ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ...BILL GATES «Κάναμε λάθος – Τα εμβόλια ήταν εξαιρετικά επικίνδυνα»

 


To φως της δημοσιότητας

βλέπει βίντεο με τον μεγιστάνα Μπιλ Γκέιτς να ομολογεί ότι ο κορωνοϊός δεν ήταν ένας… τόσο επικίνδυνος ιός! 

Μετά από δύο χρόνια με σκληρές απαγορεύσεις, με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τα οποία οδήγησαν μεταξύ άλλων πολλές οικονομίες, o Μπιλ Γκέιτς ομολόγησε ότι έκαναν «ένα τεράστιο λάθος»!

«Κάναμε ένα τρομερό λάθος. Θέλαμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους από έναν επικίνδυνο ιό. Αλλά αποδεικνύεται ότι ο ιός είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνος από όσο πιστεύαμε. Και το εμβόλιο είναι πολύ πιο επικίνδυνο από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς», είπε χαρακτηριστικά.

Ένα εμβόλιο που οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους στο θάνατο, λόγω των παρενεργειών, που πολλές κυβερνήσεις το έκαναν υποχρεωτικό.

 Δείτε το βίντεο:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ14 Απριλίου, 2023 17:11

    Αυτό ήτανε το σχέδιο απ την αρχή. Όταν αρχίσει να είναι προφανές ότι τα εμβόλια σκοτώνουν, τα ΜΜΕ θα παρουσιάσουν την ωμή αλήθεια. Τότε οι εμβολιασμένοι, που θα γνωρίζουν ότι είναι μελλοθάνατοι, θα επαναστατήσουν και θα αρχίσουν να κρεμάνε τους πολιτικούς, τηλεγιατρούς και δημοσιογράφους σε κολώνες στην αντίστοιχη πλατεία Συντάγματος της κάθε χώρας. Όλες οι κυβερνήσεις θα πέσουν, και από το πουθενά θα εμφανιστεί ένας παγκόσμιος σωτήρας (μήπως αυτός είναι ο Υanuka; - θα δούμε) που θα μας φέρει την παγκόσμια κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μέσω του πανικού επιτυγχάνεται η φθορά. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις