ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 03/08/22


H Gazprom πάγωσε μεταφορικά για την ώρα τις αγορές ενέργειας και την ΕΕ ανακοινώνοντας πως η παράδοση του αεριοστροβίλου στη Ρωσία (για την λειτουργία του αγωγού) είναι «αδύνατη» λόγω των κυρώσεων του Καναδά, της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου… Συγκεκριμένα και με πολύ νόημα αναφέρει: «Οι ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ κυρώσεις του Καναδά, της ΕΕ και του ΗΒ και η ασταθής τρέχουσα κατάσταση με τις ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 073 ΣΤΗΝ Portovaya ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ». ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ Η GAZPROM; ΠΩΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ, ΚΑΘΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ… ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎Disclose.tv GPש August 3 Gazprom The sanctions regimes of Canada, the EU, the UK and the inconsistency of the current situation with the current contractual obligations on the part of Siemens make the delivery of the 073 engine to the Portovaya CS impossible. 2.9K 16:51 JUST IN Gazprom: Gas turbine delivery to Russia is "impossible" due to Canada, EU, and UK sanctions. @disclosetv 408 43 27 22 5 7:24PM‎"‎
 
>>Ο πρόεδρος Τραμπ συναντήθηκε χθες με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν. Σε ανακοίνωση
του μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ορμπάν δείχνοντας χαρακτηριστικά πόσο σημαντικός παίχτης είναι λέγοντας «ελάχιστοι άνθρωποι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τόσα πολλά για το τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα». Ο ΟΡΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ ΕΕ (ΚΑΜΠΑΛ). Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΕ. Ο ΟΡΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.. ΑΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ; ΤΩΡΑ, ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΓΕΤΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;; ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ; ΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Donald J. Trump @realDonaldTrump TRUTH. Great spending time with my friend, Viktor Orbán, the Prime Minister of Hungary. We discussed many interesting topics-few people know as much about what is going on in the world today. We were also celebrating his great electoral victory in April."
 
>>Ο Μπάιντεν ακόμα θετικός με κ0ρώνα και βηχαλάκι… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Insider Paper JUST IN Biden remains COVID-19 positive, still experiencing occasional cough, will continue strict isolation: Physician Follow @insiderpaper 80 28 8243 7:01PM"
 
>>Ακόμα ένα μέτωπο αναζωπυρώνει… Οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν διεξήγαγαν στρατιωτική επιχείρηση εναντίον πολιτοφυλακών του Ναγκόρνο-Καραμπάχ (αμφισβητούμενη περιοχή με την Αρμενία) που προσπάθησαν να «εγκαταστήσουν νέες θέσεις μάχης» στην περιοχή, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας την Τετάρτη και επιβεβαίωσε τον θάνατο τουλάχιστον δύο στρατιωτών σε επίθεση του Αζερμπαϊτζάν, προσθέτοντας ότι άλλοι 14 στρατιώτες τραυματίστηκαν. Η Ρωσία που έχει παρατηρητές στην περιοχή κατηγορεί το Αζερμπαϊτζάν πως έσπασε την εκεχειρία που είχε επιτευχθεί. Επίσης, ΚΑΙ το Ιράν μετακινεί στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ. ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Η Πελόζι χαιρέτησε τους Ταϊβανέζους και έφυγε από την Ταϊβάν, αφήνοντας πίσω της μια οργισμένη Κίνα, η οποία έχει μεταφέρει πολύ μεγάλες δυνάμεις στις ακτές απέναντι από την Ταιβάν και έχει ξεκινήσει ασκήσεις που κυκλώνουν όλο το νησί. Στις ασκήσεις που ξεκίνησαν στα ανοικτά των ακτών της Ταϊβάν, η Κίνα θα χρησιμοποιήσει πυροβολικό μεγάλου βεληνεκούς και [[[θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά]]] τον υπερηχητικό πύραυλο DF-17 (ΦΟΝΕΑΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΛΟ0, αναφέρουν οι Global Times. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πύραυλοι θα πετάξουν πάνω από την Ταϊβάν για πρώτη φορά και οι κινεζικές δυνάμεις θα εισέλθουν σε μια περιοχή εντός 12 ναυτικών μιλίων από το νησί. ΠΡΟΒΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>>Μετά από αποχώρηση της Πελόζι, ο Υπεξ της Κίνας προετοίμασε με δηλώσεις του τι ακολουθεί: «"Αυτή (η επίσκεψη της Πελόζι στην περιοχή της Ταϊβάν) είναι μια καθαρή φάρσα. Υπό το πρόσχημα της "δημοκρατίας", οι ΗΠΑ παραβιάζουν την κυριαρχία της Κίνας. [[[Αυτοί που παίζουν με τη φωτιά δεν θα έχουν καλό τέλος και όσοι προσβάλλουν την Κίνα πρέπει να τιμωρηθούν]]]».
Επίσης επισήμανε χαρακτηριστικά: «η επανένωση της Κίνας με την Ταϊβάν αποτελεί ιστορικό αναπόφευκτο».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Intel Slava Chinese Foreign Minister called the reunification of China with Taiwan ahistoricl inevitability o 67K 10:36AM"
 
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΧΘΕΣ, Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Η ΚΙΝΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ…
 
>>Πάλι σήμερα θα κλείσω με τον αγαπητό αδερφό LOOP, ο οποίος φρόντισε για ακόμα μια φορά να μας δώσει ένα υπέροχο μήνυμα:
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "LOOP Forwarded from ENJOY THIS MOMENT OF GRACE BECAUSE IT WILL LAST LITTLE, THEN THE CHANGE BEGINS. BLOCKING OF COMMUNICATIONS BEFORE THE CHANGE. KEEP READY. 2317 5:44AM P pinned "YOU WILL FIND US..." LOOP Forwarded from LOOP WHAT YOU WILL SEE YOUR EYES HAVE NEVER SEEN. 2644 5:49AM" από το Twitter
 
«[ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ, ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ.
 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ].
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, νερό και ωκεανός
 
[ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΙ].»
[[[ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ]]] ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΎΠΟΠΤΟ?

    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ:ΟΤΙ ΦΟΡΆΝΕ ΜΑΣΚΑ ΟΙ ΚΙΟΥΝΕΖΟΙ

    ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΩΡΑΊΑ ΠΡΆΜΑΤΑ ΑΥΤΑ

    Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΣ ΔΕΊΞΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΆΘΟΣ 🤔

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις