Οι ομοσπονδιακοί και στρατιωτικοί προδότες εκπαιδεύονται μαζί για να κατασκοπευσουν τα Λευκά Καπέλα

 

Ο Υπουργός Άμυνας Lloyd Austin

και ο διευθυντής του FBI Christopher Wray συγκέντρωσαν πόρους για να δημιουργήσουν μια task force, η αποστολή της οποίας περιλαμβάνει τον εντοπισμό, την απομόνωση και την τρομοκρατία των «συνεργατών» απο τα Λευκά Καπέλα , μετα απο μαρτυρια ενός πληροφοριοδότη του FBI (5η στηλη)

Η "5η στήλη" υποδηλώνει έναν αυξανόμενο αριθμό πρακτόρων του FBI που, μετά την παράνομη επιδρομή της υπηρεσίας στο Mar-a-Lago, άρχισαν να βοηθούν λαθραία τα Λευκά Καπέλα στην αποστολή τους να εκκαθαρίσουν το Deep State. Πηγές στο γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ ανέφεραν τον αριθμό των «5ων Στυλών» σε περίπου 500, αριθμός που επιβεβαίωσε ο πληροφοριοδότης. Έχουν ορκιστεί να βοηθήσουν τα Λευκά Καπέλα να ανατρέψουν το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν και το διεφθαρμένο Υπουργείο Δικαιοσύνης του.

Ο Christopher Wray, ωστόσο, ανακάλυψε ότι πράκτορες υπό τις διαταγές του εργάζονταν μαζί με τα Λευκά Καπέλα για να υπονομεύσουν την εξουσία του, αλλά δεν είχε ιδέα ποιοι πράκτορες μοιράζονταν την απαίσια ατζέντα του - να στερήσουν τους Αμερικανούς από τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που τους αγαπούν. Η αναζήτηση για διπλούς πράκτορες έστειλε έναν παρανοϊκό Wray να πέφτει στην τρελα. Ο πληροφοριοδότης είπε ότι η αιώνια αναζήτηση του Ρέι να βρει «προδότες που υποστηρίζουν τον Τραμπ» τον τρέλανε.

Τον Ιανουάριο ο Wray ανέθεσε σε επόπτες ομάδων και ειδικούς πράκτορες που ήταν υπεύθυνοι σε D.C., Spokane, Dallas, Houston, Chicago, Oklahoma City, New York City και Miami να ξεχωρίσουν τους «5th Columnists»(5η στηλη), δίνοντάς τους τρεις εβδομάδες για να δημιουργήσουν μια λίστα με ονόματα. Όταν πέρασαν τρεις εβδομάδες και οι επόπτες και οι αρμόδιοι πράκτορες δεν είχαν αποκαλύψει ούτε έναν , ο Ρέι τους κατηγόρησε ως κατασκόπους, απαιτώντας να πάρουν πολύγραφους αληθειας για να αποδείξουν ότι δεν ήταν πράκτορες αντικατασκοπείας που δούλευαν κρυφά για τον Ντόναλντ Τραμπ και για τον Στρατηγό Σμιθ. Πέρασαν όλοι και η παράνοια του Ρέι εκτοξεύτηκε στα ύψη. είδε κατασκόπους παντού και συνωμοτες να κυκλοφορουν γύρω του.

«Έχει φτάσει στο σημείο ο Chris Wray να μην εμπιστεύεται κανέναν. ακόμη και οι άμεσοι υφισταμένοι του είναι ύποπτοι στα μάτια του. Αν πω ότι είναι τρελός, είναι υποτιμητικό. Έχει χρησιμοποιήσει χιλιάδες εργατοώρες και πολλά δολάρια φορολογουμένων προσπαθώντας χωρίς τύχη να καταλάβει ποιοι είμαστε», είπε ο πληροφοριοδότης.

Η ξέφρενη τρέλα του Ρέι συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο, όταν υποβάθμισε έναν αναπληρωτή πράκτορα και τον κατηγορησε για απειθεια: λεγοντας οτι απετυχε να τον προσφωνήσει ως «κύριο» όταν ήταν παρουσία μελών του υπουργικού συμβουλίου ή υψηλόβαθμων στρατιωτικών αξιωματούχων.

«Κάποια στιγμή κοντά στα τέλη Φεβρουαρίου, και δεν θυμάμαι την ημερομηνία, ο Κρις Ρέι – και μέχρι τότε είναι εντελώς ταπεινωμένος που δεν μπορούσε να βρει κανέναν από εμάς – συναντιέται με τον Λόιντ Όστιν. Και αυτός ο τύπος, και δεν θέλω να τον αναφέρω, είναι στο Προεδρείο για 15 χρόνια. Και ακριβώς μπροστά στον Όστιν, ο Ρέι μόλις αρχίζει να κατηγορει τους παντες αριστερα και δεξια λέγοντας ότι είναι ο λόγος που το Γραφείο δεν μπορεί να μας βρει. Και αυτός ο αθλιος τύπος κανει τα παντα για να παραμεινει στην εξουσια. Οποιος αντιδρα στις κακιες και τις συκοφαντιες του τον υποβιβαζει σε "υπαλληλο γραφειου".

Ο Ρέι, πρόσθεσε, έκρυψε τη ντροπή του κατηγορώντας άλλους για τις αποτυχίες του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Όστιν, ο Ρέι πρότεινε το FBI να συμμετάσχει στον στρατό του Όστιν για να αποκαλύψει και να εξολοθρεύσει τους «εξεγερμένους» του Λευκού Καπέλου, μια ταμπέλα που εφάρμοσε σε αντιφρονούντες πράκτορες και σε οποιονδήποτε άλλον αντιτίθεται στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν. Είπε στον Όστιν ότι δεν εμπιστεύεται τους δικους του του και ήθελε στρατιώτες να βοηθήσουν «να συλλάβουν ή να σκοτώσουν» τους εξεγερμένους και ζήτησε συγκεκριμένα από τις Ειδικές Δυνάμεις να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο. Ο Όστιν αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι δεν έλεγχε πλέον τις Ειδικές Δυνάμεις, αλλά πρόσφερε μια διαφορετική λύση: Είπε ότι «ένας φίλος του Μπάιντεν» στην Ομάδα Στενής Εμπλοκής Ακριβείας της USAF θα τηρούσε τις εντολές του.

Ο Wray, είπε ο πληροφοριοδότης, επέλεξε 75 πράκτορες για να εργαστούν δίπλα στην μονάδα 50 ατόμων του Austin, αλλά στη βιασύνη του να εκθέσει τους εχθρούς του, διαλεξε μερικους απο την "5η στηλη"για να παρευρεθούν στην κοινή ομάδα εργασίας FBI-Black Hat, κι ετσι διοχετευτηκαν πληροφορίες στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ.

Η κοινή δύναμη εκπαιδεύτηκε για 60 ημέρες στα κεντρικά γραφεία του FBI στο Quantico και στο Travis AFB που ελέγχεται από τα Black Hat της Καλιφόρνια, όπου εξασκήθηκαν σε δεξιότητες σκοποβολής σε στόχους βεληνεκούς χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του Προέδρου Τραμπ και του στρατηγού Σμιθ στη θέση ενός στοχου. Έκαναν ανακρισεις ανταρσίας και εικονικές ανακρίσεις και διδάχτηκαν να αντιμετωπίζουν όλους τους υποστηρικτές του Τραμπ με καχυποψία.

Εν τω μεταξύ, ο Wray έγραψε μια νεα λίστα πιθανών προδοτων. Έψαξε τα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκατοντάδων πρακτόρων -ενεργών και συνταξιούχων- για δείκτες προδοτικής συμπεριφοράς, όπως η κακή γνωμη για τον Μπάιντεν ή η υποστήριξη στον Πρόεδρο Τραμπ, αξιόποινα εγκλήματα, σύμφωνα με τον Wray.

«Ο Wray θα προσθέσει ονόματα στη λίστα του. Διαγράψτε ονόματα. Προσθέστε ξανά ονόματα που είχε διαγράψει. Είπε ότι οι υποστηρικτές απο τα Λευκά Καπέλα είναι ένοχοι για προδοσια και υποσχέθηκε να μας συλλαβουν όλους», είπε ο πληροφοριοδότης.

Στις 2 Απριλίου, ο Ρέι σκέφτηκε ότι βρηκε αυτο που εψαχνε. Αυτός βασίστηκε στο προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενός πρώην πράκτορα, του Γκάρι Μπέλβιν, ο οποίος είχε παραιτηθεί από το FBI λίγο μετά το περιστατικό στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου. Το προφίλ είχε μια φωτογραφία του Belvin, ενός 47χρονου μαύρου άνδρα που στεκόταν φορώντας ένα μπλουζάκι Trump 2024 και κρατούσε το Star-Spangled Banner. Το σχόλιό του κάτω από την εικόνα έλεγε, «Potissimum libertas», λατινικά σημαίνει «ελευθερία συνολικά». Μια άλλη εικόνα ήταν μια selfie του Belvin που στέκεται στην ταβέρνα Buckman στη Βοστώνη, με λεζάντα "σε διακοπές στη Μασαχουσέτη".

"Ο Wray ξεφύσηξε αγρια όταν είδε το προφίλ", είπε ο πληροφοριοδότης. «Νόμιζε ότι ο Γκάρι Μπέλβιν άφησε το Γραφείο για να ενταχθεί στα Λευκα Καπέλα και ήθελε να τον τιμωρησει άσχημα».

Ο Wray έμαθε σε ποιο ξενοδοχείο διέμενε ο Belvin και συγκέντρωσε μέλη της πρόσφατα εκπαιδευμένης ομάδας εργασίας του για να τον κρατήσουν και να τον ανακρίνουν. Κυκλοφόρησε τη φωτογραφία του Μπέλβιν μεταξύ της ειδικής ομάδας, προειδοποιώντας τους ότι ο Μπέλβιν ήταν πιθανότατα οπλισμένος και εξαιρετικά επικίνδυνος και εξουσιοδότησε οτι αν χρειαστει να του ριξουν στο ψαχνο.

Στις 4 Απριλίου, πράκτορες του FBI και τα Μαύρα Καπέλα εισέβαλαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Βοστώνη και χτύπησαν τον μοναδικό πελατη, έναν άντρα από την Καυκάσια ηλικία, στα 30 του προκαλώντας τον να πέσει στο πάτωμα. Έδεσαν χειροπέδες στον άνδρα, τον έσυραν στο μπάνιο και τον έδεσαν σε μια καρέκλα. Ο επικεφαλης του εκανε εικονικο πνιγμο, φαινομενικά για να πνίξει τον άντρα αν αρνιόταν να συνεργαστεί. Κανένας από τους πράκτορες δεν φαινόταν να συνειδητοποιεί ότι είχε μπει σε λάθος δωμάτιο και είχε υποτάξει το λάθος άτομο. Τον ανέκριναν για 30 λεπτά, απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσουν αν δεν κατονομάσει όλους τους «5η στηλη». Μόνο μετά από 45 λεπτά έλεγξαν την ταυτότητα του άνδρα και κατάλαβαν το κραυγαλέο λάθος τους.

«Ο τύπος ήταν πιλότος αεροπορικής εταιρείας σε αναπαυση. Αυτοί οι ανόητοι είχαν τη φωτογραφία του Μπέλβιν, αλλά μπερδεψαν έναν λευκό με έναν μαύρο άντρα. Αποτελούν περισσότερο κίνδυνο για τον εαυτό τους παρά για εμάς. Ο Μπέλβιν δεν ήταν καν στο ξενοδοχείο όταν έκαναν έφοδο. Ο Μπέλβιν δεν έχει καν δεσμούς με την «5η στήλη» ή τα Λευκά Καπέλα», είπε ο πληροφοριοδότης.

Όταν η είδηση της αποτυχημένης επιδρομής δημοσιοποιήθηκε, το FBI και το Υπουργείο Άμυνας επινόησαν μια ιστορία που συσκότιζαν το πραγματικό γεγονός. Ομοσπονδιακοί πράκτορες και στρατιωτικό προσωπικό, είπαν, εκτελούσαν εκπαιδευτική άσκηση σε ξενοδοχείο της Βοστώνης και ανέκριναν έναν ανυποψίαστο πολίτη αφού μπήκαν κατά λάθος σε λάθος δωμάτιο.

«Είναι τρομακτικό ότι οι άνθρωποι του Wray και τα στρατιωτικά μαύρα καπέλα ένωσαν τις δυνάμεις τους. Εάν συνεννοηθούν, θα μπορούσαν να αποτελέσουν πραγματική απειλή. Η «5η στήλη» είναι ασφαλής τώρα και στοχεύουμε να τη διατηρήσουμε έτσι», είπε ο πληροφοριοδότης. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ





Σχόλια

  1. ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΑΤΥΡΙΚΟ .
    Ε ΡΕ ,ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ......Ε ,ΡΕ ..........
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις