Οι Μπολσεβίκοι που κατέλαβαν τη Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τον Χριστιανισμό.


Στη Σοβιετική Ένωση, χρησιμοποιήθηκαν πενταετή σχέδια κατά τη διάρκεια του κομμουνισμού.

Και έτσι ακριβώς λειτουργεί η Ευρωπαϊκή Κομμουνιστική Ένωση που επεξεργάζεται δεκαετή σχέδια για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό που σχεδόν κανείς δεν βλέπει είναι ότι κατρακυλάμε σε ένα κομμουνιστικό υπερκράτος που θα μας ελέγχει απόλυτα.

Βήμα-βήμα, τραβάει περισσότερη εξουσία η καλή Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συμπεριφέρεται όλο και περισσότερο σαν το Πολιτικό Γραφείο στην εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.

Το πολιτικό γραφείο (συντομογραφία του πολιτικού γραφείου) είναι το εκτελεστικό όργανο πολλών κομμουνιστικών κομμάτων. Σε χώρες με μαρξιστική-λενινιστική ιδεολογία, τα κομμουνιστικά κόμματα έβλεπαν τους εαυτούς τους ως την «πρωτοπορία του λαού». Σύμφωνα με αυτούς, όχι το κοινοβούλιο, αλλά το κόμμα πρέπει να έχει την εξουσία και αυτή η εξουσία συνήθως συγκεντρώνεται στο πολιτικό γραφείο. Το άσχημο είναι ότι σήμερα όλα τα κόμματα ενεργούν σαν ένα κόμμα αποδείχνοντας το πραγματικό τους σχέδιο: τον απόλυτο έλεγχο των λαών.

Όχι μόνο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μοιάζει με το Πολιτικό Γραφείο σαν δύο σταγόνες νερό, αλλά χρησιμοποιεί επίσης την ίδια στρατηγική.

Στη Σοβιετική Ένωση υπήρχαν πενταετή σχέδια με στόχους που έπρεπε να επιτευχθούν ανεξάρτητα από το τι θα συνέβαινε.


Το λεγόμενο πενταετές σχέδιο είναι ένα οικονομικό σχέδιο που εισήχθη για πρώτη φορά την 1η Οκτωβρίου 1928 από τον Ρώσο δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν. Τα πενταετή σχέδια περιείχαν οικονομικούς στόχους που έπρεπε να επιτευχθούν εντός πέντε ετών και σχετίζονται με τη γεωργία και τη βιομηχανία. Τα πενταετή σχέδια ήταν μέρος της κομμουνιστικής σχεδιασμένης οικονομίας, στην οποία η οικονομία ελεγχόταν από τα πάνω από την πολιτική ηγεσία.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται με δεκαετή σχέδια, στα οποία πρέπει να επιτευχθεί μια ολόκληρη σειρά στόχων έως το 2030, σύμφωνα με το τρέχον δεκαετές σχέδιο.

Στη Σοβιετική Ένωση χρησιμοποίησαν την οικονομία ως σημείο εκκίνησης, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή χρησιμοποιούν ως σημείο εκκίνησης το κλίμα και το περιβάλλον. Την πράσινη ανάπτυξη που βλέπουμε μετά τις πυρκαγιές στα δάση απο το ίδιο το βαθύ κομμουνιστικό, κράτος και την τοποθέτηση ανεμόμυλων. Προσέξτε τα βράδια αν είστε στην Αττική, τα φώτα τους, και πόσους ανεμόμυλους έχουν τοποθετήσει στην Εύβοια;

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παρουσιάσει το νέο δεκαετές σχέδιο στις αρχές του επόμενου έτους, το οποίο θα επεκταθεί έως το 2040.

Σημαντικές αλλαγές θα πρέπει να επέλθουν στις παραγωγικές διαδικασίες και στα πρότυπα κατανάλωσης, σύμφωνα με τις Βρυξέλλες. Αναμένεται οτι θέλουν να αυξήσουν σημαντικά τις πράσινες φιλοδοξίες τους καταστρέφοντας τα δάση.

Αυτό σημαίνει, όπως και στη Σοβιετική Ένωση, ότι ο εξαναγκασμός θα χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη αυτών των στόχων. Ότι οι προσωπικές ελευθερίες ανήκουν στο παρελθόν καθώς και η ιδιωτική ιδιοκτησία.

Ενα ταξίδι θα προορίζεται μόνο για τους υψηλόβαθμους ευρωπαίους αξιωματούχους και άλλους σημαντικούς λακέδες και ότι ο πολίτης θα είναι κλειδωμένος χωρίς περιουσία στη δική του Περιφέρεια. Τις πόλεις των 15 λεπτών.

Η ίδια η σέκτα που ευθύνεται για την εισαγωγή του κομμουνισμού στη Ρωσία είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή του κομμουνισμού στην Ευρώπη. Το όνομα τους είναι, “χαζάροι”.

Ακούστε την προειδοποίηση από ανθρώπους που ξέρουν για τι πράγμα μιλάνε όπως ο Ρώσος συγγραφέας Aleksandr Solzhenitsyn προτού να είναι πραγματικά πολύ αργά.

Το πρώτο μέρος της προειδοποίησής του έχει ως εξής:

Πρέπει να καταλάβετε ότι οι κορυφαίοι Μπολσεβίκοι που κατέλαβαν τη Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τον Χριστιανισμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο ΣΟΛΖΕΝΊΤΣΙΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΉΘΕΙΑ.

    ΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΤΩΝ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 2000 ΕΝΑΣ ΡΩΣΣΟΣ ΔΙΑΝΟΟΎΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΏΠΗ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΤΗΝ ΑΧΑΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ MODUS OPERANDI ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΟΜΟΙΌΤΥΠΟ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΟΠΑΓΙΔΑΣ.ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΑΔΙΑΦΌΡΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ,ΧΡΗΜΑ,ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ....

    ΑΝ ΒΑΡΙΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΝΤΙΖΑΙΝΕΡ ΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΓΙΑΠΩΝΙΚΟΥ Η ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΜΑΞΙ Η ΣΑΛΟΝΙ,Η ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΈΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ...ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ,ΤΟ ΕΒΓΑΖΕΣ ΚΙ ΕΒΑΖΕΣ ΝΕΟ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ,ΠΙΟ ΓΚΑΤΖΕΤ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΆΤΖΕΤ ΣΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΤΟΤΕ...ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΝΑΝΕ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ...

    ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΩΣΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΛΕΟΝ...

    ΚΑΤ'ΑΡΧΆΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΝΤΟΜΠΡΑ,ΓΝΗΣΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΡΟΣΔΙΌΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΡΑΧΕΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΣΎΝΘΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΡΧΑΙΟ ΤΑΡΤΑΡΙΚΟ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ.

    ΤΑ ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ ΤΟΥΣ...
    ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΡΩΣΣΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ;Η ΜΕΛΩΔΙΑ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ,Η ΒΑΘΕ
    ΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ,Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΝΑΣΑ ΖΕΜΛΥΑ" ΤΗΝ "ΓΗ ΜΑΣ" ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔ
    ΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΤΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ...ΒΛΕΠΩ ΤΑΙ
    ΝΙΕΣ 2ου ΠΠ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ "LEGEND OF KOLOVRAT" ,ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΡΦΑΝΑ,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΑΠΟ ΙΔΡΥΜΑΤΑ/ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΊΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΌΦΙΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!


    ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΤΟΝ ΡΩΣΣΟ,Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ,Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΥ,Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΑΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΜΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΡΟΣΛΑΒ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΝΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙΜΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΩΣΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΦΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΝΓΚΔΙ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΙΣΧΎ ΤΩΝ ΒΑΡΑΓΓΩΝ ΡΩΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΡΩΣΣΟ Η ΡΩΣΣΙΔΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ/ΣΤΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ Η ΠΑΤΡΙΣ,Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΡΩΣΣΟΥΣ ΚΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΛΛΑ ΕΊΚΟΣΙ ΔΎΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ=ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΛΑΝΤ.ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΆΡΑΓΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΏΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ JESUITS,ΒΛΕΠΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΜΑΚΡΟΝ,ΣΟΥΛΤΣ,κλπ.ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΡΙΜΠΕΤΡΟΠ/ΜΟΛΟΤΟΦ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ΕΣΤΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΥΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΤΩΝ ΝΑΖΙΣΜΟΥ- ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΎ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΑΛΙΝ,ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙΝΟ ΠΟΛΩΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΖΕ "ΤΑΒΛΙ" O WLODIMIR LEDOCHOWSKI.

    KAI ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ "ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ" ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΝ,ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΠΙ ΓΗΣ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΦΥΛΗ ΝΤΥΜΕΝΗ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΈΝΗ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο ΑΡΧΙΣΤΡΆΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙΜΟ ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.











    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΑΣ ΡΩΣΣΟΣ ΔΙΑΝΟΟΎΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ.
    ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΧΕΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ,ΧΡΗΜΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΕΓΙΝΕ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.
    ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΜΕΛΕΤΩ

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΚΟΙΤΏΝΤΑΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ.
    ΚΑΤ'ΑΡΧΆΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΛΗΘΙΝΗ,ΤΡΑΧΕΙΑ,ΔΙΚΑΙΗ,ΠΟΛΕΜΙΚΗ,ΕΥΗΧΗ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΡΩΣ.
    Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ;ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΝΑΣΑ ΖΕΜΛΥΑ"= "ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΣΕ ΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ.

    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ "ΓΙΑΓΚΟΝΤΑ" ΚΙ ΕΧΑΣΑΝ 60.5 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΩΝ ΠΟΛΈΜΩΝ, ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΖΑΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΙΗΣΟΥΙΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΧΙΤΛΕΡ,ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ.
    ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ-ΜΟΛΌΤΟΦ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΕ ΑΜΦΌΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.ΟΤΑΝ ΑΝΤΕΛΉΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡ-ΣΤΑΛΙΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΩΝΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑ WLODIMIR LEDOCHOWSKI TON ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ!

    ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΡΡΟΉ ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΧΙΣΤΡΆΤΗΓΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΆΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΉΛ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ...ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ.

    ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ;ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ,ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ ΤΩΝ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ-ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ.

    ΑΠΛΟ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΈΛΕΣΗ ΕΡΓΟΝ ΕΤΣΙ;

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O όρος antisemitic/antisemitism εισήχθη για πρώτη φορά το 1860 από τον εβραίο Μuric Shcneider για να κλείνουν τα στόματα όσων τολμούσαν να έκθέτουν τα εβραικά εγκλήματα.
    Για πρώτη φορά το 1917 ο Lenin και ο Trotsky πέρασαν και τον νόμο (Antisemitic Act) ποινικοποιόντας όποιαδήποτε κριτική η έστω και αναφορά στην εγκληματική τους συμπεριφορά. Ακόμη κι ένα αστείο/ανεκδοτο για τους εβραίους θεωρείτο ως έγκλημα μίσους και τιμωρείτο μέχρι και 10 χρόνια φυλάκισης. (Δείτε το βίντεο μετα το 1:50)
    Το ίδιο κάνει και ο γνωστός "ανερχόμενος αστέρας" στην Φρόριδα..... ακούστε και κρατηθείτε, όπως και στις περισσότερες Πολιτείες άλλωστε.
    Αυτή είναι η εβραική τους φιλοσοφία, όπως ακριβως την περιγράφει ο ομιλών μετά το 5:30 του βίντεο που ακολουθεί.

    https://odysee.com/@Hate_Speech:3/IN-FLORIDA-TRUTH-WILL-BECOME-A-FELONY-HATE-CRIME:a

    Είναι ελεύθεροι μιας και διαλεκτα παιδιά του μοναδικού "θεού" να διαπράττουν πάσης φύσεως φρικιαστικά εγκλήματα, οι εξουσίες να τους προστατεύουν με νομοθεσίες και οι λαοί να τους ευλογούν με παραινέσεις και φοβέρες των θρησκευτικών ιερατείων.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις