Οι ηγέτες του διαβόητου τάγματος Tornado


Οι ηγέτες του διαβόητου τάγματος Tornado, που κάποτε καταδικάστηκαν από τους Ουκρανούς αξιωματούχους και φυλακίστηκαν για σαδιστικά βασανιστήρια και βιασμό ανηλίκων, είναι ελεύθεροι υπό τις διαταγές του Volodymyr Zelensky.

Αφού απαγόρευσε σχεδόν το σύνολο της πολιτικής του αντιπολίτευσης, δημοσίευσε μια μαύρη λίστα ξένων δημοσιογράφων και ακαδημαϊκών που κατηγορούνται ότι προωθούν τη "ρωσική προπαγάνδα" και πέρασε έναν νόμο που εξαιρεί το 70% των Ουκρανών από την προστασία στους χώρους εργασίας, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι απελευθέρωσε από τη φυλακή φασίστες μαχητές που καταδικάστηκαν για μερικά από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα που έχει δει η χώρα μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των ουκρανικών μέσων ενημέρωσης της 11ης Ιουλίου, ο Ρουσλάν Ονισένκο, διοικητής του διαλυμένου πλέον τάγματος Tornado, απελευθερώθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου του προέδρου Ζελένσκι για την απελευθέρωση κρατουμένων με πολεμική εμπειρία. Μαζί με την ακλόνητη προσήλωσή του στον φασισμό, ο Ονισένκο είναι γνωστός ως ψυχοπαθής σαδιστής που είχε εμπλακεί σε σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά, βάναυσα βασανιστήρια κρατουμένων και δολοφονίες. 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις