Ο πόλεμος για τον πλανήτη γη θα οδηγήσει σε μια νέα "Κάμβρια εκρηξη"

 

Ειδοποίηση για τους αναγνώστες:

Οι επόμενες τρεις αναφορές θα είναι προεγγραφές, ώστε να μπορώ να κάνω την ετήσια ψηφιακή μου αποτοξίνωση στον Καναδά. Εκτός από κάποια απροσδόκητα γεγονότα του μαύρου κύκνου, οι τακτικές αναφορές θα συνεχιστούν στις 22 Αυγούστου. Η κατανόηση και η υποστήριξή σας εκτιμάται.

Μερικές φορές είναι σημαντικό να κάνουμε ένα βήμα πίσω από τον καθημερινό αγώνα για τον πλανήτη γη και να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Εδώ τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα. Ο πλανήτης γη κατευθύνεται για κάποιου είδους εκδήλωση τύπου έκρηξης της Κάμβριας και σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να αποτρέψουν αυτό να συμβεί. Με άλλα λόγια, έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ πιο σημαντικό από έναν απλό πολιτικό αγώνα του 21ου αιώνα.

Για να καταλάβουμε τι διακυβεύεται, ας δούμε ξανά την έκρηξη της Κάμβριας. Για περίπου 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια, η ζωή στη γη ήταν μικροσκοπικής κλίμακας. Αυτό που θα μπορούσαμε να δούμε με γυμνό μάτι θα ήταν μονοκυττεροι οργανισμοι ή ίσως ιχνη από φύκια. Τότε ξαφνικά, περίπου 530 εκατομμύρια χρόνια πριν, η μακρο-ζωή εξερράγη. Οι ωκεανοί ήταν γεμάτοι με μια εκθαμβωτική ποικιλία μορφών ζωής που ήταν τρισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερες από οτιδήποτε υπήρχε πριν. Ήταν το εξελικτικό ισοδύναμο μιας μεγάλης έκρηξης. 


Τώρα αντιμετωπίζουμε ένα παρόμοιο είδος εξελικτικής μεγάλης έκρηξης. Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι έχουν μάθει πώς να ελέγχουν και να διοχετεύουν τη δύναμη της ζωής. Τώρα έχουμε την τεχνολογία να χρησιμοποιήσουμε τα βασικά γενετικά δομικά στοιχεία της ζωής για να δημιουργήσουμε νέες μορφές ζωής. Είμαστε επίσης κοντά στην επίτευξη της αθανασίας και των υπερδυνάμεων.

Για παράδειγμα, μπορούμε τώρα να πάρουμε ένα συνηθισμένο κοτόπουλο και να το μετατρέψουμε σε ένα πλάσμα σαν T Rex που ζυγίζει πολλούς τόνους με λίγες μόνο γενετικές τροποποιήσεις. Το αν θέλουμε ή όχι να δημιουργήσουμε καταφύγια κυνηγιού γεμάτα με μεταλλαγμένα κοτόπουλα T rex είναι ένα άλλο ερώτημα. Το θέμα είναι ότι τώρα έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τέτοια πράγματα.

https://www.science.org/content/article/mutant-chickens-grow-teeth

https://www.theguardian.com/science/2000/jul/31/genetics.internationalnews

Μπορούμε επίσης να αλλάξουμε τα δικά μας γονίδια ώστε να έχουμε τη δύναμη ενός μυρμηγκιού, τα μάτια ενός αετού, ραντάρ σαν νυχτερίδες, σόναρ σαν δελφίνια, ηλεκτροαισθητήρες από χέλια κ.λπ. Μπορούμε επίσης να γίνουμε ουσιαστικά αθάνατοι. Έτσι, όλοι θα μπορούσαμε να γίνουμε αθάνατα υπερ-όντα. Αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία, τώρα είναι πραγματικά δυνατό. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε μια ανοιχτή συζήτηση για το τι πρέπει να κάνουμε για αυτόν τον νέο θεό σαν δύναμη που έχουμε. Τουλάχιστον, πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαμε να ζήσουμε πολύ περισσότερο από ό,τι τώρα.

Το τυπικό επιχείρημα που ακούμε κατά της αθανασίας είναι ότι «ο πλανήτης θα γέμιζε υπερβολικά. Αυτό είναι ψέμα. Πρώτα απ 'όλα, επί του παρόντος, αν δίναμε σε κάθε άτομο μια φάρμα διαβίωσης κινέζικου στυλ, θα μπορούσαμε να χωρέσουμε ολόκληρο τον πληθυσμό της γης στην Πολιτεία του Τέξας. Επίσης, με την ενεργειακή τεχνολογία που έχει καταπιεστεί, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ολόκληρα νέα οικοσυστήματα στις ερήμους, στις παγωμένες ερημιές και στο υπόγειο. Δεν χρειάζεται καν να επικαλεστούμε την «δωρεάν ενέργεια». Αυτό μπορεί να γίνει με υδρογόνο που λαμβάνεται από νερό χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια, για παράδειγμα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε πολλές φορές περισσότερους ανθρώπους -ζώντας σε αρμονία με τη φύση- από ό,τι έχουμε τώρα, ακόμα κι αν μας εμποδίσουν να αποικίσουμε το διάστημα

Ωστόσο, κάτι, ή κάποιος, προσπαθεί να αποτρέψει αυτό από το να συμβεί. Όταν κοιτάμε τι μας συνέβη, ειδικά στη Δύση, τα τελευταία δύο χρόνια, μπορούμε να δούμε ότι μια ισχυρή ομάδα προσπαθεί να αλλάξει τα γονίδιά μας με εμβόλια που έχουν σχεδιαστεί για να μας μετατρέψουν σε εξημερωμένα ζώα. Όπως είχε καυχηθεί κάποτε ο Χένρι Κίσινγκερ: «Στο μέλλον θα είναι τόσο αδύνατο για τους απλούς ανθρώπους να επαναστατήσουν εναντίον μας όσο είναι για ένα πρόβατο να επαναστατήσει εναντίον ενός αγρότη». Παλεύουμε ενάντια σε μια φυλετική ομάδα που θέλει να μονοπωλήσει την ικανότητα να γίνει υπεράνθρωπος. Θέλουν οι υπόλοιποι να έχουμε σύντομες, αδαείς ζωές αναπόδραστης και μόνιμης σκλαβιάς.

Με άλλα λόγια, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε σταυροδρόμι. 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις