Η CIA ΕΚΡΥΒΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΟΝ AL ZAWAHIRI....!!!

 

Οι χειριστές του Μπάιντεν,

Άντονι Μπλίνκεν, Αλεχάντρο Μαγιόρκας και ο διευθυντής της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς, ήλπιζαν σε μια εκδήλωση (ή σειρά εκδηλώσεων) που θα ενίσχυε την απελπιστικά φτωχή δημοτικότητα του καθεστώτος, ακόμη και μεταξύ των Δημοκρατικών ψηφοφόρων του. Δημόσια επιδοκίμασαν, αλλά κρυφά επαίνεσαν την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου να ανατρέψει τον Roe εναντίον Wade, καθώς η λανθασμένη δημοσκόπησή τους προβλέπει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων των αμβλώσεων, τα οποία, πιστεύουν, θα τους βοηθήσουν στο μεσοπρόθεσμο και, ως αποτέλεσμα,στις προεδρικές εκλογές 2024.

Το κόστος του φυσικού αερίου μειώθηκε, αν και τεχνητά. Η cabal κατασκεύασε τον πληθωρισμό του Μπάιντεν και τον μειώνουν για να προσελκύσουν ενδιάμεσους ψήφους, ιδιαίτερα ανεξάρτητους.

 Σε μια προσπάθεια να προβάλει δύναμη και πιθανώς να πείσει τους συντηρητικούς να ψηφίσουν Μπλε, το καθεστώς αποφάσισε να παραλάβει έναν τρομοκράτη που ζούσε μια πολυτελή ζωή στην Καμπούλ. Τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης, που συνήθως περιφρονούν τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, επαίνεσαν τον Μπάιντεν καθώς εκφωνούσε μια νικητήρια ομιλία στην εθνική τηλεόραση. Ας μην ξεχνάμε ότι ο φιλελεύθερος ήρωας Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα διέταξε περισσότερες επιθέσεις με UAV και προκάλεσε περισσότερες παράπλευρες ζημιές από όλους τους άλλους προέδρους μαζί, γεγονός που το MSM παραβλέπει.

Δύο ημέρες μετά την απεργία, το MSNBC διακωμωδούσε το μεγαλείο του Μπάιντεν, ενώ ήταν αναμενόμενο να επιτεθεί στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, ο οποίος, σύμφωνα με την παρουσιάστρια ειδήσεων και περιουσιακό στοιχείο του Deep State, Ρέιτσελ Μάντκοου, είχε πολλές ευκαιρίες να εξοντώσει τον αλ-Ζαουαχίρι, αλλά επέλεξε να μην το κάνει επειδή «ο Τραμπ δεν αναγνώρισε το όνομα του αλ-Ζαουαχίρι».

Αυτή η δήλωση είναι απόλυτ σκουπίδια, είπαν πηγές από τα κεντρικά γραφεία του Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο και ένας πληροφοριοδότης της CIA.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ ρώτησε για τον αλ-Ζαουαχίρι πολλές φορές μεταξύ 2016-2020 και η CIA πάντα του έλεγε συγγνώμη που δεν μπορούμε να τον βρούμε», είπε μια πηγή της Mar-a-Lago.

Στην πραγματικότητα, ο Τραμπ είχε έρθει αντιμέτωπος με τον τότε διευθυντή της CIA Μάικλ Πομπέο σχετικά με το πού βρισκόταν ο αλ-Ζαουαχίρι και του είπαν: «Ειναι σε φυγή. Θα ψάξουμε κάθε σπηλιά και χαραμάδα στη Μέση Ανατολή μέχρι να τον βρούμε».

Αλλά φαινόταν μια δαπανηρή και άκαρπη αναζήτηση. μεταξύ 2002-2021 η CIA είχε ξοδέψει 2 δισεκατομμύρια δολάρια για να μην βρει τον αλ Ζαουαχίρι. Η υπηρεσία δεν χρειάστηκε να τον βρει, γιατί γνώριζε την τοποθεσία του τουλάχιστον από το 2003, είπε ένας πληροφοριοδότης της CIA.

«Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά ο al-Zawahiri ήταν ένα πλεονέκτημα της υπηρεσίας μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ίσως και πριν, δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Αλλά τον είχαμε πάντα. Νομίζεις ότι ξαφνικά τον βρήκαν από θαύμα να κάνει παρέα στην Καμπούλ; Όχι. Βρίσκεται εκεί πολύ καιρό, τόσο πριν όσο και μετά την αποτυχημένη αποχώρηση του Μπάιντεν. Η CIA τον έβαλε στην Καμπούλ, τον προστάτευσε και τον χρηματοδότησε», είπε.

Η ασφάλεια της CIA του Al-Zawahiri, πρόσθεσε, είχε ένα κόστος: ο al-Zawahiri είχε τροφοδοτήσει τη CIA με αξιόπιστες πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψη ή τη δολοφονία των δικών του τρομοκρατών.

«Ο λόγος που ο Τραμπ δεν ήξερε πού βρισκόταν ο αλ Ζαουαχίρι είναι ότι η CIA δεν ήθελε να το μάθει», είπε. «Η CIA μισεί τον Ντόναλντ Τραμπ».

Ερωτηθείς εάν ο Πομπέο μπορεί να απέκρυψε σκόπιμα ζωτικής σημασίας πληροφορίες από τον Πρόεδρο Τραμπ, η πηγή της CIA απάντησε διστακτικά: «Οι διευθυντές δεν είναι παντογνώστες, δεν ξέρουν όλα όσα συμβαίνουν. Περνούν το χρόνο τους σε ένα γραφείο διαβάζοντας αναφορές που ετοιμάζουν άλλοι για αυτούς. Επομένως, δεν μπορώ να δώσω οριστική απάντηση. Ένα σίγουρο είναι ότι θα μπορούσαμε να τον είχαμε χτυπήσει πριν από χρόνια. Η δολοφονία του τώρα είχε πολιτικά κίνητρα, αναμφίβολα. Ο Μπερνς ήξερε σίγουρα ότι βρισκόταν στην Καμπούλ και διέταξε το χτύπημα γιατί αυτό ήθελε το Deep State». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. ΕΧΩ ΚΙΑΛΛΟ 🤣 ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΣ,Ε ΟΧΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΏ,ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΔΣ.

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις