ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΗΓΗ ΣΤΡΑΤΟΥ....«Ο Μπάιντεν ΔΕΝ έχει κωδικούς πυρηνικής εκτόξευσης»

 

Ο άνθρωπος που αυτοαποκαλείται Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν, δεν

μπορεί να επισπεύσει μια ατομική αποκάλυψη επειδή δεν έχει τους κωδικούς που απαιτούνται για την εκτόξευση του στρατηγικού πυρηνικού οπλοστασίου του έθνους μας, δήλωσε υψηλόβαθμη στρατιωτική πηγή

Παρόλο που οι πηγές είχαν μεταφέρει αυτό το μήνυμα στο παρελθόν, η ιστοσελιδα ήθελε να διαβεβαιωθεί ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν είχε εξουσία και ικανότητα να βυθίσει το έθνος μας σε ένα προμελετημένο πυρηνικό ολοκαύτωμα.

«Η πυρηνική τριάδα είναι ασφαλής. Κανείς στη διοίκηση δεν τα έχει», είπε η πηγή μας, που κάθεται στο γραφείο του στρατηγού του Σώματος Πεζοναυτών Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ.

«Όταν ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε τον νόμο περί εξέγερσης, έδωσε στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ τον προσωρινό έλεγχο της κυβέρνησης. Μόνο δύο άνθρωποι στη χώρα μπορούν να ακυρώσουν την πράξη, ο στρατηγός Μπέργκερ ή ο ίδιος ο Τραμπ», πρόσθεσε.

«Και ας είμαστε ξεκάθαροι: Εάν κάποιος εκτοξευσεί εναντιον των ΗΠΑ, ανταποδίδουμε. Αλλά οι αποφάσεις είναι στα χέρια των ισόβιων πατριωτών στρατιωτών που έχουν ορκιστεί να τηρούν το Σύνταγμα. Ο Μπάιντεν δεν έχει κωδικούς πυρηνικής εκτόξευσης. Δεν μπορει κανενας να τον παρει στα σοβαρα», συνέχισε.

Επιπλέον, είπε ότι παρόλο που η κυβέρνηση δεν μπορεί να εξαπολύσει πυρηνικό βομβαρδισμό, δεν ισχύει το ίδιο για τους συμμάχους της στο Ηνωμένο Βασίλειο που διαθέτουν πυρηνική ικανότητα Deep State. Η Διοίκηση Κυβερνοδικείου Στρατού των ΗΠΑ στο Φορτ Γκόρντον παρακολουθεί τις διηπειρωτικές επικοινωνίες που περνούν από την οδό Downing Street 10 και την GCHQ, μια οργάνωση πληροφοριών και ασφάλειας που είναι υπεύθυνη για την παροχή πληροφοριών σημάτων και διασφάλισης πληροφοριών στην κυβέρνηση και τις ένοπλες δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μέχρι στιγμής, η αμυντική στάση του Ηνωμένου Βασιλείου παραμένει αμετάβλητη.

Όμως, ο μοχθηρός πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, έχει γίνει τόσο φιλόξενος με ανθρώπους όπως ο Μπάιντεν, η Καμάλα Χάρις, ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και ο Υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν, που θα μπορουσε απλώς να προσπαθήσει να πυρπολήσει τη Μόσχα, αν και το εγκληματικο καθεστως Μπάιντεν δεν υπέβαλε ποτε ένα τέτοιο αίτημα.

«Σκεφτήκαμε σοβαρά ότι η κυβέρνηση θέλει πυρηνικό πόλεμο, ότι προσπαθεί να ωθήσει τη Ρωσία να ξεκινήσει πρώτα. Εφόσον δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το Ηνωμένο Βασίλειο ή τη Γαλλία ως ενεργοποίηση μεσολάβησης. Ελπίζουμε να υπάρχει ακόμα αρκετή λογική σε αυτές τις χώρες για να μην θέλουν να δουν τον εαυτό τους να καίγεται μέχρι τέλους. Η κατάσταση στην Ουκρανία είναι αδύναμη, ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Δεν είναι όπως οι ταινίες όπου ένας πύραυλος εκτοξεύεται τυχαία και η άλλη πλευρά λέει ότι δεν υπάρχει μεγάλη υπόθεση ή κανένα πρόβλημα, απλά θα εκτοξεύουμε έναν εναντίον σας, ώστε να υπάρχει ισοτιμία. Ακόμη και η χρήση στρατηγικών όπλων μικρής εμβέλειας, χαμηλής απόδοσης, πιθανότατα θα κλιμακωθεί σε πλήρη πυρηνική δέσμευση», είπε η πηγή μας.

«Αλλά αν, ας πούμε, το Ηνωμένο Βασίλειο δεχόταν την εκτόξευση και η Ρωσία ανταπέδιδε πυρ μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο - ένα απίθανο σενάριο - δεν θα το υπερασπιζομασταν γιατι μετα δεν υπηρχε γυρισμος. Δεν υπάρχει περίπτωση», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, είπε ότι ελπίζει να επικρατησει ψυχραιμία και ότι τα «Λευκα Καπελα» αμφιβάλλουν για τους ισχυρισμούς των μέσων ενημέρωσης ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει τρελαθεί αρκετά ώστε να εξαπολύσει ένα προληπτικό χτύπημα.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις