕΓΓΥΗΜΈΝΑ!?

    ΣΚΈΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΆ...
    ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΟΒΑΡΆ ΤΑ
    ΌΣΑ ΖΟΎΜΕ
    ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ!
    ΠΟΛΎ! ΣΟΒΑΡΆ!!!



    Ι'Μ ΠΩΣ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις