Στρατηγός Μπέργκερ στην Κίνα: «Πυροβολήστε την Πελόσι!»

 

Ο Στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ έδωσε

ένα ωμό μήνυμα ως απάντηση στην απειλή της Κίνας να αναχαιτίσει και να καταρρίψει το αεροπλάνο της Νάνσι Πελόζι εάν εισέλθει στον εναέριο χώρο της Ταϊβάν, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού.

Πηγή που γνωρίζει την κατάσταση είπε ότι ο στρατηγός Μπέργκερ παρέδωσε το μήνυμα στον ομόλογό του στη ΛΔΚ, στρατηγό Φαν Τσανγκλόνγκ, κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας το βράδυ του Σαββάτου στην οποία ο Τσάνγκλονγκ τον εκλιπαρούσε να εμποδίσει το ταξίδι της Πελόζι στο εξωτερικό. Ο Changlong είπε ότι η απειλή των κινεζικών κρατικών μέσων ενημέρωσης να εξαλείψουν οποιοδήποτε αεροπλάνο που μετέφερε την Pelosi δεν ήταν υπερβολική.

«Δεν την ελέγχουμε, είναι προδότης. Θέλετε να την καταρρίψετε, τοτε να την καταρρίψετε», είπε αυστηρά ο στρατηγός Μπέργκερ. «Αν δεν τη θέλετε εκεί, καλέστε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Οχι εμενα."

Όμως, τόσο ο Σι Τζινπίνγκ όσο και οι ανώτεροι αξιωματούχοι του PLA είχαν ήδη πραγματοποιήσει εξαντλητικές, μη παραγωγικές συνομιλίες με το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν, του οποίου τα διφορούμενα μηνύματα προκαλούν απλώς σύγχυση στο κοινό σχετικά με το πώς αισθάνεται για το πιθανό ταξίδι της Πελόζι στην Ταϊβάν. Την περασμένη εβδομάδα, ανώτερα μέλη της κυνερνησης του Μπάιντεν αποθάρρυναν μια στάση στην Ταϊπέι. Ωστόσο, ο συντονιστής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για τις στρατηγικές επικοινωνίες Τζον Κίρμπι δήλωσε τη Δευτέρα ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν θα στηρίξει την Πελόζι σε ένα ταξίδι στην Ταϊβάν.

Σε απάντηση, ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Zhao Lijian είπε: «Είμαστε δίπλα. Η παρουσία της Nancy Pelosi στην Ταϊβάν θα μπορούσε να θεωρηθεί πράξη πολέμου».

Και αυτός, πιστεύουν τα Λευκα Καπελα μπορεί να είναι ο απώτερος στόχος του καθεστώτος.

Ιστορικά, ο πόλεμος ωφελεί αντιδημοφιλείς προέδρους, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα. Όταν ο George H.W. Ο Μπους ξεκίνησε τον Πόλεμο του Κόλπου, φαινομενικά για να απωθήσει το Ιράκ από το Κουβέιτ, είδε μια άμεση —αν και βραχύβια— αύξηση στη δημοτικότητα. Το γόητρο του γιου του εκτινάχθηκε για λίγο μετά τις εισβολές στο Αφγανιστάν και το Ιράκ. Η αποτυχημένη επιχείρηση του Κλίντον για τη σύλληψη ή τη δολοφονία του Μοχάμεντ Φάρα Αϊντίντ στο Μογκαντίσου βοήθησε την κατακόρυφη πτώση του αριθμού των δημοσκοπήσεων στις αρχές της προεδρίας του. Ομοίως, η παράνομη προσπάθεια του Ομπάμα να ανατρέψει τον Λίβυο Πρόεδρο Μουαμάρ Καντάφι έτυχε δημόσιας αναγνώρισης. Σε όλες τις περιπτώσεις, αυτοί οι λεγόμενοι πρόεδροι γνώρισαν μια εφήμερη μη κομματική ώθηση 10 έως 25 μονάδων.

Το συμπέρασμα φαίνεται ξεκάθαρο: οι πολίτες συσπειρώνονται πίσω από τους ηγέτες σε περιόδους σύγκρουσης.

Το καθεστώς Μπάιντεν ελπίζει ότι το προβάδισμα θα το έχει γρήγορα.

Οι αριθμοί των δημοσκοπήσεων του Μπάιντεν —ή των υποστηρικτών του— μειώνονται κατακόρυφα κάθε μέρα από τις κλεμμένες προεδρικές εκλογές του 2020. Είναι ο πιο απεχθής ηγέτης —αν και ψεύτικος— στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι χειριστές του μπορεί να ελπίζουν ότι ο πόλεμος - ο οποίος συνήθως ενισχύει μια αποτυχημένη οικονομία - θα μπορούσε να γυρίσει το ρεύμα προς όφελος των Δημοκρατικών.

«Ο στρατηγός Μπέργκερ και το συμβούλιο του σκέφτηκαν σοβαρά. Εάν το Deep State προσπαθεί να πυροδοτήσει παγκόσμια σύγκρουση, διατρέχει τεράστιο ρίσκο, ένα ρίσκο που επίσης θέτει τα Λευκα Καπελα σε μια επισφαλή κατάσταση. Το Deep State δεν έχει πρόσβαση στους κωδικούς πυρηνικής εκτόξευσης, αλλά έχει την ικανότητα, την υποστήριξη αρκετών προδότων στρατιωτικών διοικητών για να ξεκινήσει έναν συμβατικό πόλεμο. Δεν έχουμε κανένα τρόπο να γνωρίζουμε εάν η Κίνα θα τηρήσει το συμβατικό πολεμο. Στο τέλος, έχουμε καθήκον να υπερασπιστούμε αυτή τη χώρα - που σημαίνει ότι αν εκτοξευαν πυρηνικα, θα έπρεπε να ανταποδώσουμε. Θεέ μου, ελπίζω να μην φτάσει σε αυτό. Φανταστείτε έναν πυρηνικό πόλεμο για τη Νάνσυ Πελόζι. Πόσο τρελό είναι αυτό. Ο στρατηγός τη μισεί με πάθος», είπε η πηγή μας.

Η Πελόζι και ο στρατηγός Μπέργκερ δεν είναι ακριβώς ξένοι μεταξύ τους και η εχθρότητά τους είναι θρυλική: τον Ιανουάριο του 2021, λίγο πριν ορκιστεί παράνομα ο Μπάιντεν από τον προδότη Τζον Ρόμπερτς, ο Πελόζι ζήτησε από τον στρατηγό Μπέργκερ οι πεζοναύτες του να διασφαλίσουν την ορκωμοσία του Μπάιντεν. στην οποία ο στρατηγός απάντησε: «Δεν δουλεύουμε για εσάς».

Στη συνέχεια, Λευκα Καπελα τον Μάιο του 2021 προσπάθησαν να συλλάβουν την Pelosi με την κατηγορία της προδοσίας, αλλά το άτομο που έπιασαν ήταν ένας απατεώνας που φορούσε μάσκα Nancy Pelosi.

Τα Λευκα Καπελα, στην πραγματικότητα, υποψιάζονται ότι η πραγματική Nancy Pelosi είναι είτε κρυμμένη σε ένα ξενοδοχείο είτε σ ενα καταφύγιο Deep State.

«Για οποιονδήποτε λόγο, το Deep State την αγαπά, αισθάνεται ότι είναι επιτακτική για τους στόχους τους. Είναι εξαιρετικά απίθανο να τη ρισκάρουν. Γνωρίζουμε ότι έχει πολλους σωσιες. Είναι πιο πιθανό ότι μία από αυτές τις "διπλές" εκτελεί τα διπλωματικά της καθήκοντα. Η κυβέρνηση της Ταϊβάν δεν είναι αρκετά εξοικειωμένη μαζί της για να δει τη διαφορά», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις