Η JAG συλλαμβάνει τη διευθύντρια του OMB Shalanda Young

 

Οι ερευνητές της JAG του

Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν την Τρίτη τη διευθύντρια του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν, Shalanda Young, με την κατηγορία της προδοσίας για τη μεταφορά 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων από χρήματα φορολογουμένων στο ουκρανικό Υπουργείο Άμυνας, το οποίο εποπτεύει τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας και ελέγχεται από τον ανώτατο γενικό διοικητή, τον εγκληματία Volodymyr Zelenskyy.

Οι ερευνητές εβαλαν χειροπέδες στη Γιανγκ καθώς έφευγε από το ανακτορικό της σπίτι στα περίχωρα του D.C. το πρωί της Τρίτης. Όταν της έδειξαν ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που την κατηγορούσε για προδοσία, συνωμοσία, βοήθεια και συνέργεια στον εχθρό και άλλα υψηλά εγκλήματα, η Γιανγκ έγινε λεκτικά και σωματικά μαχητική, αποκαλώντας τους ανακριτές «πράκτορες του Ντόναλντ Τραμπ» και κλωτσώντας τους σαν να χτυπούσε. μία μπάλα ποδοσφαίρου. Έτσι ομως απέκτησε ένα πρόσωπο γεμάτο σπρέι πιπεριού.

Μόλις υποτάχθηκε, τοποθετήθηκε στο πίσω κάθισμα ενός SUV χωρίς σιακριτικα και μεταφέρθηκε στο κέντρο επεξεργασίας JAG, όπου θα παραμείνει μέχρι να μεταφερθεί στον Κόλπο του Γκουαντάναμο για να αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο, είπε μια πηγή της JAG .


Η JAG, είπε, διαθέτει οικονομική τεκμηρίωση που δείχνει ότι στις 2 Απριλίου, η Young ενέκρινε διάφορες τραπεζικές μεταφορές συνολικού ύψους 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το Υπουργείο Οικονομικών στην PrivatBank, την πιο εξέχουσα ουκρανική τράπεζα όσον αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τον ηγέτη της ουκρανικής αγοράς λιανικής τραπεζικής. Τα χρήματα στάλθηκαν σε λογαριασμό που ανήκει στον υπουργό Άμυνας Oleksii Reznikov, το δεξί χέρι του Zelenskyy και συνεργάτη στο έγκλημα.

Τα 17 δισεκατομμύρια δολάρια είναι επιπλέον των 115 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά και εξοπλισμό που έχει δώσει το καθεστώς στην Ουκρανία από την έναρξη της «Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης» του Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Η θέση μας είναι ότι κανένα αμερικανικό χρήμα δεν πρέπει να πάει στην Ουκρανία. Στην περίπτωση της Young, δεν υπάρχει δημόσιο αρχείο της συναλλαγής. Γιατί; Γιατί ήταν γραφτό να είναι μυστικό, λαθραίο. Η παράνομη κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει τρομερή δουλειά πείθοντας τις μάζες ότι ο Πούτιν είναι κακός και ότι ο Ζελένσκι χρειάζεται μετρητά και όπλα για να απωθήσει τον Πούτιν. Έχουμε πειστικά στοιχεία ότι τα χρήματά μας χρηματοδοτούν κυκλώματα εμπορίας παιδιών στην Ουκρανία και ο Zelensky τους επιτρέπει να λειτουργούν ατιμώρητα. Οι πραξεις της Young είναι προδοτικές», είπε η πηγή μας.

Δυστυχώς, η JAG πιστεύει ότι η Γιανγκ είναι μόνο ένας από τους πολλούς υποστηρικτές του Μπάιντεν που διοχετεύουν κρυφά τεράστια ποσά μετρητών σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Ουκρανίας.

«Τα 115 δισεκατομμύρια δολάρια που έχουν δηλώσει δημόσια είναι απλώς ένα προπέτασμα καπνού για να κρύψουν τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Πιστεύουμε ότι ο αριθμός πλησιάζει το ένα τρισεκατομμύριο και εργαζόμαστε σκληρά για να εντοπίσουμε και να συλλάβουμε τους ενόχους. Παραδεχόμαστε ότι το Deep State είναι βαθύτερο από ό,τι φανταζόμασταν ποτέ», είπε η πηγή μας.

Οι ανακριτές, πρόσθεσε, θα ανακρίνουν τη Γιανγκ - εάν είναι πρόθυμη να μιλήσει.

«Ξέρεις πώς ήταν. Οι Deep Staters δεν μιλούν. Το μόνο που λένε είναι ότι έκανα τη δουλειά μου. Τουλάχιστον πήραμε την Young», είπε κλείνοντας.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..












ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις