Η DNI AVRIL HAINES ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΙΑ....!!!

 

Η Διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Avril Haines

τραυματίστηκε από πυροβολισμό στο χέρι της Τρίτης το πρωί, όταν οι ερευνητές της JAG έφτασαν στο σπίτι της στο Μέριλαντ με στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που κατηγορούσε την "κουμπάρα" του Deep State για προδοσία και δολοφονία, σύμφωνα με πηγές του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των ΗΠΑ.


Περίπου στις 9:15 π.μ., δύο πράκτορες της JAG με πολιτικά ρούχα χτύπησαν την εξώπορτα του πολυτελούς κτήματος του Haines στο Chevy Chase του Μέριλαντ, μια εύπορη κοινότητα που ειναι και το "σπίτι" αμέτρητων πράκτορων του Deep State. Πηγές είπαν ότι η JAG είχε επιτηρήσει την κατοικία, διαπίστωσε ότι η Haines ζούσε μόνη,ειχε χωρισει από τον σύζυγό της David Davighi, και δεν βρήκε στοιχεία ότι είχε προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια. Έτσι, η JAG την θεώρησε στόχο «χαμηλού κινδύνου». Οι συλλήψεις υψηλού κινδύνου έχουν γίνει στο παρελθόν από Πεζοναύτες, Ειδικές Δυνάμεις, Navy Seals, ακόμη και Delta Force. Ωστόσο, η JAG είχε κατά καιρούς συλλάβει τους Deep Staters χωρίς να ζητήσει βοήθεια από την κοινότητα των ειδικών επιχειρήσεων.

Όταν άνοιξε την εξώπορτά της, η Χέινς φέρεται να μουρμούρισε: «Ωχ σκατά!» και άρπαξε ένα πιστόλι από ένα τραπέζι . Πριν προλάβει να χρησιμοποιησει το όπλο, ένας αξιωματικός της JAG προλαβε και με μια κινηση, ατπαξε το χερι της Χέινς αναγκάζοντάς την να ριξει το όπλο της στο εδαφος. Δεν πρόβαλε άλλη αντίσταση. Μεταφέρθηκε σε ένα «κέντρο επεξεργασίας» όπου, έχοντας αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός της, θα παραμείνει μέχρι να αποσταλεί στο Γκουαντάναμο για στρατιωτικό δικαστήριο.

Οι πηγές μας δεν αποκάλυψαν το εύρος των αποδεικτικών στοιχείων της JAG, αλλά είπαν ότι η JAG έχει αδιάσειστες αποδείξεις ότι ο Haines «διέταξε την εκτέλεση» αρκετών αμάχων μεταξύ 2013-2022.


Η Haines δεν ήταν νέα στη σκηνή του Deep State. Προηγουμένως υπηρέτησε ως Αναπληρώτρια Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας και Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) στην κυβέρνηση Ομπάμα.

Η ιστοσελιδα θα παρέχει πρόσθετες πληροφορίες μόλις γίνουν διαθέσιμες. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....


















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΕΕ ΜΕ ΤΑΛΛΑ ΚΡΆΤΗ-ΧΩΡΕΣ
    ΔΕΝ ΛΈΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΑ

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις