Οι ημέρες της ανωμαλίας είναι η νέα κανονικότητα

 

 

Ίσως πολλοί, βλέποντας

τις εικόνες του Tucker Carlson στο μετρό της Μόσχας, να έχουν νιώσει ένα είδος νοσταλγίας. Νοσταλγία για έναν κόσμο που όλα ήταν ακόμα φυσιολογικά και η ευτυχία ήταν κοινή για όλους μας.

Δεν έχουμε πια την τύχη, χάρη στο χάος σε συνδυασμό με την αφυπνισμένη ηλιθιότητα και τις κλιματικές απάτες, καταλήξαμε σε έναν κόσμο στον οποίο πολλοί στην πραγματικότητα θα προτιμούσαν να μην ζήσουν άλλο. Ή να ζήσουν σε ένα άλλο σώμα!

Μας κυβερνούν ψυχοπαθείς που πούλησαν την ψυχή και τη οικονομική σωτηρία τους, την χώρα τους σε ξένες άγνωστες οντότητες και οργανισμούς.

Στην χώρα μας έχουμε καταλήξει όλο και περισσότερο σε ένα τρελοκομείο, αλλά και στην Ευρώπη και Αμερική τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα.

Ένα πολύ γνωστό σύνθημα τους στις μέρες μας είναι η μετάβαση. Έχουμε να κάνουμε με μεταβάσεις. Σήμερα γνωρίζουμε την ενεργειακή μετάβαση και γνωρίζουμε τη μετάβαση σε ένα νέο, σε ένα άλλο φύλο. Τέλος, έχουμε τη μετάβαση στην εισροή ενός διαφορετικού πληθυσμού σε κάθε δυστική χώρα, αλλα περισσότερο τις νότιες χωρες όπως η δική μας. Στην δική μας, την στιγμή που παντρεύουν τους πισωγλέντηδες από την άλλη γεμίζουν με χοτ σποτ την χώρα που παίρνει οδηγίες για το προϊόν, το μαύρο σπόρο του ισλάμ. Θα μπορούσουμε επίσης να περιγράψουμε τη μετάβαση ως μετάβαση από το κανονικό σε οτιδήποτε δεν είναι φυσιολογικό.



Υπάρχει όμως και μετάβαση στα παρακάτω.

Τώρα γνωρίζουμε ότι η απάτη για το κλίμα είναι η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι δυτικές κυβερνήσεις προσποιούνται ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες απειλές για την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Κάποιος που επίσης πιστεύει επίσημα σε αυτό είναι ο Richard Levine, παιδίατρος από την Αμερική.

Αν και αυτό ήταν στο παρελθόν, γιατί μετά από μια επιτυχημένη μετάβαση δεν είναι πλέον ο Ρίτσαρντ, αλλά η Ρέιτσελ και η Ρέιτσελ δεν είναι πλέον παιδίατρος, αλλά ναύαρχος. Το γεγονός ότι η δεν έχει φτάσει ποτέ πιο μακριά από μια βάρκα με κωπηλασία δεν πρέπει να μας χαλάσει τη διασκέδαση.

 

 

 Επίσης η Ρέιτσελ, είναι κάτι σαν Υφυπουργός Υγείας, έγινε η γυναίκα της χρονιάς και ως εκ τούτου ενδιαφέρεται πολύ για την ευημερία του αμερικανικού πληθυσμού.

Και έτσι η Ρέιτσελ προειδοποιεί ότι οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής θα είναι χειρότερες για τους μαύρους παρά για τους λευκούς. Αυτό και αν δεν είναι η επιστήμη της ανώτατης ταχυδακτυλουργίας.



Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στην υγεία είναι μεγαλύτερες για τις μαύρες κοινότητες παρά για τις λευκές, λέει η Ρέιτσελ και οι μαύροι ανησυχούν επίσης περισσότερο για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. Χαχαχχαχ ο πλανήτης ξαφνικά επιρεάζει αρνητικά τους μαύρους; Η επιστήμη πάει συνεχώς μπροστά..

Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί η ναύαρχος Ρέιτσελ και η ομάδα της είναι έτοιμοι να παράσχουν συμβουλές και βοήθεια σε όλες τις κοινότητες για να αντιμετωπίσουν τις τρομερές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στην υγεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ
    ΑΠΟΔΕΧΤΟΎΝ...
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΓΟΝΕΊΣ"...
    ΠΟΥ ΑΦΉΝΟΥΝ
    ΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΤΟΥΣ
    ΣΤΑ ΧΑΖΑΡΟΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΆ
    ΙΔΡΎΜΑΤΑ...!
    ΝΑΙ ΙΔΡΎΜΑΤΑ...



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όξουουου μωρή τρυπημένη κομμώτρια...

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις