Η ανθρωπότητα απελευθερώνεται καθώς η συμμαχια "Λευκα Καπελα" προχωρά στην επίθεση

 

 Ο ρωσικός και ο εβραϊκός λαός δικαιώνονται επιτέλους για

το Ολοκαύτωμα, εκδηλώσεις μαζικής δολοφονίας ανθρωποθυσιών που οργανώθηκαν από τη Χαζαρική μαφία. Αυτό οφείλεται σε μια επιχείρηση της ρωσικής αστυνομίας κατά της Χαζαρικής μαφίας που δρα εντός των συνόρων τους. Η ρωσική δράση κατά της KM(Χαζαρικη Μαφια) είναι μόνο μέρος μιας ευρύτερης διεθνούς κίνησης της συμμαχίας των λευκών καπέλων για την απομάκρυνση της KM από όλες τις θέσεις ισχύος, συμφωνούν πηγές της ασιατικής και δυτικής μυστικής κοινωνίας.

Στην Ασία, έχει επιτευχθεί συμφωνία για την ενοποίηση της Ταϊβάν και της Κίνας και τη δημιουργία φιλικής συμμαχίας με την Ιαπωνία, μια ενωμένη Κορέα και την ASEAN, λένε πηγές της οικογένειας δράκων. Οι ασιατικές μυστικές εταιρείες λένε ότι η ανθρωπότητα έχει πλέον απελευθερωθεί κατά τα 3/4 από τη σατανική χαζαρική μαφία.

Όταν όλα αυτά τελειώσουν, θα υπάρξει ένα ιωβηλαίο, η παγκόσμια ειρήνη και η έναρξη μιας νέας Χρυσής Εποχής, υπόσχονται πηγές της συμμαχίας.

Ακολουθεί μια περίληψη των όσων είχε να πει ο Ρώσος Προεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για την επιχείρηση στην Ουκρανία:

Αυτό έχει να κάνει με ολόκληρο το σύστημα των διεθνών σχέσεων… θεμελιώδεις κανόνες που υιοθετήθηκαν μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο… μπήκαν στο δρόμο όσων δήλωναν νικητές του Ψυχρού Πολέμου… [Η Χαζαρική μαφία] είχε ένα αίσθημα απόλυτης ανωτερότητας… σε συνδυασμό με τα χαμηλά πολιτιστικά πρότυπα… Για τη χώρα μας, είναι θέμα ζωής και θανάτου Έπρεπε να σταματήσουμε αυτή τη θηριωδία:, αυτή τη γενοκτονία των εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν εκεί,,, θα επιδιώξουμε να αποστρατικοποιήσουμε και να αποναζοποιήσουμε την Ουκρανία, καθώς και δικάστε αυτούς που διέπραξαν πολυάριθμα αιματηρά εγκλήματα κατά αμάχων…Όλοι γνωρίζουμε ότι το να έχουμε δικαιοσύνη και αλήθεια με το μέρος μας είναι αυτό που μας κάνει πραγματικά δυνατούς.

Για παράδειγμα, εδώ είναι ένα βίντεο που μας έστειλε η ρωσική FSB και δείχνει το είδος των πραγμάτων που κάνουν οι σατανικοί μισθοφόροι KM στην Ουκρανία στους χριστιανούς κρατούμενους (προειδοποίηση εξαιρετικά γραφική).

 

 


 Για να κατανοήσουμε πόσο αληθινά ιστορική είναι η απομάκρυνση αυτών των εγκληματιών πολέμου, πρέπει να δούμε εν συντομία την ιστορία αυτού που συμβαίνει τώρα. Δεν θα πάμε χιλιάδες χρόνια πίσω στην προέλευση της Χαζαρικής μαφίας που λατρεύει τον Σατανά. Αντίθετα, θα ξεκινήσουμε με μια σύντομη ματιά στο πώς οι ΚΜ κυρίευσαν την Ευρώπη και ξεκίνησαν μια μακραίωνη αναζήτηση για την αποκατάσταση της αρχαίας πατρίδας τους της Χαζαρίας.

Μια καλή περίληψη των δραστηριοτήτων τους μπορείτε να δείτε εδώ:

 https://jamesfetzer.org/2021/10/preston-james-and-mike-harris-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

 Για να παραθέσω και να παραφράσω μερικά βασικά σημεία: Η Χαζαρία ήταν ένα βασίλειο στην κεντρική Ασία που ασκούσε τις βαβυλωνιακές μαύρες τέχνες. Ήταν γνωστοί στις γύρω χώρες ως κλέφτες, δολοφόνοι, ληστές των δρόμων, και επειδή έπαιρναν τις ταυτότητες εκείνων των ταξιδιωτών που δολοφόνησαν… Περίπου το 1.200 μ.Χ., οι Ρώσοι οδήγησαν μια ομάδα εθνών γύρω από τη Χαζαρία και εισέβαλαν σε αυτήν, προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματα των Χαζάρων εναντίον τον λαό τους, που περιελάμβανε την απαγωγή των μικρών παιδιών και των βρεφών τους για τις τελετές αιματηρής θυσίας τους στον Βάαλ. [Σατανάς].

Η ελίτ του KM κατέφυγε στην Ευρώπη όπου σιγά-σιγά, σε μια περίοδο αιώνων, διείσδυσε και τελικά κυρίευσε τις άρχουσες τάξεις εκεί. Η μεγαλύτερη νίκη τους ήρθε το 1913 όταν το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας ανέλαβε η KM σε μια παράνομη κίνηση την ημέρα των Χριστουγέννων.

Αρπάζοντας τον έλεγχο των χρημάτων του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο John Rockefeller I και οι συνάδελφοί του KM honcho μπόρεσαν να χρηματοδοτήσουν την κομμουνιστική επανάσταση του Βλαντιμίρ Λένιν και του Λέον Τρότσκι στη Ρωσία. Μόλις το ΚΜ ανέτρεψε τη χριστιανική κυβέρνηση της Ρωσίας, άρχισαν την εκδίκησή τους για την καταστροφή της Χαζαρίας. Συνολικά σκότωσαν έως και 80 εκατομμύρια Ρώσους κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα. Ξεκίνησαν επίσης το σχέδιό τους για την αναδημιουργία της Χαζαρίας πεθαίνοντας από την πείνα εκατομμύρια Ρώσους που ζούσαν εντός των αρχαίων συνόρων της Χαζαρίας.

 

 https://en.wikipedia.org/wiki/Holodomor

 

 Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πούτιν είπε «Η Σύγχρονη Ουκρανία δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου και πλήρως από τη Ρωσία, ή μάλλον, η Μπολσεβίκικη, Κομμουνιστική Ρωσία», 

https://tass.com/politics/1407587

Η υπομονή του Ρώσου εξαντλήθηκε τελικά όταν η KM προσπάθησε να καταλάβει το έθνος του Καζακστάν για να προωθήσει το έργο τους για την αναδημιουργία της Khazaria.

 

 Ένα ακόμη σημείο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι το 2014 ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν είπε ότι η Ουκρανία δεν έχει καταχωρίσει τα σύνορά της από τις 25/12/1991. Δεδομένου ότι ο ΟΗΕ δεν έχει καταχωρίσει τα σύνορα της Ουκρανίας ως κυρίαρχο κράτος και η Ρωσία είναι ο νόμιμος διάδοχος της ΕΣΣΔ (αυτό επιβεβαιώνεται από τις αποφάσεις των διεθνών δικαστηρίων για διαφορές ιδιοκτησίας μεταξύ της πρώην ΕΣΣΔ και ξένων χωρών), τα εδάφη στα οποία η Ουκρανία , η Λευκορωσία και η Novorossiya βρίσκονται ανήκουν στη Ρωσία, Με άλλα λόγια, η λεγόμενη εισβολή στην Ουκρανία είναι μια αστυνομική ενέργεια που λαμβάνει χώρα εντός των συνόρων της Ρωσίας.

Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το Ισραήλ αρνείται να υποστηρίξει ένα ψήφισμα του ΟΗΕ από την ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν για την καταδίκη της λεγόμενης «ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία».


 https://news.yahoo.com/u-protests-israels-refusal-back-221006922.html

 

 Αυτό σημαίνει ότι οι Εβραίοι έχουν αφαιρέσει τον έλεγχο της KM από το Ισραήλ και τώρα συνειδητοποιούν ότι το ολοκαύτωμα (ολοκαύτωμα) ήταν μια μαζική θυσία του λαού τους στον Σατανά από το KM.

Σύμφωνα με πηγές της Μοσάντ, η μετακίνηση της Ρωσίας στην Ουκρανία σημαίνει ότι η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν πρόκειται να τελειωσει πολυ συντομα.....

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Sinomosiologe ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΤΟΔΑ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΒΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥΚΑΝΑ,ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΛΕΝΕ ΛΕΕΕΜΕ... ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΓΚΡΙΝΙΑ ΦΟΒΟΣ ΤΕΕΕΛΟΣ!🤮

    ΝΗΛΣ ΧΟΛΓΚΕΛΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις