ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.....ΗΤΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ....!!!


Παραιτήθηκε κατόπιν κυβερνητικών πιέσεων ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερίκος επειδή αντέδρασε στην αντισυνταγματική τροπολογία που προωθεί για ψήφιση η κυβέρνηση για τον αποκλεισμό από τις εκλογές του κόμματος «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη.

Στην πολύ λιτή επιστολή παραίτησής του τονίζει πως είχε την τιμή επί 40 χρόνια να υπηρετεί το δικαστικό σώμα αλλά παραιτείται για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας και επαγγελματικής συνείδησης.

Σημειώνεται πως μετά την παραίτηση του κ. Τζανερίκου, την προεδρία του Α1 Τμήματος που θα αποφασίσει για την ανακήρυξη των κομμάτων, μεταξύ αυτών και του Κασιδιάρη, θα αναλάβει η αρχαιότερη αρεοπαγίτης η κυρία Ευδοξία Κιουπτσίδου.

Σύμφωνα με τον νόμο, ο κ. Τζανερίκος έχει προθεσμία ενός μήνα για να αποφασίσει αν θα ανακαλέσει την παραίτησή του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ10 Απριλίου, 2023 21:10

    Πάντως αυτό που εγώ βλέπω είναι ότι επαληθεύεται η προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού η οποία λέει ότι θα γίνει “πολιτειακή ανωμαλία” και μετά θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, το διεθνές κεφάλαιο, το “πετρελαικό”. Η πολιτειακή ανωμαλία πιθανόν είναι αυτό που γίνεται με το κόμμα Κασιδιάρη, που το σύνταγμα γίνεται κουρελόχαρτο. Η απόσυρση του πετρελαικού κεφαλαίου θα είναι πιθανότατα όταν τα BRICS μαζί με τη Σαουδαραβία και το Ιράν σταματήσουν να πουλάνε το πετρέλαιο τους σε δολάρια και αρχίσουν να ζητάνε μόνο το νέο τους νόμισμα που θα υποστηρίζεται απο χρυσό. Τότε οι δυτικές οικονομίες (μαζί και η Ελληνική) καταρρέουν και απολύονται όλοι οι υπάλληλοι. Νομίζω ότι ζούμε συγκλονιστικές και ιστορικές στιγμές.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZuoaTwIxSTM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις